reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

z nowości u nas - Marcelitko już od kilku dnia sam wstaje na środku pokoju z 1kg "odważnikiem" ... za "odważnik" służy worek (1kg) z ziemniakami :-D:-D

mamaomatysia, normalnie nie wierze że w spodenkach dziecięcych znalazłaś ten granulat :szok::szok: szok normalnie!!

Nino27, a może rozgotował się makaron w zupce i dlatego jeść nie chciała? mi się raz tak zdarzyło :sorry:

tsarina, podziwiam że chodzisz na prawko :tak::tak: ja pod tym względem jestem kompletne antytalencie :angry::angry: szczerze to za kierownicą samochodu nigdy nie siedziałam nawet :zawstydzona/y: traktorem po polu - owszem jeździłam - ale tam "obowiązuje" kompletne samowolka:rofl2:

confi, gratuluje wynajętego domku :tak::-) cieszę się że się udało :tak::tak:

a ja siedzę i oglądam tv... a jednak pogrzeb będzie w Krakowie :tak:
echh nie mogę patrzeć jak teraz pokazują Pałac Prezydencki z dwoma trumnami... straszne to... a jeszcze te migawki z córką Pary Prezydenckiej klękającej przed trumną...straszne...

reklama
Witam
Dziewczynki Moje kochane dziękuje Wam:tak: każdej z osobna i wszystkim razem,jak miło jest czytać takie życzonka:-).
Confi już widzę Damianka biegającego po własnym ogródku;-)Ogromnie gratuluję:tak:.
Barmanko to na wekend zrobisz jeszcze jedną imprezkę ,tylko Ty i M;-)
Małgosiu Wszystkiego dobrego na ten 11 miesiąc

Moje życie jest zagrożone, mój mąż, który zazwyczaj zjada moje eksperymenty kulinarne własnie wyrzucił talerz zupy... Teraz je drugie danie... i je... ale też nie za chętnie... dobrze, że mu piwo kupiłam, to może zabije szybko i obejdzie się bez tortur......

pogrzeb pary prezydenckiej będzie w Krakowie. Znów korki, zgiełk i harmider. Uroczystości w Krakowie to nigdy nic dobrego...

Witajcie

Ciężko mi odpisać każdej z osobna. Mam klapki na oczach i jakoś trudno mi skupić się na czymkolwiek innym ...

Nie mogłabym jednak nie złożyć życzeń tym którzy obchodzą dziś lub obchodzili (wczoraj) swoje jubileusze

Amelko i Alicjo, kolejny raz wysyłam Wam wirtualne buziaki!!! Życzę zdrówka przede wszystkim. Jolu, Przemku, ostatnio na pewno jeszcze bardziej zdaliście sobie sprawę z tego jak ważna jest rodzina. Pielęgnujcie to. Macie dwie śliczne i zdrowe córeczki. Macie mnóstwo szczęścia, macie siebie

Roksanko, Filipku, Małgosiu jeszcze tylko miesiąc jesteście niemowlakami. Za ten czas dołączycie do "dorosłego" świata Alicji i Amelki. Niech ten miesiąc obfituje w wiele radości i szczęścia

kasiu Niech w Waszym wspólnym życiu zawsze świeci piękne słonko a nadchodzące chmury szybko wiatr rozwiewa

Barmanko
Dużo dużo zdrowia, jak najmniej trosk i spełnienia wszystkich marzeń

dziękuję Wam Kochane za troskę...
u nas już chyba dobrze... dziś w końcu tylko jedna kupka i taka dość normalna. tak, że myślę, że już po wszystkim!

Bohaciefko- wszystkiego najlepszego dla Małgosi na ten ostatni miesiąc przed roczkiem!!!
Joleńka - już na jednym wąku pisałam, a tu powtórzę - Wszystkiego naj, naj, naj!!!
Kasiu - samych szczęślwych dni!!!
Buziaki!!!

Confi -no to nasze gratulacje:tak:gratuluje nowego mieszkanka:tak:jest powód do radości,a Damiś będzie miał więcej miejsca do biegania:-)

Ankzoc-bardzo Ci współczuje tego paskudnego bólu głowy,ciężko tak funkcjonować cał e dnie z takim dokuczającym bólem,oby szybko to minęło i poszło precz.

ja też jakoś nie mam weny do pisania,po tym wszystkim człowiek chodzi przebity, nic totalnie mi się nie chce,ani gotować sprzątać totalnie nic.Ale niestety trzeba bo samo się nie zrobi.Dziś wieczorkiem leciałam do lek.bo gardło mnie dość mocno boli pare dni,no i nie obeszło się bez antybiotyku.Uciekam spać bo kiepsko się czuje,dobrej spokojnej nocy wszystkim

Hej kochane

Wszystkiego najlepszego dla Amelki i Ali!!!!:tak: Przede wszystkim dużo zdrówka!!!!!

