mamamatysia
Fanka BB :)
Ja tez ale jak siedzę to mam wyrzuty,ze nic nie robięmoże niech Kasia się ruszy bo ja mam lenia![]()
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ale jak siedzę to mam wyrzuty,ze nic nie robięmoże niech Kasia się ruszy bo ja mam lenia![]()
A, dziekuje.Filip ostatnio ma kręćka na punkcie zwierzątek a jak widzi krowę to udaje...konia,i tak mi sie nasuneło z tym suwaczkiem:-)Mmatysia,fajny suwaczek.
No cięęęęężka praca.Sporo fotek "natrzaskali"Oj matysia segregacja to bardzo ciężka praca:-)może odpoczniesz troszkęz nami oczywiście:-).
Uwielbiam zapach prania suszonego na wietrze....U mnie od piątku też tyle prania się nazbierało szok.Na razie zrobiłam 2 i kolejne 2 czekają ,a na złość pogoda nie taka i nie bardzo schnie a do suszarni nie chce już dawać wole na dwór.Matysia Filp dostanie taki sam rowerek jak Wasz Fifi:-).
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwtedy to tylko czekać aż się bateria wyczrpie:-d