reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ohohohoho

ależ mamy dzisiaj piekny rocznicowo dzionek:-)!!!

Jolu i Przemku - przyjmijcie najserdeczniejsze gratulacje z okazji wspólnie przebytego roczku z najukochańszymi bliźniaczkami na tym forum!!!! Niech kolejne latka lecą Wam bardziej spokojnie (wychowanie dziewczynek), łatwiej a przede wszystkim jeszcze bardziej radośniej!!!
Wszystkiego dobrego!!!

a teraz życzenia dla Dziewczynek: Alicjo i Amelko - Kochane Królewny - Ciocia Aga posyła Wam miliony buziaków z okazji Waszego roczku!!! Oby Wasze buzie zawsze były radosne, obyście miały wszystko to o czym zamarzycie i oby zdróweczko nigdy Was nie zawodziło.

Na Waszą cześć: HIP HIP - HURRRRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

2w56hkp.jpg

Małgosiu i Bohaciefko - dla Was również ogrom buziaków!!! To już ostatni miesiąc przed ukończeniem roczku!!! Oby był on obfity w same szczęśliwe chwile, nowe umiejętności, grzeczne usposobienie i zdrówko!!!

2rdkfeq.jpg

Kasieńko - Wszystkiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu!!! Oby dunga-dunga nie miało końca (a przede wszystkim aby rutyna związkowa Was nigdy nie dopadła), oby wielka miłość między Wami nigdy nie zagasła, spełnienia marzeń (tych wspólnych jak i indywidualnych). Buziaki :***************************************

230imx.jpg

reklama
Kochana Alicjo,Amelio-wszystkiego najlepszego z okazji rozpoczęcia przez was roczku!niech wam zawsze słonko mocno świeci !niech wśród was biegają dzieci,niech czas płynie radośnie i beztrosko aby zawsze było wam bosko:tak:Tony misiów,tony lalek i miliony niepodzianek:tak:tysiące uścisków i moc buziaków śle forumowa ciotka i Nicol:tak::-)
A tu coś na wesoło:-)(choć atmosfera bardzo smutna w koło)

Dzisiaj zrobisz pierwszy krok.
Ooo! To właśnie minął rok!
Coś już mówisz papki zżerasz
i swe ciotki poniewierasz,
ryczysz, płaczesz, lamentujesz,
śmiejesz się, bawisz, podskakujesz
masz kilka ząbków i jeden rok
właśnie zrobiłaś swój pierwszy krok!!!
Małgosiu -wszystkiego naj ,naj najlepszego !dużo radości i mnustwo usmiechów na buzi!
Tsarina -ja też wymiękam ,ale postanowiłam być silna i śledzić w tv przyjazd Marii Kaczyńskiej ,nie moge być osobiście to chociaż oglądam w Tv.
Przepraszam za te smętne kolory,ale coś nie moge wskoczyć z kolorami:no:
ok uciekam bo obowiązki wzywają ,musze posprzątać reszte co mi zostało i skoczyć na zakupy no i jazda do mamy bo u niej kliętki będą na strzyzenie czekać,odezwe się kochane wieczorem jak mi się uda papa
kasiu-życze tobie i m wielu wielu takich rocznic cobyście zawsze jedno drugiemu byli wsparciem w każdej chwili tej złej czy lepszej!!!aby zawsze w waszym domu grzało ciepło ogromnej miłości!!!wieczorkiem wzniose za was toast!!!miłego dzionka i romantycznego wieczoru wam życze!!!!

Ostatnia edycja:

Alicjo i Amelko z okazji 1 Urodzin dużo zdróweczka, uśmiechu na buzi, kochających rodziców, prześlicznych prezentów, cudownych wspomnień....i wszystkiego naj... naj... najwspanailszego.

Dzień dobry...witam po krótkiej przerwie. Nie miałam ochoty ani czasu by pisać. W tych dniach nie napisałabym nic mądrego a tylko bym smuciła zapewne. Z resztą wiszę ,że frekwencja słabiutka była więc nic straconego. Trochę do nadrobienia jednak mam...

na początek zaległe życzenia dla maluszków.
Gucia, Nataszki, Lilianki, Juliana,Michała, Roksanki , Małgosi wszystkiego najlepszego !!!

