reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Moniq dzięki:-).Powinnaś się cieszyć ,że masz na działce takie skarby.Uwielbiam narcyzy,irysy,szafirki tulipany-wszystkie wiosenne kwiaty.Cieszą oko i wspaniale pachną(no może z wyjątkiem irysa)
Kasiu jaka mądra ta twoja gadułka.Koniecznie muszę pokazać ten filmik eMowi jak wróci z pracy
Oho, Filip dobija się do pokoju Matysia muszę interweniować...
Kasiu jaka mądra ta twoja gadułka.Koniecznie muszę pokazać ten filmik eMowi jak wróci z pracy
Oho, Filip dobija się do pokoju Matysia muszę interweniować...
barmanka79
Deus Dona Me Vi
tak, szczepiłam wczoraj.Czy ktoś juz szczepił? Barmanko? Pójdę na bilans roczkowy i spytam kiedy to ma się odbyć.
Młody nie ma gorączki ani wysypki - jak do tej pory. Miał tylko tradycyjne koszmary nocne (zawsze po szczepieniu męczą go koszmary).
Podczas szczepienia miał skończony rok i 2 dni, szczepiła go jego pediatra alergolog, nic nie mówiła że przyszliśmy zbyt wcześnie. Kolejne szczepienie mamy za miesiąc...
Pediatra uprzedziła nas że może pojawić się wysypka, i z racji tego że Marcel ma skazę najprawdopodobniej jej (tej wysypki) nie unikniemy...
No ale ja nie miałam/nie mam możliwości podania mu tłuszczów zwierzęcych by go jakoś przyzwyczaić do tej szczepionki...
Mamomatysia, aaaa to teraz kumam czemu twój eM zmywał gary ;-)
no i na razie tyle nadrobiłam
do potem paaaa
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Kasiu, Filipek jest super!! jego "synu" jest bezbłędne..aż mi się łezka zakręciła w oku...już nie mogę się doczekać kiedy mój będzie tak świergotać ;-):-)
Oki, no to ja wam napiszę naszemu menu roczkowe ;-)
- tagliatelle (z przepisu Moniqsan)
- pieczone pałeczki kurczaka (w woreczku)
- bagietka z masełkiem czosnkowym
- sałatka z makaronem z zupek chińskich
- mozarella, pokrojona w plasterki przekładana winnym pomidorem i bazylią
- pieczony w piekarniku camembert z musem żurawinowym
- trufle (przepis już wcześniej wstawiłam do odpowiedniego działu)
- sushi
- no i tort
Jedzonka tradycyjnie porobiłam za dużo, tak więc na następny dzień były "poprawiny" ;-).
Pokażę wam kilka fotek, jak zrobię porządek z pozostałymi (tzn te z nami) to wstawię w odpowiedni dział
Marcelek od nas dostał takiego jeździka - wóz strażacki (po naciśnięciu guzika z wozu wydostają się bańki mydlane), a od znajomych skoczka Zebre z Fisher price.
A w konkursie wybrał sobie...kieliszek
Oki, no to ja wam napiszę naszemu menu roczkowe ;-)
- tagliatelle (z przepisu Moniqsan)
- pieczone pałeczki kurczaka (w woreczku)
- bagietka z masełkiem czosnkowym
- sałatka z makaronem z zupek chińskich
- mozarella, pokrojona w plasterki przekładana winnym pomidorem i bazylią
- pieczony w piekarniku camembert z musem żurawinowym
- trufle (przepis już wcześniej wstawiłam do odpowiedniego działu)
- sushi
- no i tort
Jedzonka tradycyjnie porobiłam za dużo, tak więc na następny dzień były "poprawiny" ;-).
Pokażę wam kilka fotek, jak zrobię porządek z pozostałymi (tzn te z nami) to wstawię w odpowiedni dział
Marcelek od nas dostał takiego jeździka - wóz strażacki (po naciśnięciu guzika z wozu wydostają się bańki mydlane), a od znajomych skoczka Zebre z Fisher price.
A w konkursie wybrał sobie...kieliszek
mamamatysia
Barmanko torcik super masz do tego dryg kobieto;-).Marcelek wybierając kieliszek...hmmm wie co dobre.A co do menu to mniam,mniam na sushi sama bym wpadła
barmanka79
Deus Dona Me Vi
mamamatysia, torcik miał być inny aczkolwiek za późno kapnęłam się że nie mam brązowego/czarnego barwnika, a niestety nie miałam czym go zastąpić (chciałam zrobić krowę ;-))
Kieliszek...:-):-) pijoczyna mój mały
sushi robiłam pierwszy raz Wujek Google poszedł w ruch, a to czego nie byłam pewna to dopytywałam Moniq Dzięki Moniq
Kieliszek...:-):-) pijoczyna mój mały
sushi robiłam pierwszy raz Wujek Google poszedł w ruch, a to czego nie byłam pewna to dopytywałam Moniq Dzięki Moniq
Po pierwsze, hej,
mmatysia zapomniałam napisać, PIĘKNIE!!!! wyglądasz!!!!!!!!!!
moniq, śliczne kwiaty. z styuacją w mieszkaniu nieciekawei, a wogóle to czemu tak? jakieś naprawy czy co?
Tsarina, pisz co u ciebie, bo czytając dzisiejsze wiadomości to się martwię o Was!!!!!
I Marzenko to samo, i Roxy!!!! wszytsko u was porządku????????
Napiszcie że ta woda to nie w waszej okolicy!
Aż boję się myśleć co u Madzi!
Kasiu twój Filipek jest niesamowity ile on już słow zna!!!!!, ale jak Fajnie Wiktoria go zachęca :-) słodziaki!!
mmatysia zapomniałam napisać, PIĘKNIE!!!! wyglądasz!!!!!!!!!!
moniq, śliczne kwiaty. z styuacją w mieszkaniu nieciekawei, a wogóle to czemu tak? jakieś naprawy czy co?
Tsarina, pisz co u ciebie, bo czytając dzisiejsze wiadomości to się martwię o Was!!!!!
I Marzenko to samo, i Roxy!!!! wszytsko u was porządku????????
Napiszcie że ta woda to nie w waszej okolicy!
Aż boję się myśleć co u Madzi!
Kasiu twój Filipek jest niesamowity ile on już słow zna!!!!!, ale jak Fajnie Wiktoria go zachęca :-) słodziaki!!
Hej dziewczynki:-)
Barmanko....menu przepyszne ale torcik rewelacja....zdolna jesteś baaardzooo....ja to się zastanawiam jak się robi tą mase na tort że tak prościutko ładnie wychodzi
Emenemsiku...:-) u mnie wszystko ok...mieszkam w centrum i bezpośredniego zagrożenia nie ma,u Marzenki myśle że też Dzięki za pamięć kochana:-)
Gorzej u Madzi no i u Mmatysi też nie wiadomo,wczoraj już bidulka wode z piwnicy wynosiła:-sorry:
Odezwijcie się kobietki
U nas już nie pada ale pogoda do kitu
Barmanko....menu przepyszne ale torcik rewelacja....zdolna jesteś baaardzooo....ja to się zastanawiam jak się robi tą mase na tort że tak prościutko ładnie wychodzi
Emenemsiku...:-) u mnie wszystko ok...mieszkam w centrum i bezpośredniego zagrożenia nie ma,u Marzenki myśle że też Dzięki za pamięć kochana:-)
Gorzej u Madzi no i u Mmatysi też nie wiadomo,wczoraj już bidulka wode z piwnicy wynosiła:-sorry:
Odezwijcie się kobietki
U nas już nie pada ale pogoda do kitu
Witajcie Kochane po długim czasie
czas leci jak szalony i mam ostatnio tyle spraw, że pomału nie ogarniam wszystkiego.
A już Majóweczki śnicie mi się po nocach ( dziś na przykład), więc mam nadzieje, że nie obrazicie się, że wpadam tylko na krótko...
Przede wszystkim chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia dla majowych roczniaczków:
Nadii, Julianowi, Liliance, Roksanie, Małgosi i Marcelkowi!!:-):-):-)
czas leci jak szalony i mam ostatnio tyle spraw, że pomału nie ogarniam wszystkiego.
A już Majóweczki śnicie mi się po nocach ( dziś na przykład), więc mam nadzieje, że nie obrazicie się, że wpadam tylko na krótko...
Przede wszystkim chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia dla majowych roczniaczków:
Nadii, Julianowi, Liliance, Roksanie, Małgosi i Marcelkowi!!:-):-):-)
Wasze pierwsze urodzinki
są radością dla rodzinki:-)
Rośnijcie śmiało, szybko, zdrowo,
na wszystko patrzcie kolorowo:-)
Niech Wam życie w szczęściu płynie
a co dobre nie ominie!!:-)
są radością dla rodzinki:-)
Rośnijcie śmiało, szybko, zdrowo,
na wszystko patrzcie kolorowo:-)
Niech Wam życie w szczęściu płynie
a co dobre nie ominie!!:-)
reklama
monika1977
Witajcie.
U nas nie pada ale jakoś tak nieprzyjemnie. Siedzimy w domu,spacerku nie będzie.:-(
Barmanko,tort wyszedł Ci naprawdę rewelacyjnie.Trudno uwierzyć,że to nie kupny.
Zastanawiam się co u Tsariny bo ona wcale się nie odzywa.
Kasico,chyba się na nas nie pogniewałaś?
Roxy,jak z jedzeniem zupek Nadinki?
U nas nie pada ale jakoś tak nieprzyjemnie. Siedzimy w domu,spacerku nie będzie.:-(
Barmanko,tort wyszedł Ci naprawdę rewelacyjnie.Trudno uwierzyć,że to nie kupny.
Zastanawiam się co u Tsariny bo ona wcale się nie odzywa.
Kasico,chyba się na nas nie pogniewałaś?
Roxy,jak z jedzeniem zupek Nadinki?