Jolu a miałam pytać ,nowe leżaczki przypadły do gustu panną i czy była ta pani od jedzenia???
Kasiu....dziewczyny tak polubily nowe lezaczi ze same sie wdrapuja na nie jak mowie ze idziemy lulu...
..no i na duzym lewku ktory jest na oparciu pokazuja gdzie lew ma oko, ucho, usmiech i wlosy...
Takze ja jestem tez zadowolona..i maja wiecej mniejsca w tych...
Jesli chodzi o pania od jedzenia to nie..nie byla....byla ta nasze hv i tyle..troche sie zezlilam ale jakos damy rade...
Jest jakis maly postep..dziewczyny ladnie zaczely gryzc chrupki...nadal jednak to co maja podane z lyzeczki nie podchodzi im..Jesli tylko sa tam jakies grudezki, kawaleczek, makaronu..od razu jest odruch wymiotny...
No ale moze malymi kroczkami jakos damy rade...
Dziekuje ze pytasz...:-):-):-)
Martus....Majeczka jest BOSKA.....
...sliczna, a jakie ruchy tyleczkiem....
..Super...
A Mikolaj wyglada jak maly pan mlody...Przystojniak..
Mamamatysia...oj kochana trzymaj sie i oby Filip szybko wydobrzal...
Barmanko....masz racje , wiekszosc zakupkow (ciuszki dla dziewczyn) robie przez internet...Tak jest mi wygodnie i nie widze ile kaski wydaje..
;-);-);-);-)
Moze masz racje z tym piciem...Zycze wytrwalosci i szybkiego sukcesu w zaakceptowaniu kubeczka...
A ja prasuje i prasuje...i konca nie widac...zawzielam sie i mam zamiar dzis skonczyc...jutro posprzatac domek, a w niedziele zaczac cos przygotowywac na imprezke...
Jednak bedziemy miec gosci...
Postanowilam ze zrobie slodkosci sama , a na nieslodko beda chicken nugettsy z sweta chilli dipem, deska z serami, i jakies tam przystawki pod postacia oliwek, pomodorkow itp.
Ze slodkosci robie kokosowe i rumowe trufelki, sliwke w czekoladzie, blok waniliowy i brownies...:-). No i oczywiscie tort....mam nadzieje ze wyjdzie mi ladnie,,....
Bede go pokrywac masa z marshmallow.....
Tort urodzinowy
Aaaaa Martus moje dziewczyny tez tancza......
..