a ja dalej nie mam pomysłu na roczek.W piątek zrobię dla swoich a w sobotę dla teściów.Jedziemy do nich w piątek w nocy bo mamy 18 siostrzenicy M i bez sensu było ich ciągnąc na jeden dzień.Slawka mama robi obiadokolację bo zjeżdżają się wszystkie jej dzieci więc na deser będzie tort z szampanem. U mnie jest bardziej luzacko i z grilla wszyscy byliby zadowoleni.
Dzieki Moniq,zaraz ich poszukam na necie
Monia - u mnie podobnie... Nie zapraszamy wielu gości: moi Rodzice, Siostra (Chrzestna) ze Szwagrem, Teściowie, Kuzynka z Meżem i Synkiem (20 m-cy), Przyjaciółka z Mężem i Synkiem (17 m-cy). Chrzestnego nie będzie, bo oczekuje własnego dziecka..
Impreze robimy w sobotę 29.05 (bo 22-23.05 nie byłoby mojej Sis) - no i będzie to pewnie grill (o ile pogoda pozwoli, jak nie - będę musiała pokombinować w stylu Moniq). Dopiero dzisiaj zaczęłam szukać dodatków, ozdób, itp... Jutro jadę z moim Tatą i Jagą do Wrocławia popatrzeć za prezentami. Rodzice chcą jej kupić jakiś rowerek albo pojazd (mi się podobają traktorki z przyczepkami, hehe), a ja chcę zobaczyć co się podoba mojej Córce... No i będziemy testowały wózki :-);-)