Witam kochaniutkie majóweczki.
Zacznę od zaległych życzeń.
Jolu dla Twoich słoneczek moc uścisków na roczek.
Marysiu,Xaverku,Małgosiu, Tymonku,Marcelku,Kubusiu,Jagodzianko,Krzysiu,Izo Mirko, Damisiu,Wiktorku-Kochane robaczki wszystkiego naj z okazji waszych małych rocznic.
Jest mi wstyd ,ze mam takie zaległości w życzeniach mimo bytności na forum. Obiecuje ,że to ostatni raz.
Kasiu, Mmatysiu jak tam wasze dzieciaczki.Pomógł Fenistil?
Tsarina ,Twoje opowieści z kursu prawa jazdy są czadowe.Proszę o jeszcze.
Mamstud ,u nas ok. Dzięki ,ze pytasz. U nas zęby w takim samym stanie jak u was. Z chodzeniem jest podobnie.
Wszystkiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu.
Jolu jak tam Twoje potworki? Katarek przeszedł?
Wszystkiego naj z okazji rocznicy .
Barmanko,Tomek na katar dostał wlaśnie Fenistil w kroplach.(ten sam który Marcelek używał przy skazie)
Aga km,trzymam kciuki za naukę zasypiania Jagodzianki.Jak po weselu? Zazdroszczę Ci całonocnych tańców.
Ankzoc, oglądałaś ten program o fotelikach o którym pisałaś ? Jeśli tak to napisz o jakiej firmy fotelik chodziło.
Martalis,Malgoss, Marychna pozdrawiam. Wpadajcie częściej.
Kasico,czekamy na Ciebie.
Nina 2003 ,jak zdrówko tatusia? Mam nadzieje,że lepiej i nie będziesz się musiała stresować.
Nina 2007, ja miałam okazję skorzystać z opłatka na tort.Prosto ,szybko i fajny efekt.Polecam.
Mamo Niki moim postem nie chciałam Cie urazić ani zepsuć Ci dnia.W sumie to mogłam sobie podarować i nie zwracać Ci uwagi. Przykro mi ,że oprócz problemów które masz ja dołożyłam Ci kolejny. Obiecuje ,ze więcej się nie odezwę.
M&M'Sik jak tam z Majeczką?
Confi ,jak tam wredoto? Pakujesz się?
Moniq, Marzenko gdzie jesteście????????????????
Gratuluje kolejnym chodzącym maluchom.Gratuluje również sukcesów nocnikowych.