reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mój padł już, na szczęście :tak::-):-)
boszzz skąd te dzieci tyle energii mają :sorry2: że go smyrki nie bolą bo całodziennym lataniu to ja nie wiem :sorry2: dziś do zabawy dałam mu garnek z pokrywką, bo już nie miałam siły odganiać go albo od kompa, albo od kosza, albo od szuflad z przyprawami :sorry2:

Monika, a co ty dziś tak szybciutka a-a-a idziesz? :sorry2:
i powiedz mi co ty robisz tym swoim dzieciom że siedzisz przed kompem i mówisz że się nudzisz? :szok::szok::nerd:

Kasia, super że nastąpiła poprawa :tak:

Mamstud, a ty chyba kofffasz swoją babcię? Fajnie mieć koffffaną babcię :tak::-):-)

Tsarina, no kochana to choć na kursie się nie nudzisz :rofl2: Dżunia jest rewelka :-D

dobra to spadam na KSD ;-)

Witam ,nocny marek na końcu -norma:-D
LILIANKO ,JULIANKU-wszystkiego naj naj najlepszego z okazji 1urodzinek,no to teraz już duże z was ludziki:tak:niech każdy dzień będzie pełen wrażeń ,niech z buzi nie znika uśmiech!!!samych pogodnych i słonecznych dni!!!buziaki od cioci BB i Nicol:*:*:*

Unas nic ciekawego,biegałyśmy dziś z Nicol po sklepach,potem Nicol bidulka musiała siedzieć grzecznie u pani krawcowej ,bo mama mierzyła kiecke .Kupiłam sobie na komunie i jest troszke luźna na górze i pani krawcowa za zadanie ma cośik na to zaradzić.W piątek ma być niby gotowa.

Tsarina-ciekawy przypadek z tej panny bądź pani "kalosz"no to bynajmniej na kursie wam humor dopisuje:tak:Co do mycia naczyń-to mnie też już to ma ,niby jest nas 3-je a naczyń sterta.Właśnie juz tam z kuchni wołają -umyj nas umyj:no:żałuje,że kiedyś nie chciałam zmywarki .Normalnie szkoda czasu na to ciągłe zmywanie ,no ale samo się nie pozmywa:no:jednak prędzej czy później bedzie trzeba pomysleć o zmywarce bo szkoda mi czasu,czasem zmywam kilka razy w ciągu dnia.

M&M'S-buciki Majeczki bajeczne:tak:piękne ,oj aż w serduchu ściska jak sobie wyobraże Ciebie w ten magiczny dzień i Majeczke w tej sukienusi z tą słodką opaską :-)a Mikołaj w gajerku....piękny widok:tak:już niedługo :tak::tak::tak:

Mamstud-fajnie że jesteś i wszystko u was ok:tak:
Ankzoc-wspólczuje kiepskiego samopoczucia,powiem Ci źe ja ostatnio też miałam taki podły nastrój,nic mnie nie cieszyło nie sprawiało przyjemności,zaczęłam się bać że jakaś deprecha mnie łapie,ale na szczęście przeszło!!!u Ciebie też tak będzie zobaczysz,wróci usmiech na twarz:tak::tak::tak:no i super że w pracy ok,aż ci zazdroszcze:tak:ja jakbym mogła to biegła bym do pracy,niestety nie moge,a pracy strasznie mi brakuje:tak:no ale przecież czas przeleci szybko Niki pójdzie do przedszkola a ja znów stane z nożyczkami w dłoni:tak::-)

Ok uciekam bo już późno ,a jutro właściwie to już dziś:-Dmoi rodzice zabierają mnie i Nicol za Wrocław do rodzinki w odwiedzinki:tak::-):-)także napewno do was nie zajrze:-(ale już dziś życze miłego dzionka(tak na zapas:-D)papa

Witajcie dziewczyny

Dziekujemy za Wam wszystkim za życzenia. Bardzo nam miło że pamiętałyście :-)

A my życzymy z okazji roczku wszystkiego najlepszego Juliankowi i jego rodzicom.
Buziaki dla roczniaka no i zdrówka przede wszystkim. Niech choróbsko szybko minie
.

Jesteśmy po imprezce, dom wysprzątany i odsapujemy na kanapie z M.
Urodzinki były super. Wszystko się udało :tak:
To pochwalę się torcikiem :zawstydzona/y: bo byłam z niego bardzo zadowolona :tak: IMG_4966.jpgIMG_4928.jpgIMG_4927.jpg

Wszystkiego dobrego dla naszych kolejnych solenizantów

2zz01v8.gif

Dużo zdrówka i miłości,
Mocy śmiechu i słodkości,
Mało smutku oraz łez
Pełni szczęścia jeśli chcesz.

Kasica, całuski dla Roksanki
11sgp75.jpg

k.m, dla Filipka
2nixwee.jpg

ROKSANKO,ANIOŁKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

Życzę Ci rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać...

file_5.jpg

Kasico,wracaj do nas!!!

Ostatnia edycja:
Roksanko, Filipku wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia roczku. Samych radosnych chwil,mnóstwa zabawek i zdrówka

Moniqsan fajny ten tort. Sama robiłaś? fajnie,że imprezka się udała. No i motyw przewodni lilii... wiadomo skąd... bardzo fajny.

Dziękuje Wam za odpowiedzi dziewczyny. Mam nadzieje że zacznie jeść po chorobie.
U nas impreza zaplanowana na sobotę, ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo ten antybiotyk nie pomaga. Młody wciąż gorączkuje, wczoraj nawet podałam mu ibufen bo miał 39,5.
Jak się okaże że żadnego nadkażenia bakteryjnego nie było i ta pipapipa lekarka podała antybiotyk na wirusa to się wkurzę bardzo.

Kasiu a jak Filipek?lepiej

reklama
Najlepsze życzenia dla kolejnych solenizantów - Roksanki i Filipka.
Rośnijcie w siłę, mądrość i na pociechę rodzicom.
Buziaczki od cioci Moniq i Lilianki

Ninko, tort był zamawiany. Mam jeszcze zdjęcie środka:-p Częstujcie się

IMG_4991.jpg

Śliczna u nas pogoda, więc wybieramy się za jakiś czas na spacerek.
Moje dziecko słania się na nogach i trzeba wyjść, bo inaczej zasnąć nie umie :baffled:

Do góry