reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dobry Wieczór kochane :-)
witam po tygodniowej nieobecności! Święta minęły nam bardzo rodzinnie i sympatycznie w zasadzie zamiast wypocząć to czułam się strasznie zmęczoną :sorry:. Powrót do rzeczywistości był ciężki, jakoś w ogóle ostatnio nie mogę wstać :crazy: chyba brakuje mi tej godzinki i Majka też nie daje pospać i rano jest nieprzytomna :confused2:
Dobra lecę nadrabiać zaległości, mam nadzieję, że ktoś za mną tęsknił :cool:

reklama
witam się i ja

Aniu - ja tęskniłam.

Tsarino, Kasiu (a w skrócie - Kaśki:-D) - podziwiam Wasze dojrzałe i zdolne dzieciaczki - pięknie papugują:tak::-). Ciekawe z czym mnie moje Dziecko zaskoczy, hehe:eek::-D

Mmatysia - o Boziu.... Biedny Fifi...:-:)-:)-( I jak to się wszystko skończyło. Współczuję Ci nowych zmartwień, nerwów... Nie masz lekko Kochana...

cześć Kasiu :-)

u nas po staremu... Miałam ostatnio problemy z kompem - więc nie było mnie na BB, a za to długaśno spacerowałyśmy... i dziś już poczułam złe efekty wczorajszego negliżu:confused2: (latałam w cienkiej bluzeczce przez prawie 4 h) - i dzisiaj jakoś mnie tak telepie (nie potrafię się rozgrzać)... czuje sie senna i w ogole...

Jaga rozróby sieje na maxa... Czasami nawet nie wiem co mam jej powiedziec/jak zareagować... Przechodzi pomysłami własnego ojca, hehehe :-D

ale, ale... a gdzie przemowa???????
czuję się wyróżniona tym - iż 4000 post został poświęcony mojej osobie i jagodzi, ale... gdzie przemowa:eek::-D????

ooooooooooooooooooooooooooooooo
nikt mnie nie przypilnował i przegapiłam:zawstydzona/y:ale to Wasza wina:-D:-D
Aga czujcie się wyróżnione:tak::-D

Hej,ja jestem ale musze Was poczytać:-)
Zabawię się w Moniq i będe tak po kolei:tak::-D

Kasica....ciesze się bardzo że wyniki wyszły dobre:tak: w poniedziałek jestem przekonana też wszystko będzie w porządku:tak: Trzymam mocno kciuki:-)

Monia....zdróweczka dla Tomusia,mam nadzieje że to nic poważnego:tak: A właśnie jak się czuje?:sorry:
Wiesz....my pare dni temu byliśmy w parku i Nadinka też troszkę piasku wzięła do buzi,pewnie i zjadła....to jest normalne u takich dzieciaczków...fakt tam bakterie i niewiadomo jakie cholerstwo ale gdzie tego nie ma:sorry: No i nie mam pojęcia jakie badania mogłabyś wykonać:sorry:

Narazie tyle,lece dalej:-D:sorry:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA:
KASI, SZYMONKA, MAJECZKI, FILIPKA
NATASZKI, GUCIA, DIANY I NADUSI
ROŚNIJCIE ZDROWO MALUSZKI

roxy- wow, ja nie mogę extra filmik jak Nadusia ślicznie chodzi!! Ja też ta chcę :-D

nina2003- brawo dla umiejętności Julka :-) kochana ja też muszę za Majką wszędzie biegać na 2 minuty nie mogę jej zostawić samej :crazy: A jeśli chodzi o nocki u nas to samo :-(

barmanka79- brawo dla Marcelka :-), to wam zrobił niespodziankę. Oj kochana widzę, że już zaczęłaś się oswajać z myślą o drugim dziecku, a tak ogólnie chciałabyś?? Śliczny torcik!

jola466- jeny kochana strasznie Ci współczuję , mam nadzieję, że już będzie dobrze i mój mąż kazał przekazać że "wujek Tomek je pozdrawia" ;-):happy::-pA urodzinkami się nie przejmuj najważniejsze, że będziecie razem :-)

owca121- strasznie mi przykro z powodu problemów zdrowotnych Wiktorka, mam nadzieję, że to nie jest astma! Trzymam kciuki i daj znać

tsarina- no proszę jaka Izulka spryciulka ;-)U nas też nie ma problemów z jedzeniem :-pA faktycznie jedzienie z maminego takerzyka jest o wiele smaczniejsze :-D

monika1977- oj kochana życzę dużo zdróweczka, mam nadzieję, że nic poważnego Tomusiowi nie będzie

kasica212- gratuluję takich cudownych wiadmości, wyobrażam sobie Twoją radość :-)

agakm- dziękuję kochana za pamięć....... buziaczek. Oj kochana mam nadzieję, że nie dopadnie cię żadne choróbsko, dużo zdróweczka życzę

okruszek- brawo dla Tymusia :-) Dobrze , że teściowa wzięła sobie do serca Twoje słowa i skończyła te uwagi. Co do wózeczka ja kupiłam ten espiro! Jestem super zadowolona a mała użytkowniczka jeszcze bardziej

mamamatysia- o kurcze kochana ten mój zięciunio ma naprawdę kosmiczne pomysły! Mam nadzieję, że wszytsko będzie ok, a co ci powiedzieli na pogotowiu co zalecili?

kasia1208- gratuluję 4 tysięczniaka :-)

uffffffffffff nadrobiłam :-D

Do góry