33xhmd2.jpg

ponadto Najlepsze życzenia dla Barmanki z okazji urodzin !!! Uściski Kochana !

a9xxg1.jpg

z okazji ukończenia pierwszego roczku , najlepsze życzenia i buziaki dla Alicji i Amelii

1zr2ftl.jpg

No i na koniec choć nie dla ostatniej Kasi wszystkiego najlepszego z Okazji Rocznicy Ślubu...jeśli się Wam dobrze układa to by było tak dalej a jeśli są drobne kłopotki to by zniknęły...uściski

10i89l5.jpg

tak po krótce zanim się podzielę tym czym chcę się podzielić...

Mmatysia o kurczę...nie zazdroszczę przeżyć no i jeszcze to cholerstwo w kieszeni. Boszsz. Ja też czasem nie sprawdzam ale teraz zacznę. Zdrówka dla Fifisia...biedactwo.

MamaNiki dzięki za troskę...jestem już , wcześniej tak jak pisałam jakoś nie miałam ochoty się udzielać...wiadomo atmosfera grobowa a człowiek nie ma pojęcia o czym pisać a czego nie wypada. Teraz już się z tym jakoś oswoiłam i wracam do normy.
U nas w sumie nic nowego poza tym ,że Damiś szaleje na całego :tak:

Nina...hmm...dziwne z tym gryzieniem. A powiedz...ten makaron ugotowałaś tak normalnie czy gotowałaś dłużej? Bo wiesz...w tych wszystkich zupkach kupnych to makarony i kluseczki są rozgotowane.I są tak miękkie ze nawet bezzębne dzieci dadzą sobie z nimi radę. Poza tym Tsarina ma rację, daj Kasi złapać to co je...ja wogóle niedługo chce zacząć z Damianem ćwiczenia samodzielnego jedzenia. Uwalimy się jak świnki ale cóż , kiedyś trzeba ;-)

Ankzoc...gratuluję Majeczce pierwszych kroczków :tak: teraz to mamuśka uważaj , nie dość ,że Majka grandzi to teraz jeszcze będzie to robiła w ruchu :-D

Okruszku, nie wiem czy czytałaś moje opinie na temat tych wózków. Zajrzyj do wątku wózkowego. Ciekawa jestem Twojego zdania :tak:
Poza tym z tego co doczytałam to Tymek też ma już pierwsze próby samodzielnego chodzenia za sobą...gratuluję :tak:

Tsarina fajnie masz z tym prawkiem ;-) ja to się chyba nigdy nie zdecyduję :zawstydzona/y:
Jednak mam na koncie mały sukces z którego jestem dumna...pokrótce. 8 lat temu miałam wypadek samochodowy...dachowałam( ja prowadziłam). Nic się nikomu nie stało jednak w mojej głowie zamknęła się jakaś zapadka i do tego czasu nie odważyłam się wsiąść za kółko. Byliśmy na święta w Warszawie i tam M zabrał mnie na parking przy lotnisku na Bemowie. Zbierałam się 15 minut zanim ruszyłam ale ruszyłam...przejechałam 4 długości parkingu z nawrotką i cofaniem, jestem z siebie dumna ,że po tylu latach się przełamałam :sorry:

Marzena...co z Nataszą? Lepiej już? Napisz coś...cokolwiek

no a teraz powiem Wam coś...pamiętacie jak napisałam kieeedyś o domku do wynajęcia? Otóż maksymalnie do 10 maja będziemy tam mieszkać :-):-):-)
Jupiii!!! Udało się !!! Jestem przeszczęśliwa :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Oj i zapomniałam

Małgosiu dla Ciebie też wszystkiego co najlepsze.
I dla Kasi z okazji rocznicy ślubu najlepsze życzenia.

Confi super, rewelacyjnie. Cieszę się bardzo razem z Wami. W końcu będziecie mieć więcej przestrzeni życiowej.

Kasiu Wszystkiego Dobrego W Dniu Rocznicy Ślubu!
Bohaciefko dla Małgosi dużo radości i uśmiechów..
Confi to kiedy spodziewać się zdjęć Damianka biegającego po ogródku? Gratuluje!

A propos babrania się jak świnka... Iza właśnie je makaron z sosem brokułowym... mam zielone pobojowisko na podłodze, zielone dziecko, zielony "różowy" golf i pełno makaronu na podłodze, bo Iza wyjada tylko kurczaka (o dziwo!) i brokuły...

