reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oj Daria,Daria Ty sklerotyczko!!!

Witaj Ninko. Tak myślałam,że antybiotyk bez potrzeby podany. U nas było to samo.
Dzięki za gratki:tak:

Tomek śpi już 2,5h i znowu wieczorem będzie problem z wcześniejszym zaśnięciem.Nerwy mam jak on zasypia.:wściekła/y:

Kasico,czy ten basen jest szczelny?Pomyślałam o nalaniu do niego wody w lato. O takiej samej zjeżdżalni myślałam.

Ostatnia edycja:
Waśnie oglądam tv i widzę,ze ta powódź zamienia się w koszmar.:no:

Dziewczyny dalej nic nie piszą ale mam cichą nadzieje,że u nich ok.

jak Roxy pisała nie mam netu z tego powodu, że jest stan zagrożenia...
pozamykali niektóre osiedla w tym nasze. My osobiście dużego kłopotu nie mamy, u rodziców moich gorzej, to tam zalało piwnice. Dom na działce mojego szwagra przykryty po komin, jego brata ewakuowano z domu, bo nie miał już parteru. Teraz czekamy co będzie dalej, gorzej, bo w S-mierzu też masakra, a Michał ma tam rodzinę. Zalało też zbiornik z którego czerpiemy wodę pitną więc Iza leci na mineralce, my na gotowanej.

widze, że mmatysia też milczy, oby u niej było dobrze...
i nie martwcie się, złego diabli nie biorą, a Generałowa to zło konieczne...

Witajcie

Tomeczku i Marychno - Wszystkiego najnajnajlepszego dla Was z okazji ukończenia pełnego roczku!!!

2lyvx0.gif

Dziewczyny, które są w obszarach ryzyka powodziowego - jestem z Wami!!!!
I trzymam kciuki aby wielka woda Was ominęła, a jak już - to oby to było jaknajmniejsze dotknięcie.

Kasico - piękny jest ten basenik. Może i ja "zmałpuje" jego zakup. Chciałam inny (dużachny taki) ale z moimi zwierzakami nie da się ...

Barmanko - nie no... nie pogadasz... Piękny torcik, piekne fotki, a Solenizant do zacałowania. A wybrany gadżet... no cóż... Nie bez przyczyny mamę zwą "barmanka" :-p

Kasiu - Kochany Gaduła - nie no... Filipek jest debeściarski!!!

Ostatnia edycja:
Moni nalać do niego wody nie miałam jeszcze okazji ;-) ale na dole ma dno. W sumie my kupiliśmy z założeniem, że na działeczce nalejemy młodej wody a "daszek" będzie dawał cień, takie kilka zastosowań za jednym razem

Aguś pozwalam "małpować" basenik naprawdę fajny

Tsarina oby więcej przykrości z powodu wody nikogo z Twojej rodziny nie spotkało

Mamatysia, Marzenko odezwijcie się

Ostatnia edycja:
Tsarino,trzymajcie się!!!

Kasico ,no i ja pomyślałam o podwójnym zastosowaniu baseniku.

Aga ,jak tam Jagodzianka? Dalej wam daje w kość?

Tsarino... no to nieciekawie to wszystko wygląda...:-( jak pisałam wyżej - mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, a skutki powodzi nie będą tragiczne.

Monia - Kochana... póki co nie będe zdawała relacji z Jagowych postępów... Bo mam wrażenie, że się tylko żale :-:)zawstydzona/y:- czas na czyny. Jak coś zdziałamy - to napiszę.
Jestem już na tyle przybita sytuacją w domku (Jaga), pogodą, i wszelkimi radami, książkami... że potrzebuje oddechu (no ale poprzez stan zagrożenia powodziowego na BB też mało optymistycznie).
I w ogóle DZIĘKI CI, ŻE JESTEŚ!!! Widzę Twoją aktywność, dzięki Tobie to forum jakoś się toczy w ostatnich dniach :***

reklama
Aguś, ale i mi zaczyna się nudzić ciągnięcie na siłę rozmów.Wiem,ze jak przestanę się odzywać to znowu zniknę na długo bo nie będę mogła się wciągnąć.

Do góry