reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

mowisz idealne menu ? jak to idzie tak nazwac....niewiem

chodzi cie ze 13 gosci bedzie ,ja tez w niektore przesady wierze ....ale niestety niemam juz nikogo kogo bym mogla zaprosic..

rodzinka daleko wiec sami znajomi, troch mi przykro ,ze moi rodzice nie przyjechali ale niestety nie mogli...chrzestnego tez nie bedzie ,bo pojechal do hiszpanii sie urlopowac...

reklama
idealne, bo przemyślane... masz dość jedzenia, są sałatki, gdyby ktoś zjadł za mało to sałatką dopcha, są przekąski, więc jak ktoś się będzie nudził to ma czym ręce zając, masz napoje, więc dla gaduł nie ma przeszkód i mogą mówić, są dzieci, więc będzie zabawa, jest tort i ciasto więc będzie słodko i fajnie, no słowem... idealnie!

edit: pisałam już joli napisze więc i Tobie, to Wasze święto, dla Waszej czwórki, kto z Wami świętuje to jest drugorzędna sprawa, wiadomo, że chciałabyś mieć najbliższych przy sobie, ale jak nie teraz to może później dojadą... najważniejsze, żebyście sie Wy dobrze bawili i miło i rodzinnie spędzili ten czas...

Ostatnia edycja:
dzieki tsarina i monika

mam troche czasu az do jutra ,to pomysle co by tu jeszcze zrobic...nadal mysle ze te moje "menu" jest takie jakies puste....

a z drugiej strony zrobic ciut mniej niz za duzo i polowa zostaje ...a przewaznie salatki

Martalis, ja też uważam,ze najważniejsza w tym dniu będzie atmosfera.

Ps. Zapomniałaś,że majowe ciotki też będą z Wami świętować.

Dobrej nocki.pa

Bohaciefko ,miłej lektury.

Martalis bardzo chciałam Ci coś napisać doradzić, ale nie mam siły i nie mogę się skupić. Chciałam tylko napisać(wcześniej), abyś wkleiła zdjęcie torta bo pisałaś, że będziesz sama robić.

Monika dobranoc

tsarina ,monika no wlasnie jest ,to nasze swieto i mysle ,ze bedzie ok.

monika ,to wam cioteczkom ,nalezy sie po kawalku torta ,to jutro

nina2003,wkleje torta jutro,juz jest zrobiony i sie chlodzi...jestem troszke zla ,bo mi nie wyszedl ,tak jak chcialam ale napewno bedzie smakowac.

ja tez juz zmykam ,trzeba zas wstac starszego do szkoly zrobic...

dobranoc

reklama
Do góry