Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no myśle tak samo jak ty,kurcze nic nie wiedziałam dopiero teraz włonczyłam tv i poprostu jeden wielki szok,też nie przepadałam za Kaczyńskim ale to mało istotne teraz,bardzo mi żal Pani Prezydentowej bo to przecież taka dobra pełna ciepła duszyczka była,pogoda pogodą,złe warunki atmosferyczne a ja mam takie przeczucie,ze coś mi tu śmierdzi!moze się myle nie wiemTo jest po prostu nie wiem, nie do uwierzenia??!!! fakt że go nie lubiłam, ale co z tego. To po prostu nie wiem...szok!!!! i tyle innych osób z rządu. No po prostu ..SZOK!!!!!!!!
i co będzie dalej? jak to wpłynie na Polskę? na nas...? czy to dopiero początek....?
a ja mam takie przeczucie,ze coś mi tu śmierdzi!moze się myle nie wiem[/COLOR]