reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

GABRYSIU,KAMILKU dziś wielki dzień Waszego święta ciocia i Filip o Was pamięta,
więc z okazji 1 urodzin składamy Wam moc życzeń:
mnóstwa prezentów i gości, przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!
Zobacz załącznik 241228

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Majóweczki!

Już przestanę się tłumaczyć dlaczego tak rzadko zaglądam na forum.... Brak czasu - ot co! Zła jestem bo to chyba moje niezorganizowanie... :-(

Kochane, po pierwsze dziękuję za życzenia z okazji rocznicy! Bardzo mi miło! :-)

Po drugie: Kamilku Filipku chłopaczki kochane, 100 lat z okazji Waszych pierwszych urodzinek!!!! To już "poważny" wiek :-) Uśmiechu, zdrówka! :-)

Dziś my szykujemy się na imprezkę urodzinową:-) Będzie grill w ogrodzie teściów bo pogoda piękna :-)

A propos wspomnień tsarina i mamo Niki, gdy ja wspominam co działo się rok temu to aż mnie blizna po cc boli.... Nie mogę uwierzyć, że rok temu Gaba była bezbronnym noworodkiem, takim malutkim i takim głośnym :-) A teraz siedzi obok mnie, gada, wcina ciastka, próbuje chodzić i śmieje się w głos to normalnie nie mogę w to uwierzyć!

jolu zdrowia dla Ali, trzymajcie się! A tak swoją drogą to dlaczego ona tak bardzo gorączkuje? martwię się....

Miłego dnia kochane!!

Gabrielo, Wszystkiego Najlepszego W Dniu Pierwszych Urodzin!
topsy_turvey_birthday_cake_by_pinkcakebox.jpg

Filipie, Kamilu- Najserdeczniejsze Życzenia W Dniu Waszych Pierwszych Urodzin!
enchanted-forest-cake.jpg

a tu mam dla Was po prezencie...

Dla Gabrysi:
2230_1.jpg

Dla Kamilka:
6b0415779c080e7620a7e43e3d4282c4.jpg

dla Filipa:
107336.jpg

ciocia Tsarina i Iza Mirka

tsarina mamamatysia dziękuję za życzenia dla mojej Calineczki i za laleczkę też :-) Gabie się spodobała :-)

A wiecie, że właśnie dziś dostałam pierwszy raz okres po porodzie? Normalnie umieram....

Gabrysiu, Filipku, Kamilku
w Dniu Waszych 1 Urodzin
życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Gabunia

Filipek

Kamilek

Dla naszych dzisiejszych solenizantów. Z okazji Waszego święta - tak bardzo ważnego składam Wam najsłodsze życzenia..

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Mamomatysia, dla Filipka

vo0k28.jpg

Madzia, dla Kamilka

168y8p5.jpg

Mamstud, dla Gabrysi

2pqna87.jpg

GABRYSIU,FILIPKU,KAMILKU

Do zabawy mnostwa sily,
zeby kazdy dzien byl mily
Pelen smiechu i radosci,
stu urodzinowych gosci,
Aut,klockow i pluszakow,
Stu prezento,stu buziakow
Zdrowia szeczescia i slodyczy tego Xavko i ciocia Marta zyczy !

1919038r6srf3pmum.gif
images7e.jpgtort-mis.jpg

Załączniki

• d70b04784c372069.gif
    d70b04784c372069.gif
    75,3 KB · Wyświetleń: 53
Gabrysiu, Filipku, Kamilku i Xavierku

z okazji ukończenia niemowlęctwa wielu wspaniałych przygód, przyjaznego otoczenia dla małych wszędobylskich stópek i rączek, niech w buzi ląduje co zdrowe i smaczne a co niejadalne to nieszkodliwe i wyplute w porę;-), snu spokojnego, apetytu, pyzatych policzków, rządek białych ząbków, rodzicielskiego entuzjazmu na każdą pogodę, zdrówka i ciekawości świata zaspakajanej pod czujnym okiem mamy i taty i tych, którym wspólne zabawy to frajda nie lada - Agula z Małgosią

tsarina - burza??? a na XXX zazdrościłam słońca. Rok temu nie wierzyłam, ze z Małgosią w brzuchu do maja dotrwałam i do samej prawie połowy, i to jeszcze córcię musiałam zachęcić do opuszczenia kokonu (umyłam okna, podłogi, przeszłam pieszo 5km, weszłam na 6 piętro i zaczęło się :)).
Iza wołająca pieś - to musi pięknie brzmieć :).
mamstud - niestety u mnie tez słabo z organizacją :(. Obrażać, niźli jak??? Tęsknić - tak!!!
Gratulacje dla Gaby pierwszych kroczków i skutecznego nocnikowania. Może i ja niedługo zacznę choć ja z tych przeciwnych tak wczesnemu wysadzaniu.
Tak długo uchowałaś się bez okresu?! Ech... no to regularnych i niedokuczliwych przynajmniej. I powrotu do pełnego zdrowia.
Niezachwianej bliskości, ufności po wsze czasy i wiecznej iskry z okazji 2 rocznicy ślubu :).
barmanka - nie martw się o mowę - to stanowczo za wcześnie!!!! Gosia mówi: mama, tata, ja a pozostałe zbitki sylab póki co nie do rozszyfrowania - ale z tego dźwięcznego chaosu wyłonią się w swoim czasie słowa zrozumiałe dla zwykłego homo sapiens ;). Cierpliwości!!! Niektóre dzieci zaczynają mówić około 2,5 roku życia i też jest to w normie.

Ostatnia edycja:
Roczniaczki Kochane Kamilku Gabrysiu Filipku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roku życia ,abyście tak dalej pięknie i zdrowo rośli,Moc buziaczków od cioci Kasi i Filipcia.
Zobacz załącznik 241362

reklama
Idzie miś,żyrafa wielka
Lew grzywiasty
Mysz malenka
Wszyscy razem z prezentami
Z Najlepszymi Życzeniami
Bo to dzień radosny wielce
Macie o Jeden Roczek więcej:-)
Wszystkiego Dobrego życzy ciocia i Nadusia:-)

Gabrysiu

2703571310_9d69042a40.jpg

Filipku

2832208022_b1eb756e38.jpg

Kamilku
945479310_08ca0861b0.jpg

Do góry