reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nicol
w Dniu Twoich 1 Urodzin

życzę Ci:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

reklama
Najlepsze Życzonka
Pięknego w życiu słonka
Smutków małych jak biedronka
I szczęścia wielkiego jak smok.
Sto Lat Nicol
z okazji Pierwszych Urodzinek
Życzy ciocia i Nadusia:-)

803821251_c8e0647116.jpg

Gabrysiu Kamilku Filipku-wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!sto lat sto lat niech żyją żyją nam niech żyją nam!!!:tak:Niech każdy dzień będzie słoneczany i pogodny ,pełen zabaw i ciekawych przygód!moc szczęścia i radości niech zawsze u was gości!!!Na waszej imprezce dużo gości;-)Rośnijcie zdrowo szkraby kochane:tak::-)Całuski o ciotki bb i Nicol :*:*:*

Ankzoc Roxy,M&m'S,Tsarino-dziękujemy bardzo za życzonk i smakowity torcik:tak:Niki właśnie bawi się prezentem od nas (fontanna Playskool)i tak widze że troszke się boi ,aż oczy mruży ,kurcze nie wiedziałam że to będzie buczyć jak odkurzacz:-)pewnie jej czsu potrzeba do przekonania.Miała być stonoga ,ale jest jeszczeto:-)
ok uciekam kochane pompować dalej balony i piec mięsko goście przybywają o15.30
miłego dzionka papap

Ostatnia edycja:

ja tylko na chwilkę by złożyć życzenia.. piękna pogoda więc trzeba korzystać ;-):tak:

Wszystkiego najlepszego dla kolejnego roczniaka
Mamo Niki, dla córeczki Nicol

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

125izgo.jpg

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich kochanych dzieciaczków które w ostatnich dniach miały swój roczek wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buzi i dużo słoneczka:

Filipa, Kamila

1548489381.jpg

Gabi i Niki

first-bday-cake-003.jpg

Witajcie

Ciocia Aga już się "wymajówkowała", więc... teraz spieszy z życzeniami (tymi zaległymi - za co baaardzo przepraszam, i te aktualne)
dla:

Gabrysi i Mamstud

20gfx4l.jpg

Filipka i Mmatysi

2vcdkzt.jpg

Kamilka i Madzi

2llfz1h.jpg

oraz dla Nicol i mamy Niki

24ay7oh.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Was Kochane Dzieciaczki oraz dla Was - moje Drogie Mamusie!!! Oby kolejny roczek przeminął Wam równie pięknie i bogato w nowe doznania, umiejętności Maluszków, oby był zdrowy dla Was wszystkich - no i ... co by się pospełniały wszelkie Wasze plany i marzenia -
buziaki ode mnie i "zawirusowanej" Jagi :****************************

bga2ac.jpg

Tsarina - ja też zyję wspomnieniami .. :tak::-):-):-)pamiętam jak równy rok temu wybrałam się na długi spacer z moim M ... Z tego spacerku miałam nawet fajne foteczki (chociaż rok temu w zupełności mi się nie podobały :-D:-D:-D- czułam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg:szok:) - https://www.babyboom.pl/forum/archiwum-maj09-f351/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-38316/index199.html#post3585773. Wracając do domku ... miałam wrażenie, że właśnie się "zaczęło", hehehe...

no... a w dniu dzisiejszym walczymy z Jagą i jej infekcją :-(

Confi - jak przeprowadzka??

GABRYSIU, NICOLO,KAMILKU, FILIPKU !!!
Wszystkiego najlepszego
szczęścia i radości moc
ciepłego słoneczka co dzień
kolorowych snów co noc...

Z okazji pierwszych urodzin moc buziaków od cioci z BB i Tomka.

TORCIK GABUNI

kubus%20copy.jpg

TORCIK NIKI

myszka%20copy.jpg

TORCIK KAMISIA

pilkanozna%20copy.jpg

TORCIK FIFIEGO

bracia%20koala%20copy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nikol
W te Pierwsze urodzinki
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.

Aga zdjęcia fajne jak miło sobie poprzyponinać:-)a co do porodu to się prawie w ogóle nie pomyliłaś,co tam 20 dni:-D:-D.A tak faktycznie rok temu to co dziennie nam się wydawało że rodzimy już,a po spacerach to już musowo:-D:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry