reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tak najlepiej to na mnie zwalić:-DJa taka niewinna dopiero 4000 postów mam:rofl2::-Dno ale wiecie ktoś musi efektywność zwiększać :-D
Moni gdzie znikłaś i Aga??

reklama
mamomatysia, dobrze że to tak się skończyło..nie wyobrażam sobie jak u takiego maluszka mieliby zrobić płukanie żołądka :eek:
życzę wam szybkiego powrotu dla zdrowia:tak:, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)

boszeeee!!!!! czemu te posty się dublują?!!!!!!!! barmanko sprzątniesz? :-)

a chcialam was zapytać, czy wasze dzieci tańczą?

Martuś może ty za dużo pijesz ostatnio wieczorami ,tylko Tobie się dublują:-D:-DPopatrz na moje obrazki tam odpowiedź na Twoje pytanie:-D:-DOj humorek dzisiaj mam będę płakać :szok:

mamomatysia, dobrze że to tak się skończyło..nie wyobrażam sobie jak u takiego maluszka mieliby zrobić płukanie żołądka :eek:
życzę wam szybkiego powrotu dla zdrowia:tak:, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)
Chciałabym po drinkować ale jutro wcześnie pobudka bo musimy jechać po kafelki i armaturę do łazienki na dół(musi być wyremontowana przed zlotem majówek;-)),po garnitur dla Mateusza i jeszcze zachaczyc o market bo po powrocie z niedzielnej rocznicy rodziców mam kolację proszoną i muszę coś upichcić:-) a w lodówce poświąteczne resztki:sorry:

Tańczą-obie sztuki:-D:-D:-D

był chyba jakiś chwilowy problem z forum, długo nie mogłam zatwierdzić posta :eek:

tańczy, tańczy - niech no tylko usłyszy piosenkę z "Majki" :-D:-D:-D byście musiały to zobaczyć :rofl2: bawi się w drugim pokoju, a jak tylko usłyszy melodię zapiatala na czworakach aż się kurzy za nim, stanie przed tv i się buja na nogach :-D

Martuś może ty za dużo pijesz ostatnio wieczorami ,tylko Tobie się dublują:-D:-DPopatrz na moje obrazki tam odpowiedź na Twoje pytanie:-D:-DOj humorek dzisiaj mam będę płakać :szok:

nabijaj się ze mnie dalej... :-)
a tego o humorku nie zrozumiałam, masz humorek i będziesz płakać????

reklama
To i ja się melduję. Ale z doskoku. Nie mogę sobie poradzić z chałupą :zawstydzona/y: Najgorzej że jak już doprowadzę je do jakiegoś ładu, to szykuje się spora impreza i moje starania legną w gruzach :sorry:

Mamomatysia, ale "przygoda" Współczuję!!!
No bo faktycznie o ile krzemionka jest nieszkodliwa, tak już ten drugi rodzaj torebeczek zawiera naprawdę niebezpieczną zawartość. Lili kiedyś zwymiotowała (jeden jedyny raz w życiu) i znalazłam w środku krzemionkę z kociego silikonu. Musi działać to wymiotnie, skoro Fifi też chlustał

Kasia, gratuluje 4000 posta!

Do góry