reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu , Barmanko, dzięki - odnośnie bucików. W realu wyglądają jeszcze ładniej, napatrzeć się na nie, nie mogę. I naprawdę bardzo się cieszę z tego zakupu!! :-)

Tsarina, ale ty lubisz imprsski robić. A zamiast zmywarki podaj bardzo gustowną chińską, papierowo - plastikową zastawę! ja tak robię.:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
a jeszcze lepsze, ze dziewczyna nazywa sie Roksana Aleksanrda i w dowodzie też tak ma ale podpisuje sie Roxanah Alexandrah... i nie wiem po co to "h" na końcu

edit:
m&m's dlatego robimy grilla... zmywanie będzie baaaaardzo szybkie... w sobotę 22 wpada rodzina męża z S-mierza, a w nd idziemy do moich rodziców na grilla... zapomniałam dodac, że butki sliczne...

Ostatnia edycja:
a...

miałam Wam opowiedzieć coś smiesznego z kursu...

wspominałam kiedyś pannę Kalosz, otóż nie zapłaciła i znikła... na miesiąc czasu niemal... aż w końcu się pojawiła i oto co powiedziała w OSK, kiedy zapytali o kasę:

PK: słyszał Pan o tym wypadku, co cztery samochody spłoneły w Krk?
A: nie...
PK: no właśnie, a jeden był nasz i nie mogliśmy się pozbierac po tej tragedii a jeszcze pisać mialam referat z koleżanka na zajęcia, ale był ciężki i ona się powiesiła... nie moge się pozbierać...
A do drugiego instruktora: ja z tą wariatka nie jeżdżę...
M do A: ja też nie, ona mnie molestuje!
A do M: to spalmy nasze samochody i połączmy się z nią w bólu....

Fajna jest. Mam nadzieje,ze będziesz z nią jeszcze jeździć a nam opowiadać cudne historie.

a jeszcze lepsze, ze dziewczyna nazywa sie Roksana Aleksanrda i w dowodzie też tak ma ale podpisuje sie Roxanah Alexandrah... i nie wiem po co to "h" na końcu

ha ha
Jaką dietkę stosujesz? Mi jakoś ubywają chęci do dietkowania.

edit.upssssssssss.Post pod postem -błagam o wybaczenie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry