reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Matysia co się narobiło:shocked2:.
Witaj Okruszku co u Was,jak Tymuś??
Marzenko a Ty masz dzisiaj wolne,czy będziesz się przedzierać przez miasto??

reklama
Marzena....tak wiem o tym ale już się nie dopytałam,jak pójde to wszystkiego się dowiem:tak:

Mmatysiu...cholercia to nie ciekawie się u Was dzieje:baffled:
Ja wiem że my tu bezpieczni jesteśmy ale bez przerwy słysze sygnały straży pożarnej...non stop wyjeżdzają(mieszkam obok)

Mmatysia chyba żarujesz??? Boszzz a ja do pracy zaraz jadę... mam nadzieję, że u nas aż tak tragicznie nie będzie i dojadę... no i wrócę...

Marzena....tak wiem o tym ale już się nie dopytałam,jak pójde to wszystkiego się dowiem:tak:

bo ja w pierwszej chwili też o tym nie pomyślałam... może lepiej jutro zaszczepię mmr, a za 6 tygodni pneumokoki pierwszą dawkę... dowiem się...

edit:
czemu nic nie piszecie - teraz mam posta pod postem... połączą go, nie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moni nie mam ale dzisiaj może uda się nagrać jak Filip mówi" Pampersa, Krówka, Małpka, Mamusia"Jak będzie miał humor to go nagram :-)

nagraj film instruktażowy dla mojego Tomka. On na każde słowo FifiegO odpowiada ,,dzidzia,,.:-D

Marzenko,u nas miedzy jednym szczepieniem a drugim minęło około trzech miesięcy. Najpierw pediatra się rozchorował,potem starszak miał katar potem obaj byli chorzy.

Mmatysia ,dzwoń po M niech wraca bo w razie czego chłop w domu potrzebny.

Kasia...ale Twój dzieć rozgadany jest:szok: dawaj ten filmik:-)

Marzena...zobaczymy,ja już mam tak namieszane że sama nie wiem;-)

A słyszałyście że ma padać do niedzieli-conajmniej:szok:

To mamy podobne plany bo też chciałam do zoo iść...ale co z tego będzie-nie wiem:-(
Mnie taka słabość ogarnia jak widze prognoze że kur.... dostaje:baffled:

To mamy podobne plany bo też chciałam do zoo iść...ale co z tego będzie-nie wiem:-(
Mnie taka słabość ogarnia jak widze prognoze że kur.... dostaje:baffled:

hi hi hi. Mam nadzieje,ze chociaż u nas w centrum będzie ładnie. Wy już byłyście w zoo a ja jeszcze nie:-p:-p:-p

Elu,gdzie fotki ubranek?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane

Mmatysia, Roxy, Marzenka - baardzo Wam współczuje tego co się w Waszym otoczeniu dzieje. Ja akurat w temacie rzek jestem dość biegła, a np. Odrę studiowałam dość wnikliwie... M A S A K R A... Mam nadzieje, że sytuacja w kraju ulegnie polepszeniu, i że i tym razem unikniemy powtórki z 1997 r.
Mam też nadzieję, że nasze Państwo zamiast wydawać kasę na zaj..biste kampanie wyborcze zabezpieczy odpowiednio obwałowania, brzegi itp., zainwestuje w sukcesywną ochronę przeciwpowodziową, bo ... mnie już osłabiają regularne wiadomości (na przelomie lutego/marca oraz lipca, a w tym przypadku doszedł maj) o zagrożeniach powodziowych.

U nas jest całkiem całkiem... Nie pada, ale jest dość pochmurnie. Wyszłam dzisiaj na chwilkę z domku, i o dziwo nawet zimno mi nie bylo.

Confi - u nas także nigdy nie stosowano żadnych preparatów "cokolwiejbijczych"... Także nie pomogę.

mamo Niki - zdróweczka Kochana Ci życzę

Moniko - Ty piszesz o ZOO, a ja... trzymam kciukiz a pogodę na roczek.. Oby się wypogodzilo.

A ja jestem "wypluta" normalnie... Jaga znowu dala czadu w nocy - ale nie bede opisywala szczegółow - bo... nie chcę Was już zanudzać tymi opowieściami. Moj M uważa, że to wszystko przez zęby.. no i tyle... ja nie wiem, może ja już przesadzam... może coś ze mną jest nie tak... Moj M wstaje o 6:30 jak skowronek, a ja wstaje o 8:30 jakbym byla z krzyża zdjęta... On w ogóle nie jarzy Jagowych nocnych cyrków... wrrrrrrrrrrr
No a jutro w ogóle jedzie na pseudo szkolenie do Muszyny (o dziwo nie odwołali, bo nie widzą zagrożenia powodziowego) - i przez 3 dni będzie korzystal z życia, grrrrrrrrrrrrrr

Do góry