monika1977
Fanka BB :)
Ankzoc za nim uciekniesz podaj mi stronkę z butkami Majeczki to może coś znajdę dla Tomcia.Zaproszenia fajne. Ściągnę od Ciebie wierszyk bo takiego nie znałam a bardzo mi się spodobał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. "Rocznicowanie" było super:-)Mmatysia - udanego "rocznicowania się" ;-)
Kochana Monisiu na gg i tak jest obgadywanie:---(.Powoli nasze forum zaczyna zamierać,po wymianie numerów gg większość tak się właśnie kontaktuje .Wychodzą sympatie i antypatie:-( no ale takie jest życie.Szczerze ? To tak jak napisała Confi to właśnie chciałam to co napisałam napisać tu na forum. Myślałam,ze zmusi to mamę Niki do pisania w sposób zrozumiały dla wszystkich.Nie chce pisać więcej na ten temat i rozpoczynać dyskusji.Nie uważam również,że się czepiłam Mamy Niki bo nic do niej nie mam .
Zauważyłam również,że osoby które wyrażają swoje zdanie są zaraz posądzane o chęć rozpoczęcia kłótni.Niestety mój charakter nie pozwala mi na ciągłe słodzenie i jak mi się coś nie podoba to piszę.Uważam,że to chyba lepsze niż obgadywanie po gg i priw.
Pozwól Kasiu,że tez podpisze się pod twoimi słowami.Confi nie zgadzam się z tobą w żadnym przypadku,co do Marty.
-składanie życzeń na miesiąc naszych skarbów, to tylko i wyłącznie nasza dobra wola i nie wolno nikomu zarzucać że tego nie robi...bo to jest trochę śmieszne, ale i miłe a życzenia na roczek to chyba normalne.Marta już kiedyś pisała że nic już się na forum nie dzieje i tylko pojawiają się życzenia i sądzę że dlatego ich nie składa.I powiedz mi o jakie docinki ze strony Marty Ci chodzi ,bo ja nic takiego nie zauważyłam.
Aniu wielkie gratulacje dla Majeczki.Dzień Dobry......... nie odzywałam się już ponad tydzień, ale Monika mnie ściągnęła chyba swoim postem ( buziak dla ciebie muaaaaaaa) starałam się czytać co u was, miałam totalny brak weny nie wiem dlaczego , ale widzę, że nie tylko ja mam z tym problem jakieś przesilenie wiosenne... hmmm, czy pustki w głowach ehh .
Może napiszę co u nas! U mnie bóle głowy hmmmm.... raz są, raz ich nie ma ale jest lepiej niz było! W każdym razie muszę iść do lekarza, ale jakoś mi się nie chce i to by było na tyle za to u mojego dziecka temat rzeka!!!!
Wczoraj kupiłam Mai kapciuszki z gumową podeszwą i usztywnianą piętką i mała zaczęła chodzić! Oczywiście jeszcze nie tak pełną parą, ale........ :-), dzieki nowym kapciuszkom biega przy lwie pchaczu wprawiając mnie w niezłe osłupienie i radość!
Oprócz tego wspina się gdzie tylko da radę i tam gdzie nie daje rady też!
Oto dowód do czego służy Mai krzesłko uczydełko
Zobacz załącznik 238391
Na chwilę obecną jestesmy na etapie poszukiwań prezentów dla Mai na roczek , ale o tym w odpowiednim wątku!
W każdym razie chciałam się pochwalić zaproszeniami, które sama zaprojektowałam i zrobiłam dla Mai
Zobacz załącznik 238392
Dobra lecę, dokładnie nadrobić i odpisać!
Mam nadzieje,że w czerwcu go poznasz(eMa znaczy się;-)).Nie całej chatki nie remontujemy.Chyba bym nerwowo wysiadła.Na razie tylko pokój dzienny na górze a to dlatego ,ze muszę mieć plan awaryjny w razie niepogodny w dniu roczku Fifika.Planujemy zrobić imprezę plenerową ale znajac moje szczęście to pewnie bedzie lać i muszę gdzieś pomieścić całą 15Matysia mojemu też zapchany nosek w nocy nie przeszkadza,oby kolejne nocki były równie udane.No i masz złotego M i jaki domyślnysuper nowe mebelki.Czyli co remontujecie całą chatkę.
Niestety napisanie czegoś mniej przyjemnego łączy się z atakiem na osobę piszącą więc po co dziewczyny mają się wysilać.
Nie chce przytaczać dyskusji w których zwracałaś mi uwagę bo to bez sensu.Wiedz,ze to nie pierwszy raz a któryś z kolei.