reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

!!!!!!!!!Juhu juhuu juhuuu!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!tak tak tak to już dziś!!!!!!!​
Amelko Alicjo
dokładnie rok temu uczyniłyście swoich rodziców najszczęśliwszymi osobami na świecie
(a potem najbardziej zmęczonymi , ale co tam) :-p
sto lat w tym wyjatkowym dniu !!!!!​

FireworksAnimated.gif
firework_animated.gif
baloons_school_bday_1_by_adianette.jpg

elmobday.jpg
elmobday.jpg

first-birthday.jpg
first-birthday.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wiem że to niezgodne z regulaminem, ale proszę nie łaczyc mojego posta z poprzednim, ponieważ rozdzielenie ich sprawia że są indywidualne dla osób w nich uwzględnionych.

Kasiu wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Dla Ciebie i dla M.

champagne2_1_1_.jpg
champagne_toast.jpg

i to czego wam życzę na ten wyjątkowy dzień i wyjątkową noc..... :-p:-p:-p

ocenzurowano.jpg

Ostatnia edycja:
Wiem, że pewnie teraz oglądacie lub uczestniczycie w przylocie ciała Marii Kaczyńskiej do kraju. Ja nie mogę. Od razu placzę. Jest mi najbliższa z tych osób i bardzo to boli... więc z typowym zachowaniem dla mnei opowiem Wam o pierdołach, żeby nie mysleć o tragediach...

Iza znów zerwała nam firankę, do tego ściągneła na siebie wiszącą półkę- żabę- no takie kieszenie wiszące
0084107_PE210484_S3.JPG
, nic jej sie nie stało, ale z tą żaba odpadło całkiem sporo tynku ze ściany- musieliśmy szybko to czymś zakryć, bo dziś płacenie czynszu i wpadnie właściciel... z tej firnaki to chyba roletę rzymską zrobię, bo juz nie moge tak jej po kilkka razy dziennie zawieszeć, a taka odsunieta w oknie wygląda okropnie! Do tego nie dała nam spac w nocy...Jedynym sposobem było, żeby spała z nami, ale rano jak wstała to nie zauważyliśmy do póki nie zakryła Tatusiowi głowy swoimi bodziakami i nie wysypała mu na głowę całej paczki paluszków... wyobraźcie sobie te okruchy i sól we włosach jego długości a on za godz idzie do pracy... a wieczorem specjalnie umył włosy, żeby rano tego robic nei musiał... dodam tylko, że za zagłówek łóżka robi u nas komoda, a na niej stoją zazwyczaj rzeczy potrzbne w nocy... pieluchy, chusteczki, picie, krem, czasem jakieś zabawki, może paluszki i ciuszki w które przebieram Izę rano...

Ale ten czas leci mamy już pierwszy skończony roczek:)

Alicjo i Amelko wszystkiego co najlepsze. Dziś kończy się Wasz okres niemowlęctwa i w związku z tym, jako duże już dziewczynki musicie być grzeczne i dawać Mamusi odpocząć. Buziaki od cioci Eweliny i Julka.

Oj Iza Mira zdolna jest. Chciała tatę dłużej w domku zatrzymać:)
Oglądałam chwilę lądowanie KASA z trumną ze zwłokami M. Kaczyńskiej, ale nie mogę. Chyba rzeczywiście tak jak Ciebie Tsarino strata P. Marii dotknęła mnie najbardziej.

Oglądałam chwilę lądowanie KASA z trumną ze zwłokami M. Kaczyńskiej, ale nie mogę. Chyba rzeczywiście tak jak Ciebie Tsarino strata P. Marii dotknęła mnie najbardziej.

byłam teraz na małych zakupach z Izą... poczułam się jak jakaś zdrajczyni, nie ma nikogo na ulicach, tylko sporadycznie ktoś na tramwaj czy autobus idzie, w sklepach pusto, nie ma matek ani babć z dziećmi na spacerach, nie ma ludzi wyprowadzających psy... jest tak strasznie pusto... włączyłam TV, już sama muzyka na TVN doprowadza mnie do łez... dobrze, że mogę to komuś napisać chociaż, bo nie smucę Izie...

Alicjo Amelko

kochane dziewuszki, w tym szczególnym dniu zdrówka, pełnego brzuszka, snu kojącego. 100 lat od cioci mamstud i Gaby!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Małgosiu Tobie także wszystkiego naj naj, już niewiele niemowlęctwa Ci zostało:tak:

Julianku,Lilianko,Michałku,Filipku,Roksanko.....Wszystkiego Dobrego z okazji ukończenia 11 Miesiąca:-)
AAAAAq4xk2IAAAAAAFyPCA.jpg

Alicjo...Amelko...Wszystkiego Najlepszego z okazji Pierwszych Urodzinek...mnóstwo buziaków
tort_na_roczek.jpg

Barmanko...Spełnienia Najskrytszych Marzeń,Zdrówka,Pomyślności....Sto Lat z okazji Urodzin
wielki-bukiet-kwiatow_srednie-zdjecie_896.jpg

Kasiu...Wszystkiego Dobrego z okazji Rocznicy...Następnych Tylu Lat Wam Życze i dużo,dużo więcej:tak:;-):-)
szampan_z_arbuzem.jpg

Ostatnia edycja:
jejku, na mialam isc na spacer a mańka śpi!! przez to energia mi siada!!! :((((((

ech....

Tsarina faktycznie pobudke wam Iza zafundowała!! :-D

reklama
czesc ,niewiem kiedy nadrobie ten watek jak mnie nie bylo.....

wszystkiego najlepszego dla wszystkiech dzieciaczkow jak mnie nie bylo!!! buziole kochani

dla AMELKI i ALICJI
W dniu Waszych pierwszych urodzinek życzę
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się doWas Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Wam kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, szczescia i radosci.

Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła: ciocia Marta z Xavkiem i Oliverem !

tort-500x491.jpgtort_jed.JPG1-urodziny-dziewczynki-b_521.jpg1-urodziny-dziewczynki-b_521.jpg

MALGOSIU dla ciebie tez wszystkiego naj na te 11 miesiecy!!!

Zobacz załącznik 235327

Do góry