reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Majki i Ani-dziewczynki oby ten ostatni niemowlęcy miesiąc był pełen wspaniałych odkryć i nowych umiejętności.Przesyłam buziaka od Filipa.

Ostatnia edycja:
reklama
Ankzoc...Majeczko Wszystkiego Dobrego dla Was na 12 Miesiąc...Buziaki :-)

79378eac002c75404ab4c887

Witajcie mamusie....nie wiem czy ktoras zauwazyla moja nieobecnosc od piatku...:sorry:
Powiem tylko ze zaleglosci "nadrobilam po lebkach"
W piatek w nocy Ala dostala goraczki...(znowu)..zreszta to chyba pisalam...no ale goraczka 39.5-40stopni trzymala nam sie do wtorku...We wtorek wyskoczyla wysypka wiec podejrzewam trzydniowke..
Niestey oprocz goraczki Ala miala rozwolnienie i strasznie ciagnela sie za uszko...poszlismy do lekarza w poniedzialek..osluchal, obejrzal i nic....kazal dalej podawac nurofen..:angry:..Nosz wkurzylam sie na maxa bo juz ala dostawala go od piatku a tu on nadal go zalecal..
Zrobilam po swojemu i juz dalam jej tylko wieczorem jak goraczka znowu byla wysoka...
Z niedzieli na poniedzialek Alicja obudzila sie strasznie zimna...35stopni..jak dla mnie jeszcze bardziej przerazajace niz wysoka goraczka...
Caly czas plakala...Naszczescie temperatura podskoczyla nad ranem do 36 stopni...
Wogole od piatku spala tylko u nas na raczkach wiec robilismy z P zmiany ...
Dzis juz bylo dobrze ale niestety nocki nadal tragedia.....przyzwyczaila sie do spania u nas na rekach i teraz sie budzi w nocy i jest ryk...rzuca sie w lozeczku, w lezaczku.....
Amelka za to przesypia ladnie ale czesto siostra ja budzi...

Aaaa no i moje male nadal pozeraja wszystko....:tak::tak:..nosz jadly by non stop....i jeszcze wiecej..:-D:-D:
Wczoraj zrobilam im nozki drobiowe bo gotowalam rosolek i bardzo im smakowalo...

Wybaczcie moje zaleglosci z zyczeniami...
Chcialam zyczyc wszystkiego najlepszego wszystkim 11sto miesieczniaczkom...:tak:
Pamietajcie maluszki ze niedlugo juz bedziecie duzymi dzidziami....:tak::tak:

Majeczko...dla Ciebie ze to akurat dzis wypada Twoja ostatnia miesiecznica to tak imiennie....buziaczki od cioteczki...:-)

Xawierku...Tobie ciocia Jola zyczy wszystkiego co najwspanialsze na tym swiecie....:-):-):-)..Buziaczki z okazji pierwszego roku zycia...

Kasiu....Filip jest cuuuudowny..a Wiktoria powinna dostac medal za to jaka jest siostra...Super filmik..Pokazalam mojemu P....nie moglismy wyjsc z podziwu...:tak::tak::tak::tak:

Mamo Niki...swietnie wyszedl segmencik...:tak::tak:

m&m's....buciki sliczne....Juz nie moge sie doczekac foteczek ze slubu...:tak:

Aga.k.m...swietnie ze wesele sie udalo...rozbawil mnie opis zabawy..musialo komicznie to wygladac...:-)..
A mezus super patent wymyslil...Jagodzia musiala wzbudzac niezle zainteresowanie...:-)))

Przepraszam ze tylko tyle ale juz nic nie pamietam...postaram sie poprawic...:tak:

A no i bym zapomiala...mam juz bilety do Polski..lece 22 lipca a wracam 5 pazdziernika....:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Nocny marek tradycyjnie melduje się jako ostatni:-)
Dziś jakoś czasu nie było ,żeby do was kuknąć:no:Najpierw bieganina po gabinetach u kol.kosmetyczki-normalnie kocham do niej chodzić(gabinet ma na miejscu mojego byłego salonu-odstąpiłam jej lokal)także mam mega sentyment do tego miejsca:tak:to tak jakbym była w domku.Fryzjer też ok ,z tym,ze jutro jak czas pozwoli to musze moją fryzure nieco udoskonalić sama.Musze ją bardziej postrzępić i wycieniować,coby nadać fryzurce ostrzejszych kontórów i wyraźniejszej faktury,krótko mówiac -musze po swojemu.
Mam już sukienke na roczek dla Nicol do koscioła,naszczęście udało mi się dziś kupić:tak:
Dla siebie chciałam jakąś kreacje na komunię chrześniaka m ,no i d..a,jak znalazłam co mi się spodobało -to po przymiarce wyglądałam jak "zciśnięty baleron":-Dmasakra normalnie,no i już mam stresa bo obawiam się ,że będzie problem z kupnem:no:
Barmanko-pewnie że bym Cię wzięła:tak:ale w zasadzie poco do konkurencji,sama wolałabym zająć się twoimi włoskami:tak:Powiem Ci,ze nawet fryzjerka nie obetnie prosto włosów jak dostanie nie profesjonalne nożyczki-po prostu się nie da ,takowe nożyczki są zatępe.Także niema jak fryzjerskie,można ciąć nimi ślizgiem,kanałowo czy pikować włoski :tak:a ja jutro musze nanieść troszke poprawki do mojej fryzurki,musi mieć pazura:-D
Jolu-kochana współczuje bardzo z powodu dziewczynek,jej jak ta paskudna gorączka się was czepia,niech już idzie sobie precz coby smyki kochane nie musiały się męczyć.Szkoda,że nie można za kogoś wziąść gorączki-chętnie bym ją wzieła za Alicje coby szkrabek się nie musiał menczyć,szkoda że się nie da!Ja myślałam o was ale jakoś tak nie pytałam,myśłałam że więcej spacerujecie bo pogoda bardzo sprzyjająca ku temu,bynajmniej u nas.Przesyłam do was dużo zdrówka i ciepłych uści sków.
Aga km-luzik nic się nie stało:tak:rozumiem ,samo życie.Też bym chciała w dzień cosik więcej pisać no niestety ale czas czasami jest nie ubłagany,no a w domku samo się nic nie zrobi,a szkoda przydała by się czasami ekipa krasnoludków:-):-DWiecej czsu mam wieczorkiem na klikanie o ile m nie korzysta z laptopa

