reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i witamy kolejnych roczniaków...
2dugjdw.jpg

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Nina, dla Juliana
qqopip.jpg

Iwona, dla Michasia
2iih44x.jpg

Moniqsan, dla Lilianki
ziuhq1.jpg

reklama
Witajcie Majóweczki

100 lat dla kolejnych roczniaków Lilianki i Julcia :-) Zdrówka i uśmiechu każdego dnia

Witam się z Kołobrzegu. Jesteśmy to od soboty, M w Holandii na konferencji, ja przeganiam dzieci po plaży :-) Zdrowi, wyspani i coraz bardziej uzębieni :-) Gabci wczoraj wyszły górne jedynki, nawet nie zauważyłam ząbkowania po jej zachowaniu. Łazimy po rodzince, w końcu od lutego ich nie widziałam. Żałuję tylko, że nie zostawiłam komórki służbowej w domu bo mnie do szału doprowadza....

Pogoda piękna więc śmigamy nad morze :-)

Witajcie Majóweczki

100 lat dla kolejnych roczniaków Lilianki i Julcia :-) Zdrówka i uśmiechu każdego dnia

Witam się z Kołobrzegu. Jesteśmy to od soboty, M w Holandii na konferencji, ja przeganiam dzieci po plaży :-) Zdrowi, wyspani i coraz bardziej uzębieni :-) Gabci wczoraj wyszły górne jedynki, nawet nie zauważyłam ząbkowania po jej zachowaniu. Łazimy po rodzince, w końcu od lutego ich nie widziałam. Żałuję tylko, że nie zostawiłam komórki służbowej w domu bo mnie do szału doprowadza....

Pogoda piękna więc śmigamy nad morze :-)

Mamstud,Ty żyjesz!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziękujemy za życzonka.

Ja chciałabym złożyć zaległe życzenia dla Nadusi z okazji roczku.
I dzisiejsze dla Lilianki.
Dziewczynki wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych rodziców. Buziaki od cioci Eweliny i Juleczka.

A mój roczniak chory. Był katar i gardło od tygodnia chore, a teraz zaczął gorączkować. Mamy pierwszy antybiotyk. Ciekawe czy do soboty przejdzie do imprezki.
Ja wymyśliłam sobie tort, ale nigdzie mi go nie zrobią, więc będzie zwykły torcik na sobotę dla 11 osób.

To teraz trochę nadrobię

Kasiu zdrówka dla Filipka.

Mamstud fajnie masz. Tylko wyłącz tą komórkę, niech Ci dadzą spokój:)

Tsarina dobrze, że Iza Mirka miała tak krótko katar.Fajne powiedzonka... uśmiałam się.

Barmanko Ty tez wynajdujesz świetne rzeczy. To o prawdziwej kobiecie zgadza się w 100 % :)

Monika a ja pamiętam te zdjęcia. Wstawiałaś je chyba w tamtym roku, nie? Wg mnie to bardzo szczupło w ciąży wyglądałaś. Ja to jak słonica. Nawet jak patrzę na te po porodzie to taka blada słonica jestem.

O moje dziecko chyba budzi się... zmykam... Miłego dnia

Ostatnia edycja:
witajcie Kochane

a przede wszystkim witam się z dzisiejszymi Solenizantami - Roczniakami i ich Mamusiami:

Lilianką i Moniqsan
Juliankiem i Niną2003
Michałkiem i Iwoną100na

Kochani - razem z Jaguśką zyczymy Wam z całego serduszka wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze - duuużo zdróweczka, duuuużo pięknych zabaweczek, multum uśmiechu każdego dnia, i wielkiej kasy na koncie Rodziców co by mogli spełniać wszelkie Wasze zachcianki
- buziaki od Cioci Agi i Jagodzianki :***************

2ugez54.gif

mamstud - WITAJ Kochana!!! Cieszę się, że u Was tak fajnie - jesteście zdrowi, korzystacie z pięknej pogody (u nas leje), no i gratuluję kolejnych ząbków!!!

nino2003 - zdróweczka Kochana dla Juleczka - wycałuj go mocno ode mnie. Biedaczek .... :-:)-:)-(

barmanko - noż.... podpisuję się pod tym tekstem rękoma i nogami :-D:-D:-D

m&m's - gdzie zakupowe fotki???

hej

LILIANKO JULIANKU MICHALKU

z okazji Waszych pierwszych urodzinek ,wszystkiego co najlepsze
przede wszytkim zdrowka ! usmiechu na co dzien,wspanialej zabawy.

ciocia Marta i Xavko
Zobacz załącznik 244333
Zobacz załącznik 244333

agakm
ten torcik co ja robilam,nie jest trudny,biszkopt przelozony dzemem i smietana,

a przykryty byl masa cukrowa (oj poszlo cukru pudru...)

czyli nic specjalnego.....ale bardzo dobry wszystkim smakowal torcik .

czytalam o tych szczepionkach ile trzba za nie placic ....tyle kasy ,dlaczego tez niema za darmo ?

ja nigdy nie placilam za szczepionke ,wszystko pokrywa kasa chorych

kiedy sie zmieni w tej Polsce...

mamstud wy sie macie fajnie odpoczywacie...tak jak napisala nina lepiej wylacz kom i sie ciesz ze masz wolne.

nina 2003 te chorubska , Julian zamiast swietowac sie cieszyc to napewno jest marudny...zdrowka

monika1977bardzo ladnie wygladalas w dniu slubu,wiec nie masz sie czym przejmowac...

Lilianko Julianku Michasiu Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 1 roczku moc buziaków od cioci kasi i Filipka muaaaaaaa;-)
Filip dzisiaj już lepiej:tak: znaczy widzi czasami coś innego niż mamy rączki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, przyszedł dziś krem (ale tu nie ma co pokazywać :-D ) i......... przyszły buciki dla Mai na ślub :-):-):-), jejku jakie są piękne, a najbardziej mnie zaskoczyło że są takie mięciutkie!! mówię wam naprawde szok, wydawało mi się że będą twarde, podeszwa i góra, a tu taka niespodzianka. :-)

SNB10799.jpg SNB10800.jpg

Kasiu cieszę się że Filipek lepiej się czuje.

Do góry