reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hej Malgoss:-)

Monia....u nas też ze spacerku nici:-(
Wczoraj wieczorem zjadła swoją zupke w trakcie zabawy,chrzestna przyszła i ją zagadała-przynajmniej tyle,pierwszy obiadek od paru dni:-(
Dzisiaj robię jej sama cielęcinke,ziemniaczki i kalafiorek...zobaczymy,już się boje:sorry:

Ja myśle że może Tsarina nie ma netu,ja wczoraj wieczorem miałam problem ze względu na zgrożenie powodziowe w Małopolsce:sorry2: tak pisali.

reklama
Moni nie obraziłam się, tylko korzystam, że mała padła mi lulu i ogarniam pobojowisko, na środku pokoju stoi mi basen z kulkami :eek: a mała znosi swoje buty dodatkowo i daje w ten sposób do zrozumienia, że chce na spacer

Kasica,wstaw fotkę basenu.Jak on się sprawuje? Chciałam kupić taki na trawkę do babci ale zastanawiam się czy się nadaje.

Ja oddzielnie zamawiałam basen a oddzielnie piłeczki, tylko 100 piłeczek to mało z czasem domówimy jeszcze, basen jest prezentem od prababci, ale jak go zobaczyła to się przeraziła:-D:-D

SL272953.jpgSL272952.jpg

Roxi tak średnio w nim siedzi, woli usiąść na rampie i podskakiwać

Kasica,ja widziałam inny taki zabudowany jak domek.Ten Twój fajniejszy.Ile kosztował? Starszak już za duży do takiego ale to nic on często jeździ do dużego basenu kulowego.Tomek nie chce tam wejść i może w tym małym by się bawił.

Kasica....super ten basenik:tak:
Moja mama chciała kupić małej taki jakby namiot i tam było 200 piłek-chyba już nie pamiętam.....ale ja byłam przerażona tym że znając moje dziecko piłki byłyby wszędzie i mogłabym się przez przypadek zabić o nie:-D;-)

A czemu Ankzoc nie pisze:confused:

Marzenko...daj znać jak po szczepieniu...

Kasica ,jaki on tani!!!!!!!! Ten co oglądałam kosztował prawie 200. Moja mama chce kupić coś Tomkowi na podwórko. Mi podobają się te baseny a mama myśli o jakieś zjeżdżalni .no zobaczymy na czym stanie.

Na którą Marzenka miała szczepienie?
Daria,ile kosztuje u was szczepionka od pneumokoków?Dowiedziałaś się?

reklama
Hej dziewczyny.
Dawno mnie mnie było

Na początku zaległe życzenia dla Małgosi (bo już nie pamiętam czy składałam:)
Tymonka i Marcelka i dzisiejsze dla Tomusia Marychny. Rośnijcie zdrowe i szczęśliwe
.

Ja też czekam na wieści od Tsrainy i Mamymatysia. Dziewczyny jak u Was?

W moim mieście płynie tylko malutka rzeczka, a wszystko wokół niej pozalewane.
Nam zalało piwnicę.

Barmanko bardzo ładny tort.I menu wyborne.

U nas koniec infekcji. Wyszło na to że mały miał wirusową infekcję i trzydniówkę. Tak jak pisałam antybiotyk nie był potrzebny. Do tego na wysypkę brał Clemastinum, ale szybko ją odstawiłam bo moj syn był po niej nieznośny. Jak poczytałam jakie są możliwe skutki uboczne, to już kolejnej dawki nie podałam. No i szukam lekarki nowej dla Julka. Szczepienie w następny wtorek przez antybiotyk. Urodzinki nam się udały, ale przedłużyły się do poniedziałku bo chrzestny ze Świętochłowic.

mam pytanie: ile czasu podawać Lakcid po antybiotyku?

Właśnie gdzie Jola, Ankzoc?

Gratuluje Tomeczkowi nabycia nowej umiejętności:) I mamie gratuluje zdolniachy małego.

Do góry