reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu , Barmanko, dzięki - odnośnie bucików. W realu wyglądają jeszcze ładniej, napatrzeć się na nie, nie mogę. I naprawdę bardzo się cieszę z tego zakupu!! :-)

Tsarina, ale ty lubisz imprsski robić. A zamiast zmywarki podaj bardzo gustowną chińską, papierowo - plastikową zastawę! ja tak robię.:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
a jeszcze lepsze, ze dziewczyna nazywa sie Roksana Aleksanrda i w dowodzie też tak ma ale podpisuje sie Roxanah Alexandrah... i nie wiem po co to "h" na końcu

edit:
m&m's dlatego robimy grilla... zmywanie będzie baaaaardzo szybkie... w sobotę 22 wpada rodzina męża z S-mierza, a w nd idziemy do moich rodziców na grilla... zapomniałam dodac, że butki sliczne...

Ostatnia edycja:
a...

miałam Wam opowiedzieć coś smiesznego z kursu...

wspominałam kiedyś pannę Kalosz, otóż nie zapłaciła i znikła... na miesiąc czasu niemal... aż w końcu się pojawiła i oto co powiedziała w OSK, kiedy zapytali o kasę:

PK: słyszał Pan o tym wypadku, co cztery samochody spłoneły w Krk?
A: nie...
PK: no właśnie, a jeden był nasz i nie mogliśmy się pozbierac po tej tragedii a jeszcze pisać mialam referat z koleżanka na zajęcia, ale był ciężki i ona się powiesiła... nie moge się pozbierać...
A do drugiego instruktora: ja z tą wariatka nie jeżdżę...
M do A: ja też nie, ona mnie molestuje!
A do M: to spalmy nasze samochody i połączmy się z nią w bólu....

Fajna jest. Mam nadzieje,ze będziesz z nią jeszcze jeździć a nam opowiadać cudne historie.

a jeszcze lepsze, ze dziewczyna nazywa sie Roksana Aleksanrda i w dowodzie też tak ma ale podpisuje sie Roxanah Alexandrah... i nie wiem po co to "h" na końcu

ha ha
Jaką dietkę stosujesz? Mi jakoś ubywają chęci do dietkowania.

edit.upssssssssss.Post pod postem -błagam o wybaczenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry