reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Lilianko, Julianku i Michałku, zyczymy Wam Wszystkiego Naj. Naj, Naj w Dniu Urodzin!

dla Juliana
PICT0024-3.jpg

Dla Liliany
Z_kwiatkiem_400x400.jpg

dla Michała
Zdjęcie1988-630x615.jpg

edit: monika jak mi się nudzi, to mam www.wolnifarmerzy.pl

reklama
monika a były ploty, że umarłam? :-) Żyję, żyję, po prostu dużo czasu z rodzinką spędzamy i jakoś nie ma kiedy do laptopa zasiąść... Dobrze, że Twoi chłopcy zdrowi. Nudzisz się mówisz, znaczy że Belzebuby nie takie straszne :-)

m&m's butki prześliczne!! Ależ Wam zazdroszczę tego ślubu....

nina martalis komórka wyłączona :-)

kasiu super, że Filipowi lepiej, nino przykro mi, że Dżuliano chory!!!

bohaciefka a jak Małgosia? Nie obyło się bez antybiotyku?

barmanka po co sobie herbatę 3 godziny wcześniej robisz? :-)

Właśnie oglądam jednym okiem "Uwagę" na TVN i pokazują kołobrzeski szpital.... niestety nie mówią nic dobrego...

Dobry Wieczór, przepraszam, że ostatnio wpadam w zasadzie tylko z życzniami, ale jak pisałam wczesniej mam trochę kiepski humor, niezby pasujący do atmosfery tu panującej a i nie chcę smęcić, więc podczytuję was codziennie, ale nie mam kompletnie weny do pisania. Chyba trochę wybiłam się z rytmu, w mojej dotychczasowej pracy mogłam pozwolić sobie na poranne przywitanie i pogaduszki w ciagu dnia, a teraz w zasadzie 2 razy spojrzę na zegarek i już 14 i tak mija mi każdy dzień! Praca jest fajna, mam mnóstwo kontaktu z ludźmi a z moim gadulstwem to dobre miejsce do pracy! Tylko czas pedzi jak szalony! W zasadzie wracam do domku, zawsze jest coś do zrobienie! Maja nie chce nam w ogóle spać w ciągu dnia, więc wieczorkiem jest taka marudna, że umycie jej i położenie spać graniczy z cudem a moje nerwy wiszą już na włosku czasami! Ale trzeba sobie jakoś radzić. Wiecie jakoś ostatnio wszytsko mnie przytłacza, nie potrafię się odnaleźć w rzeczywistości!

Lilianko, Julianku
w Dniu Waszych 1 Urodzin
życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Lili

Julianku

No chłopcy poszli. Lubię jak do Mikolaja przychodza koledzy, ale zawsze to dla mnie ciężkie przeżycie jest.

Monia, zadroszczę nudzenia się. :-)

Mamstud no ja to myślałam że już na snie lubisz....:-p:-p A co do bucików, to ominęła cię prezentacja Mai w ślubnej sukienczce.... to dopiero był widok...:-):-):-)

Aniu, właśnie przecztałam twojego posta. Przykro mi. I smutno mi się zrobiło. Przyznam że zauważyłam że jeszcze Cię mniej z nami, brakuje mi Ciebie, twojego spokoju i dobrego słowa. Ty nigdy się nie skarżysz, i wogóle.
Nie przejmuj się że czasem nie wbijasz się w rytm, po prostu pisz co ci leży w środku i już, a nie patrz na to czy to pasuje czy nie!! słyszysz!!!
Fajnie że praca na nawym stanowisku jest fajna. :-) a na chandrę to nic mądrego ci nie poradzę bo ja sama sobie z nią nie radzę - i bądź tu człowieku mądry...

Ostatnia edycja:
Mamstud no ja to myślałam że już na snie lubisz....:-p:-p A co do bucików, to ominęła cię prezentacja Mai w ślubnej sukienczce.... to dopiero był widok...:-):-):-)

nie no!! Ja chcę zobaczyć Maję w sukineczce!!! :-)

ankzoc widzę, że masz gorszy czas w życiu... nie martw się, marudzenie Mai na pewno kiedyś minie, a Ty poczujesz się lepiej. Dobrze, że spełniasz się w pracy, jak dla mnie to bardzo ważny aspekt w życiu.

Właśnie dzwonił mój podchmielony M, popija coś w holenderskiej tureckiej knajpie....

barmanka po co sobie herbatę 3 godziny wcześniej robisz? :-).

Ja też bym chciała wiedzieć.

Mamstud,stęskniłam się za Tobą.

Tsarina, słyszałam o tej gierce. Zaloguje się i popatrzę. Dzięki

M&M'Sik,chociaż posprzątali po sobie.

Ankzoc, kochana zestresowana jesteś zmianami w pracy. Wciągniesz się to i stres Ci minie.Trzymam za Ciebie kciuki.

ja pomarudze, człek się narobił i nawet durnego "dzienks" nie usłyszał... a po co... qwa, tylko pełen zlew naczyń do pozmywania... i qwa... i mam dość, i nie chce mi sie juz nic, ja chce do mamy....

znajomi byli i w końcu poszli sobie...

Mamstud,stęskniłam się za Tobą.

Ja za Tobą też :-)

Kurde, u babci nawet żadnego piwka nie ma... Nie mam co z rękami zrobić :-)

tsarina pomarudź, pomarudź, chociaż nie wiem jak to na trzeźwo zniosę....

a propos znoszenia! U mojej babci na balkonie na barierce wiszą doniczki na pelargonie, a w tych doniczkach... i tu się zdziwicie! Nie ma pelargonii! Siedzi sobie spokojnie pani Gołębiowa i wysiaduje w gniazdku jajka :-) Pan Gołąb codziennie rano przynosi nowe gałązki do gniazdka i zmienia panią Gołębiową żeby Ta sobie popiła i pojadła... :-) Za każdym razem jak wychodzę na fajkę to mi pyskuje :-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego
dla Lilianki,
Julianka
i Michasia!!!

Monia - oj a jak ja bym się ponudziła...
m&m's - śliczne buciki!!!
Mamstud - nie wierzę własnym oczom!!! Miło, że w końcu jesteś!!! Teraz znowu będzemy zwracały uwagę na nasze błędy... Mamstud czuwa nad poprawną polszczyzną...

Matur mam już po dziurki w nosie!!! To jest takie marnotrastwo czasu! Siedze tam i nic nie można robić...

reklama
ja pomarudze, człek się narobił i nawet durnego "dzienks" nie usłyszał... a po co... qwa, tylko pełen zlew naczyń do pozmywania... i qwa... i mam dość, i nie chce mi sie juz nic, ja chce do mamy....

znajomi byli i w końcu poszli sobie...
a teraz chlapnij sobie browca, a nawet dwa! a jakże - należy ci się :)

mamstud, Monika haha bardzo śmieszne :p

ankzoc, ojjj to może ja Ci mojego Marcelka podrzuce jeszcze do kompletu... ;) bo co mamy się we dwie męczyć :))))

m&m, butki extra ! :)

Do góry