Hej dziewczynki Witajcie:-)
Na początek
Tikanis,Kubusiu...Wszystkiego Dobrego z okazji ukończenia 11 miesiąca,buzi od Nadusi:-)
Zbieram się ostatnio żeby cokolwiek napisać ale nie mam kiedy...młoda szaleje jak "pijany zając"...strach na chwilkę spuścić ją z oczu
Ja ogólnie mam dosyć siedzenia w domu i chętnie wróciłabym do pracy żeby chwilkę odsapnąć...choć wiem że teraz tak mówię a potem bym żałowała
Poczytałam Was troszkę bo maluch drzemie...postaram się odpisać,nie wiem czy dam rade wszystkim
Mmatysiu....gratulacje dla Filipka
Teraz kochana to już numery Fifiego będą na porządku dziennym;-)
Wszystkiego Dobrego z okazji Rocznicy
:-)
No i jeszcze chciałam napisać że zazdroszcze remonciku i tak zaradnego eMa...mój to wszystko zaczyna i nie potrafi skończyć
;-)
Kasiu...dla Ciebie gratki za efektywne nocnikowanie....masz się czym pochwalić-to nie lada wyczyn w tym wieku
Aga_km...i jak tam wczorajsza nocka? Przespała Jagódka w swoim łóżeczku?
Nino2003...skutecznego odstawienia od cycusia życze
Mamstud...super że urlopik się udał,oglądałam fotki na Nk-buenooooooo
:-)
Jeszcze chciałam dodać że dziwnie się czyta forum gdzie ostatnio dość czesto wychodzą jakieś afery....trudno w czymś takim uczestniczyć:-
baffled:
Bez sensu jest zwracanie uwagi o błędy...każdy je robi...mniej lub więcej ale robi
Mam nadzieje że
Mama Niki sie nie obrazi i będzie pisała z nami bo jest bardzo fajną i szczerą osobą....a styl jakim pisze-każdy ma własny...i dobrze bo byłoby nudno
Co do drugiej sprzeczki...to już wogóle jest dla mnie chore....wymuszanie życzeń
no sorki jak ktoś nie ma ochoty to nie będzie ich składał,przecież nic na siłę-prawda????
Nie chce być stronnicza....zaznacze jeszcze że nie jestem
ale napisze że nie rozumiem dlaczego zwróciłyście uwage
M&m,s...że pisze tylko o swoim ślubie
przecież to zrozumiałe że chce się z nami podzielić swoją radością...otworzyła sie w tej kwestii przed nami
mi nie przeszkadza wogóle to że o tym pisze
Mam nadzieje że nikogo nie uraziłam,napisałam to co mysle