reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m biedna Jaga z tymi infekcjami... a co jej jest?

ja mam dziś zapieprz znów, ale może ostatni dzień... i będę spała... i spała i odpoczywała...

a jak tam Wam minął długi weekend?

reklama
Tsarino - dzisiaj byłam z Jagą na pogotowiu... Kurcze... jeszcze w sobotę wszystko było w porzadku, jedynie wieczorem zaczela kaszlec. W nocy już było gorzej.... Wczoraj przez dzień jakoś się trzymała, ale za to na noc znowu była jazda... Katar niczym z kranu się lał, no i temp. 38,9. Rano było jeszcze gorzej... i to marudzenie...
Ale jak wczoraj byłam w aptece po syropek - to... spotkałam się z całkiem spora kolejką ludzi - i wszyscy kupowali syrop na kaszel - więc chyba coś w powietrzu siedzi.

A co do majówki - suuuper!!! - prawda Kasiu:-)?
W sobotę pojechaliśmy na zamek Kliczków. Były pokazy rycerskie, konne, itp..
Wczoraj - grill u mnie (i takie małe spotkanko BB (lutowo-majówkowe'09).
A dzisiaj leje.... i Jaga chora... :-(

Bohaciefka, dziękuję za pocieszające słówka, mua :****

Aga, Kasia, cieszę się że udało Wam się spotkanie. Czekamy na fotki :tak::tak:

A u mnie m siedzie w domu :eek: szefowa zapomniała do niego zadzwonić że ma dziś wolne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie aż się jeszcze we mnie gotuje ze złości :angry::angry: imbecylka jedna :crazy: bo normalnie byśmy sobie gdzie pojechali od rana, a tak to dupa zbita...

Ostatnia edycja:
Nicol 100 lat Robaczku, zdrówka, uśmiechu, jak najmniej siniaczków :-) Ciocia mamstud i Gabunia :-)

Chciałam Wam kochane podziękować za życzenia dla naszej Calineczki! Mama Niki Gaba też dostała taką fontannę od chrzestnego - Andrzej bawi się nią świetnie :-)

Majówka za nami, dziś niestety lało cały dzień i tylko na 45 minut udało się nam wyjść. Dzieci już śpią, uff :-)

agakm zdrówka dla Jagodzi!

tsarina odpoczynku, odpoczynku.... :-)

Majówka super:-)2 dni grilowania,dzisiaj pada:confused2: to odpoczywamy:tak:.Zdjęcia poszły do autoryzacji już niedługo wkleję;-).
ps.pokażcie mi tą fontannę ,bo chwilowo nie kojarzę :sorry:

Ostatnia edycja:
Prawda? Normalnie taka radość!! :-) Aż miło patrzeć :-)

Kasiu Playskool - poszukaj na allegro :-)
nosz kurczę no to chyba ją kupię :tak::tak: no bo jak pomyślę że młody się nią będzie bawił do 6 lat no to super sprawa :-D
Co jeszcze Gaba dostała? chodzi mi o zabawkę ;-) bo ja wciąż nie wiem co kupić na roczek swojemu :zawstydzona/y: buuuuu

reklama
Do góry