reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mmatysia,fajny suwaczek.
Ja jednak muszę się ruszyć. Żółw czeka na czysta wodę w akwarium. Tomek o 12 idzie spać a na mnie czeka tona prasowania.

Mmatysia ja mam podobny rowerek po Mikołaju i powiem Ci,ze się sprawdził.Tomek natomiast nie chce w nim jeździć. Posiedzi,sam go pcha ale jazda już mu się nie podoba.

Moniq,skrobnij co u Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Och Wy lenie paskudne:-DJa mam posprzątane,ugotowane,dziecię śpi i zaraz jakiś spacer a potem jeszcze zakupy,Jak Ja lubię mieć zawalony dzień:tak::-D.
Oj matysia segregacja to bardzo ciężka praca:-)może odpoczniesz troszkę:tak: z nami oczywiście:-).

Ostatnia edycja:
Mmatysia,fajny suwaczek.
A, dziekuje.Filip ostatnio ma kręćka na punkcie zwierzątek a jak widzi krowę to udaje...konia,i tak mi sie nasuneło z tym suwaczkiem:-)
Och Wy lenie paskudne:-DJa mam posprzątane,ugotowane,dziecię śpi i zaraz jakiś spacer a potem jeszcze zakupy,Jak Ja lubię mieć zawalony dzień:tak::-D.[/QUOTE]

Ja tez lubię jak coś się dzieje.Domek już ogarnęłam,zostało tylko przetarcie podłóg ale nie wiem czy ma to sens jak za chwile Filip się obudzi i wetrze w podłogę ciastka lub chrupki:baffled:.Do wieczora będę kursowała dół-poddasze z miską na pranie bo od piątku dwa pojemniki "brudów" się nazbierały.
Oj matysia segregacja to bardzo ciężka praca:-)może odpoczniesz troszkę:tak: z nami oczywiście:-).
No cięęęęężka praca.Sporo fotek "natrzaskali":-D:-D:-D.

U mnie od piątku też tyle prania się nazbierało szok.Na razie zrobiłam 2 i kolejne 2 czekają ,a na złość pogoda nie taka i nie bardzo schnie a do suszarni nie chce już dawać wole na dwór.Matysia Filp dostanie taki sam rowerek jak Wasz Fifi:-).

U mnie od piątku też tyle prania się nazbierało szok.Na razie zrobiłam 2 i kolejne 2 czekają ,a na złość pogoda nie taka i nie bardzo schnie a do suszarni nie chce już dawać wole na dwór.Matysia Filp dostanie taki sam rowerek jak Wasz Fifi:-).
Uwielbiam zapach prania suszonego na wietrze....
Rowerek jest super.Filip cały czas się chce wozić.Tylko te melodyjki mnie do furii doprowadzają, na szczęście jest przełącznik na pulpicie.Gorzej jak Fisiek się połapie do czego służy:errr:... wtedy-żegnaj spokoju:baffled:

czesc

NICOL
KASIA
z okazji waszych pierwszych urodzinek wszystkiego najlepszego ,duzo zdrowka ,usmiechu na twarzy ,zebyscie kazdego dnia przynosily radosc dla swoich rodzicow.

tort-zamek.jpg

mamaNiki,mmatysia mamstud fajnie ze impreza sie udala ,najwazniejsze.

agakm moze przez zmienna pogode jest chora,raz pada raz slonce i tak w kolko.

no i wszystkim nie odpisze ,bo jak wlacze kompa to zaraz Xavko jest marudny a teraz wlasnie juz placze jakby mu sie wielka krzywda dziala....

narazie

reklama
Do góry