reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

barmanko Gaba dostała tę fontannę, od nas puzzle takie duże drewniane, domek wydający różne dźwięki z fisher prise, klocki z tej samej firmy, ubranka, kasę, robala na kiju do pchania (Andrzej bawił się podobnym do drugiego roku życia), jego plusem jest cena! 18 zł :-)

kasiu Gaba każdej z zabawek poświęciła jakieś 2 minuty....

reklama
robala na kiju do pchania (Andrzej bawił się podobnym do drugiego roku życia), jego plusem jest cena! 18 zł :-)

kasiu Gaba każdej z zabawek poświęciła jakieś 2 minuty....
no właśnie ja wylukałam że Marcel lubi coś ciągnąć za sobą na sznurku... i w sumie za taką zabawką dla niego się rozglądam.

Kasiu, ja też się boję, że z tymi kulkami to tylko na chwilę będzie :-(

kasia - pełny podziw dla Filipka:-):-):szok::szok::-):-)!!!! normalnie osłupiałam z wrażenia i zachwytu, zdolnego masz synka. No to zacznie się wymiana zdań:-D, cierpliwości i pamiętaj używać tylko cenzuralnych słów;-).
Mama Niki - mebelki fajne ale ta pyzata dziewczynka na pierwszym planie cudowna:-). Przyznam, ze jesteś nocnym markiem!!! I tak mało śpisz:eek:???
Confi - Małgosia też przechodzi bunt łyżeczkowy, nie chce jeść niesamodzielnie więc część jedzenia kładę na talerzyk a resztę podaje łyżeczką i działa:-). Tak jest zajęta wyłapywaniem jedzenia w pulchne rączki i wpychania go do buźki że nie protestuje kiedy to samo zapodaję łyżką:-D. Asiu, zrobiłam na swoje urodzinki sos szpinakowy, goście jedli aż uszy się trzęsły:-).
Malgoss - sprawdziłam płeć wg kalendarza chińskiego, no i cóż w przypadku Gaby i Gosi trafność 100%, przy trzecim wyszło, ze byłby chłopiec...

Gosia ma 6 zęboli, 7-my wychodzi. Gryzie tylko mnie (to za czyszczenie nosa fridą), aktualnie obie córki zakatarzone. I też szukam prezentu wpierw dla Gosi z za niedługo dla Gaby. M dalej bez pracy:-(.

Witam sie....

Chcialam zlozyc najserdeczniejsze zyczona dla naszych wczorajszych solenizantow...

Gabuniu....obys byla zawsze sloneczkiem dla swoich rodzicow....byla zawsze zdrowa i wesola... i wyrosla na super fajna dziewczynke...Tego wszystkiego zyczy Ci ciocia Jola..:tak::tak::tak:

Kamilku, Filipku....a dla Was chlopaki mnostwo dzieciecej radosci, przyjemnosci w odkrywaniu swiata i samych wspanialych chwil z rodzicami ...:-):-)

No i dla naszej dzisiejszej solenizantki....Nicol...Tobie wszystkiego co najwspanialsze na tym swiecie, zawsze usmiechu na pysiaczku.......Buziaczki :tak::tak::tak:

Tsarina a dlaczego masz taki "zapieprz"??

bo jestem niesystematyczna i zawaliłam się pracą na ostatnią chwilę....

Tsarino - dzisiaj byłam z Jagą na pogotowiu... Kurcze... jeszcze w sobotę wszystko było w porzadku, jedynie wieczorem zaczela kaszlec. W nocy już było gorzej.... Wczoraj przez dzień jakoś się trzymała, ale za to na noc znowu była jazda... Katar niczym z kranu się lał, no i temp. 38,9. Rano było jeszcze gorzej... i to marudzenie...
Ale jak wczoraj byłam w aptece po syropek - to... spotkałam się z całkiem spora kolejką ludzi - i wszyscy kupowali syrop na kaszel - więc chyba coś w powietrzu siedzi.

A co do majówki - suuuper!!! - prawda Kasiu:-)?
W sobotę pojechaliśmy na zamek Kliczków. Były pokazy rycerskie, konne, itp..
Wczoraj - grill u mnie (i takie małe spotkanko BB (lutowo-majówkowe'09).
A dzisiaj leje.... i Jaga chora... :-(

qrcze, przykro mi z powodu Jagody. Skoro już na pogotowiu byłyście, to musiało być poważnie, mam nadzieje, że szybko Jadze przejdzie. I oczywiście, bardzo fajnie, że się majówki razem "majówkują"... tak trzymać

ale teraz najważniejsze!
Kasiu, Szkrabie...
Idzie misio, idzie słonik
idzie małpka no i konik,
wszyscy razem z życzeniami,
bo dziś pierwszy roczek mamy...
cake1247.jpg

Dziękuje wszystkim za życzenia i chciałam życzyć wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i uśmiechu dla Filipka Gaby i Nicoli a także dla innych dzieciaczków które w najbliższym czasie kończą roczek

Nino , wszystkiego dobrego dla twojej córci z okazji ukończenia roczku. Kasiu ,samych radosnych dni życzy Tomek.

lalka%20copy.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Majóweczki!

m@dziu fajnie, że wpadłaś! Co u Ciebie? Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz? Kamilek już wyrósł z alergii?

U nas dziś znowu kiepska pogoda, nie wiem czy uda się nam wyjść na spacerek :-( Andy w przedszkolu, ja mam zamiar wziąć się za jakieś sprzątanko ale coś mi nie wychodzi...

Kasiu Nino wszystkiego najlepszego! Zdrówka i uśmiechu każdego dnia :-)

Miłego dnia kochane :-)

reklama
Paulinko,jak się udało przyjecie urodzinowe?
Widzę,ze jesteś dzisiaj w domu. Zaglądaj częściej.

Aguś czy lekarz pozwolił podać Fenistil Jagodziance?

Mmatysia a jak u was imprezka?

Ostatnia edycja:
Do góry