Confi razem z wami ciesze się z domku:tak::tak::tak:.Komu jak komu ale wam się należy:-).
Tsarino u nas z jedzeniem podobnie.Mimo,ze Filip nie wybiera ulubionych składników(pochłania wszystko -zawsze:eek:) to dopomina sie o łyzke która jest karmiony i czasem dla własnego spokoju mu ja daje a on próbuje sam jeść-pobojowisko.Cała kuchnia do sprzątania a ja i Fifi do kąpieli.Ale radosć dziecka,gdy trafi do buźki-bezcenna.

mamamatysia- kurcze kochana ciebie chyba prześladują te pochłaniacze wilgoci, szok! zresztą po co wkładają takie cuda do spodni :confused:

nina27- jeny przykro, mi że Kasiula ma takie problemy z jedzeniem, swoją drogą to ciekawe dlaczego inne rzeczy nie wywołują odruchów wymitnych, może makaronik jest za cienki i długi? A pozatym piszesz, że kasiula nie ma ząbków, stąd też jej problem nie ma czym pogryźć

tsarina- super, że trafiłaś na solidną szkołę! Nie no ta twoja niunia to mała aparatka :-D wiesz moja maja właśnie przed chwilą obrypała też mi tyn ze ściany bo kuźwa zaczeła bujać fotelikiem samochodowym i bach w róg ściany! jak m wróci to nas chyba zabije hahah. Kochana ja też jestem taka sama cała ta muzyka, oprawa i tragedia dobija mnie :-(

bohaciefka- kochana właśnie w tym problem, że boli mnie codziennie, od w zasadzie 18 lutego, chociaż ostatnio pochwaliłam się, że jest trochę lepiej bo nie boli mnie po tyle godzin i co, wczoraj miałam taki bół, ze ledwo co na nogach stałam, popołudniu poszłam spać, później wstałam wzięłam tabletkę, wykapałam się i poszłam spać :zawstydzona/y: takiego bólu jeszcze nie miałam , nie mogłam schylić się nawet Mai podnieść!
wyniki odbieram w sobotę! muszę się z nimi wybrać do neurologa!

confi- Asiu masz rację, ciężko zebrać myśli i funkcjonować ja jestem w ogóle jakaś wyłączona i zakecona, jednego wczoraj dałam teściom wózek ale kocyka już nie bo po co, a dziś dałam kocyk a wózek zostawiłam w bagażniku, w pracy nie mogę się skupić tak naprawdę dziś o godzinie 12.30 wciągnęłam się w pracę, aż wstyd, później nie mogłam się oderwać! Dziękuję za gratulacje jeszcze do pełnego chodzenia pewnie trochę poczekamy, więc delektuję się jeszcze chwilami "spokoju" hahah jeśli przy moim dziecku można mówić o spokoju! No i kochana najwazniejsze własnie doczytałam moje mega gratulacje to kolejne spotkanie przy szpinaczku na trawce w ogródku!!!! :-):-):-):-):-)

Kasiu wszytskiego najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu
- życzę wam mnóstwo miłości i wielu szczęśliwych lat

kochane, dziękuje Wam B_A_R_D_Z_O za życzenia:tak::-)
bardzo miło mi było :tak::tak:
Urodzinki, jak i nasza rocznica ślubu przepłynęła spokojnie, bo jakże mogło być inaczej w zaistniałej sytuacji ..:-( tortu nie zdążyłam ozdobić, gdyż goście przyszli w innym terminie niż początkowo się umawialiśmy i zjedliśmy takiego "łysego":eek: masa zrobiona leży w lodówce, i kurczę nie wiem co z nią zrobić :crazy: chyba będę musiała na weekend torta zrobić :sorry:

powiem Wam że jestem ostatnio bardzo zmęczona psychicznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nadal ciężko jest mi się skupić na czymkolwiek :zawstydzona/y:
dobrze że choć już dziś stacje tv nadają już jakieś inne programy a nie tą straszną żałobną melodię bo non stop ryczałam przed telewizorem... zresztą praktycznie i tak non stop jesteśmy na dworze, mamy piękną pogodę, chodzę w krótkim rękawku, mąż miał wczoraj wolne więc mogliśmy ponadrabiać rodzinne zaległości;-)
poza tym na główce mam kilka spraw za które muszę się wziąć i je rozwiązać:sorry::sorry:

Kasico, wszystkiego dobrego dla Roksanki

i1goew.jpg

k.m. dla Filipka

kasrw9.jpg

bohaciefko, ucałuj Małgosię

10xhbip.jpg

Kasiu, wszystkiego dobrego na Waszą Rocznicę

2uzyxdw.jpg

Alicjo, Amelko w ten piękny roczek dla Was kochane szkrabiki :***

3vfjk.jpg

reklama
Kochana Amelko i Alicjo z okazji ukończenia pierwszego roku życia