reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
To jest po prostu nie wiem, nie do uwierzenia??!!! fakt że go nie lubiłam, ale co z tego. To po prostu nie wiem...szok!!!! i tyle innych osób z rządu. No po prostu ..SZOK!!!!!!!!

i ja jestem w szoku...:-:)-( nie mam słów... łzy same leciały gdy słuchałam o tej tragedii, ja w ogóle nie słucham informacji politycznych, bo to świat do którego nigdy nie dopuści się szarych ludzi tylko mydli się im oczy, no ale.... to nie ma teraz znaczenia... tragedia jest na taką skalę, że wciąż nie potrafię tego ogarnąć w myślach... i co będzie dalej? jak to wpłynie na Polskę? na nas...? czy to dopiero początek....?

To jest po prostu nie wiem, nie do uwierzenia??!!! fakt że go nie lubiłam, ale co z tego. To po prostu nie wiem...szok!!!! i tyle innych osób z rządu. No po prostu ..SZOK!!!!!!!!
no myśle tak samo jak ty,kurcze nic nie wiedziałam dopiero teraz włonczyłam tv i poprostu jeden wielki szok,też nie przepadałam za Kaczyńskim ale to mało istotne teraz,bardzo mi żal Pani Prezydentowej bo to przecież taka dobra pełna ciepła duszyczka była,pogoda pogodą,złe warunki atmosferyczne a ja mam takie przeczucie,ze coś mi tu śmierdzi!moze się myle nie wiem

reklama
mój M też to mówi.... żedo tej pory nie przyznali się do Katynia oficjalnie i nie lubili tego tematu, poza tym zabili tam najlepszych naszych ludzi przed wojną a teraz niby warunki atmosferyczne... ciekawe...(?)

Do góry