reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Pochwale wam się tortem (nie zjedzcie mnie za to)
Zobacz załącznik 248175

kolejna z super pomysłem... i kolejna w kolejce po "klapsiora", hehehe

Kasico... zjeść to My zaraz ten tort zjemy

spowiadaj się szybko: czym przekładałaś w środku?? jakich barwników używasz?? (ja kupilam sypkie z
http://www.allegro.pl/item1036734346_heitmann_barwniki_spozywcze_6_kolorow_promocja.html, iiii... nie zachwyciły mnie,a dokładnie nie zachwycił mnie kolor czerwony i zielony - dosypywalam i dosypywalam aby pogłębić kolor... ale i tak wyglądają blado...)

reklama
Kasia-dziś byłam u lekarza i ten lek jednak mi przepisał ,niby na gorączke ,ja gorączki nie mam i nie rozumiem co ma piernik do wiatraka:-Dale tamte leki odstawione i teraz jest seryjka zastrzyów ,tabletki ketonal i jeszcze jedne jakieś tam .

Aga km-ja kąbinuje jak koń pod górke ażeby się wybrać do Matysi na spotkanko ,to i ty się szykuj przecież nie może Cię tam zabraknąć:tak:
M&m's-ale narobiłaś ochoty na tą pizze:tak:ale w zasadzie i tak nie mogłabym skusić się na pizze przez to moje gardło nieszczęsne.

Witajcie dziewczyny, postaram się Was nadrobić....
mam straszny maraton w pracy...z reszta teraz tez jestem.:-(
Jedna z moich dziewczyn ma 40 st gorączki, wzięła antybiotyk o 19.00 ale chyba mogę dać jej paracetamol?

kolejna z super pomysłem... i kolejna w kolejce po "klapsiora", hehehe

Kasico... zjeść to My zaraz ten tort zjemy

spowiadaj się szybko: czym przekładałaś w środku?? jakich barwników używasz?? (ja kupilam sypkie z
http://www.allegro.pl/item1036734346_heitmann_barwniki_spozywcze_6_kolorow_promocja.html, iiii... nie zachwyciły mnie,a dokładnie nie zachwycił mnie kolor czerwony i zielony - dosypywalam i dosypywalam aby pogłębić kolor... ale i tak wyglądają blado...)

robiłam tort mandarynkowy - przepis na masę truskawkowa tyle że truskawki zamieniłam na mandarynki, zobaczymy jak smakuje z biszkoptem to co zostało w garnku było dobre. Jeśli chodzi o kwiatki to używałam barwników do jajek, tych z Wielkanocy jeszcze mi zostały, a przykrycie tortu niczym bo pianki marchel były biało-różowe. Ogółem posiadam jeszcze barwniki w płynie:
BARWNIKI SPOŻYWCZE DO CIAST NOWA RECEPTURA PROMOC (964041652) - Aukcje internetowe Allegro

Witam mamuski.
Jestem chodzącą bomba zegarowa wiec tylko nadrobię a jak się uspokoję to z wami pokilikam(choć weekend sie zaczął więc bedą pustki)
c

Mmatysia, ja u Mai mam ten sam problem. Co prawda biegunek nie ma ale kupy robi ostatnio prawie co godzinę. I mimo że staram się natychmias ja przebierać to i tak odparzenia się zrobiły...:zawstydzona/y: Jak ty to robisz żeby Fifiego przed tym ustrzec??

A u nas dziś bosssska pogoda!!!. Po prostu wreszcie lato. Bardzo ciepło, leciutki wietrzyk od morza, słońce i błękitne niebo. ech... :-) kto wpadnie do mnie??
Martus z odparzeniami walczymy prawie tak samo jak z biegunka.Walcze Sudocremem na zmianę z kremem F18 a pupci i tak:dry::-(.

Nie kuś ta pogoda bo ani się spostrzeżesz a będziesz miała u siebie"zlot" majówek:-D:-D:-D.
no dobra...
to i ja wychodzę z ukrycia .....

Kurcze... widzę, że montuję się super spotkanko u Mmatysi... a mnie chyba nie będzie...
19.05 zostałam Ciocią...(Kasia, jak rozmawialam z Tobą na gg, Agatka właśnie się rodziła :-):-D) no i początkiem czerwca jedziemy nach Krakow.. Nie wiem dokladnie kiedy... ale jedziemy z Teściową, więc bedzie "ciekawie"...:sorry2: Jedziemy na minimum tydzień (przy okazji objedziemy Rodzinkę z tamtych rejonów).

Ale jak Martuśka nam się tam pojawi, to.... będę się starała ze wszystkich sił dołączyć. Tylko... trzeba bedzie pomyslec nad jakimś noclegiem, bo za dużo nas na łaskę gospodarzy:sorry:
Aga z Krakowa do nas 40 minut drogi,wiec się nie wymigasz :-D:-D:-Da może po drodze Tsarine zgarniesz;-).
Mamstud-Fotka swietna.

Tikanis, wszystkiego dobrego dla Kubusia

3027220.jpg

Dziękujemy za życzenia urodzinkowe. Jutro mamy wielką imprezkę roczkową na 25 osób.
Wszystkim Roczniaczkom również wszystkiego najlepszego i niech nadal sprawiają mam tyle radości. Buziaczki dla wszystkich:-D
Sorki, że tak mało się udzielam:sorry:ale to przez brak czasu

mmatysia, no wlaśnie te odparzenia!! Maja już ranki ma w niektórych miejscach!!! u nas już od wczoraj clotrimazol poszedl w ruch i już widać znaczną poprawę.

reklama
Jagódko Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce,
A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny...
Kochane słoneczko z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepsze dla Cibie i twoich wspaniałych rodziców.
Princess_birthday_cake.jpg

Do góry