Confi
Bardzo się cieszę!!!!:tak: boszsz przecież 10 już lada moment..ale fajnie, że w końcu będziecie mieć więcej przestrzeni:-)
Co do tego makaronu to był taki normalny bo to dla nas do obiadu...dzisiaj jej chciałam dać słoiczek z kluseczkami i też nie daje rady...chyba muszę jeszcze poczekać...:eek:

Tsarina
żyjesz??:-):-) no i mam nadzieję, że chociaż piwo dobre kupiłaś:-p:-p

Marzena
To dobrze, że już po wszystkim

SPadam do wyrka
Buziaki

Alicjo i Amelio
rok temu przyszłyście na świat zupełnie bezbronne i nieświadome. Dzień po dniu poznawałyście świat pod czujnym okiem rodziców otoczone ciepłem i miłością.
Życzę Wam aby Te spojrzenia i Te czułe serca i ciepłe ramiona towarzyszyły Wam przez kolejne lata, Wam i Waszym pociechom.
Aby świat odkrył przed Wami wiele piękna, aby ludzie, których spotkacie zostawiali po sobie skarby w bagażu Waszych doświadczeń.
Aby chwile smutku były początkiem czegoś dobrego i wiara w człowieka nigdy was nie opuściła.
Abyście umiały cieszyć się ze spraw drobnych i przyziemnych,
abyście przy pomocy rodziców odkryły swoje zdolności i rozwijały pasje,
abyście nie zgubiły dziecięcego zainteresowania tym co Was otacza i spontaniczności pełnej radości,
dużo zdrowia i miłości, zabawy i słońca, dobrego humoru i bezkolizyjnych okresów buntu (miejcie na uwadze, że rodzice to grupa zawodowa łatwo siwiejąca i chronicznie niewyspana i zatroskana).
Buziaki Słodkie Roczniaki od Aguli i Małgosi

Witajcie moje Kochane Babeczki :-):-):-)

Okruszku i Tymonku - Wszystkiego najnajnajlepszego na ten kolejny miesiąc!!! Oby Tymuś nadal Cię zaskakiwał co rusz to nowymi umiejętnościami, oby kolejne ząbki nie dały Wam się za bardzo w znaki ... no i zdróweczka:-):-):-):-):-):-)!!!

powiem Wam, że jedynie wchodząc na BB potrafię się odbić od tego co sie dzieje wokół:sorry:.

Confi - Kochana już Ci pisałam - wiedziałam, że tak będzie!!! Ostatni raz jak rozmawiałyśmy czułam, że ten domek będzie Wasz - nie mogło być inaczej!!! Bardzo się cieszę

Aniu - kurcze... już nie wiem co Ci napisać w związku z tym bólem głowy. Trzymaj się jakoś - no i zdróweczka!!!

Marzenko - no to ufff... cieszę się, że się u Was klaruje

Tsarino - uśmiałam się z brokułowej przygody. U nas tak ze wszystkim... Niestety... ze wszystkiego można zrobić pobojowisko i kolejną porcję prania:tak::-D

reklama
Tymonku Wszystkiego co Najlepsze z okazji Ukończenia 11 Miesiąca:-)

childrens-cakes-10.jpg

Cześć dziewczyny:-)
Jakoś nie mogę się skupić żeby coś napisać,zresztą widze że nie tylko ja:-(
Tak króciutko

Marzena...zdrówka dla Nataszki:tak:
Mmatysiu...mam nadzieje że z Fifim już dobrze:tak: jak pomyśle o tych torebeczkach w ubrankach dziecięcych to aż nie mogę uwierzyć:no: kto ma takie chore pomysły:szok:
Confi....gratuluje domku...ale musisz być szczęśliwa:tak: Ciesze się bardzo że Wam sie udało:tak::-)
Ankzoc...kochana Tobie zdróweczka życze...oby ten paskudny ból głowy Cię opuścił:tak: Nie pamiętam już czy pisałam ale gratki dla Majeczki...pierwsze kroki to nie byle jakie wydarzenie:tak: Wiem że Majeczka jest żywym dzieckiem jak Nadinka....już niebawem nie będziesz miała na nic kochana czasu:sorry::-D;-) tylko biegać za dzieciakiem będziesz:tak::-)
Barmanko...Marcelkowi też gratuluje nowej umiejętności:tak: Z tymi ziemniakami to Ty poważnie pisałaś:baffled::-D
Tsarina...Iza jest niesamowita:tak::-D:-)

Do góry