reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
M&m's fajne te butki dla Majuni. pięknie będzie wyglądać.

Martalis ile tego cukru pudru zużyłaś na jaka średnice tortownicy?

Kasiu dobrze, że Fifi czuje się lepiej.

Monika a jak Twoje "belzebuby"?

Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że najgorsze jest to, że Julek schudł. Ważył (wazony na wadze w domu w ciuchach) około 10 kg a dziś go zważyłam i waży 9200 gr koszmar jakiś.Nic mi nie je.Muszę zapytać lekarki czemu tak.
A Wy co o tym myslicie? Bo jak tak dalej pójdzie to Filipka Kasi dogoni.

Ostatnia edycja:
Ninko,moje diablątka w porządku.
Mój pediatra podczas choroby nie każe zmuszać dzieci do jedzeni .Po chorobie zazwyczaj szybko wracają do poprzedniej wagi.Najważniejsze żeby dużo pić.U nas to się sprawdza.Jak dzieciaki wracają do zdrowia to im się buźki nie zamykają. Mikołaj ciągle wtedy siedzi w lodówce.

M&m,s...jeeejjuuu jakie te butki są piekne:tak: No zachwyciłam się dosłownie,Majeczka będzie pięknie wygladała:tak:

Nina...może przez chorobę Julek mniej waży...Monia ma racje,zobaczysz jak wyzdrowieje wszystko wróci do normy:tak: Zdróweczka Wam życze:-)

Monia...ja jestem ale próbuje coś poczytac,nie moge się skupic:sorry2:

Nina to faktycznie niepokojące że Julek tyle stracił, zapytaj lekaża konieczni.

Monia, ja mam najazd małych chłopców - bosze tosz to jest armagedon, dlatego mnie nie ma. robię obiad, budyń, buduję samolot i statek piracki jdnocześnie......help!!!

reklama
Do góry