mamamatysia
Fanka BB :)
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eM).No dobra rozgryzłaś mnieMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie
Moniq fajnie,ze jesteś nawet z doskoku:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eM).No dobra rozgryzłaś mnieMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie
to nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąOn myśli że to na komunieniech żyje w nieświadomościNie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eM).No dobra rozgryzłaś mnie
dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim.moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
mamomatysia, to lampeczkę winka chociaż ;-)
kasia, haaa dobre - strzeliłaś w samo sedno tematu z tą "inspekcją majówek"
Wiesz,ze on cieszy się prawie tak jak ja.Nawet jego kumpel zaproponował,że się wprowadzi na czas pobytu moich fajnych koleżanekto nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąOn myśli że to na komunieniech żyje w nieświadomości
idę chyba spać bo mi za bardzo wali dzisiaj
moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
no fakt - trzeba uczcićaaaa, muszę wystawić obiecane przyjęcie na cześć końca studiów :-)
no tak, rozumiem...:-(dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim
Baaaa.Moniq a to będzie balanga
Matysia a kolega uświadomiony ,że to same mężatki będą