M&m's-butki zjawiskowe,bardzo mi się podobają:tak:no a jak butki takie piękne to -ach jaka suknia musi być piękna!!!również nie moge się doczekać fotek:tak:
Owca-miło że się odezwałaś:tak:no to bardzo mnie cieszy,że u was jest ok-teraz jestem spokojniejsza:tak:a podróży do Norwegii to tylko wam pozazdrościć.Wyjazd do Norwegii to marzenie mojego m,na rybki by tam chciał:tak:Koniecznie wstaw foteczki z pobytu,chętnie rzucimy okiem na te Norweskie wspaniałości:tak:
Monika-dzięks dzionek był wprawdzie zabiegany-ale miły :tak:bo spędziłam go z mamą i to na zakupach.Kurcze normalnie nie moge z domu wychodzić bo za dużo kaski w sklepach zostawiam:no:

Majeczko kochana-wszystkiego naj naj najlepszego,niech ten ostatni niemowlęcy miesiączek przeleci przesympatycznie,szczęśliwie i beztrosko ,wiele radości i uśmiechu na słodkiej buźce,życze ja i psotnica Nicol buziaki:*:*;*
Uciekam bo oczy odmawiają współpracy i posłuszeństwa;-)dobrej nocy kochane:-)

Sóźnione życzenia dla Majeczki!!! Wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!

I dzisiejsze życzenia - dla Zosieńki!!! Samych radonych chwil Kochane!!!

Buziaki!!!

Dzień Dobry

Kochane mamusie, dziekuję za wszystkie piekne życzenia i cudaśne torciki buźkiaki dla Was :-):-)

mamaNiki- ślicznie masz w pokoiku, ale widać, że najbardziej zadowolona jest Nikola :-)

malgoss- ja sparwdziwłam i u mnie się zgadza :-)

marychna21- wiatja kochana i dużo zdrówka życzę. Jak się czujesz, mam nadzieję, że juz lepiej :-) Co do remontu, wyobrażam sobie, ze to męczące, ale pomysl o efekcie końcowym! Przykro mi z powodu kiepski nocek, ale dla pocieszenia powiem, że u mnie też jest cięzko!

tsarina- oj kochana ty to dogadzasz kulinarnie Izuni :-)

agakm- nie no kochana Jaga z tym balonem poprostu wymiata! Usmiałam się z tego konkursu, chciałaby zobaczyc Cie w akcji :-D Wiesz juz zapisałam się na 7 do neurologa z wynikami. Kurcze a jagorsze jest to, ze oni mi ta tomografie robili bez kontrastu bo karmie małą, więc i wyniki moga być niemiarodajne!

confi- oj biduleczko, współczuję Ci tego zamieszakni, ale zobacz jaka radość jak w majowy weekend Damiś bedzie biegał po ogródku a ty bedziesz piła kawkę w słoneczku :-) Oj w sprawie wybryków Damianka nie wiem co Ci poradzi, może spróbuj dać mu łyżeczkę, może sam będzie chiał jeść a ty poprostu trochę mu w tym pomóż :-)

roxy- moja mała tez uwielbia ten makaron ze szpinaczkiem z przepisu Asi :-)

marzena80- nie no kochana ale ty jesteś debeściara.... oplułam monitor "monika nie myslałaś o pracy w sex telefonie" :-D:-D:-D

kasia1208- kurcze ale ten Filipek, jest boski.... jaki wygadany- słodkości :happy:

barmanka79- super, że tak dokładnie wybadali Marcelka, a co do jego gadulstwa, to nie przejmuj się, mojego m siostrzeniec ma 1,5 roku i tak naprawdę dopiero teraz się rozkręca z gadaniem

owca121- wiataj kochana, super, że udało Ci się wybrać do siostry, wyobrażam sobie jaka męczarnia była dla was podróż! Ale teraz cieszę się pieknymi widokami i rodziną :-)

jola466- kochana ty to się masz...... nie dosyć, ze podwójną robotę to jeszcze takie problemy. Kurcze może spróbuj isć do innego lekarza, bo się wszyscy wykończycie!
Super, że dziewczynki nadal tak pieknie jedzą :-)

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA
DLA TOMASZKA
I NASZEJ DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI
ZOSIEŃKI
ROŚNIJCIE ZDROWO MALUSZKI

reklama
Mamo Niki, bardzo fajnie meble się prezentują! :tak::tak::tak:

Kasiu Filipek jest po prostu niesamowity!!!!!! naprawdę, ja nie wiem jak ty to robisz???!!! :szok::szok:

owca, po pierwsze dobrze że już z Wiktorkiem lepiej, a po drugie, no Norwegia:-):-) --- wspaniale!!! odpoczywajcie dużo.

Joluś, ty to się masz. super że dziewczyny jedzą pięknie!!! ale nas wszystkie nakręciły...aparatki. :-) no i dużo zdrówka. A wyjazd fajnie :tak: :tak::tak: ale jak ty bez P. wytrzymasz?, ja to bym za moim z tęsknoty się zapłakała.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry