WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA:
KASI, SZYMONKA, MAJECZKI, FILIPKA
NATASZKI, GUCIA, DIANY I NADUSI
ROŚNIJCIE ZDROWO MALUSZKI
roxy- wow, ja nie mogę extra filmik jak Nadusia ślicznie chodzi!! Ja też ta chcę
nina2003- brawo dla umiejętności Julka :-) kochana ja też muszę za Majką wszędzie biegać na 2 minuty nie mogę jej zostawić samej
A jeśli chodzi o nocki u nas to samo :-(
barmanka79- brawo dla Marcelka :-), to wam zrobił niespodziankę. Oj kochana widzę, że już zaczęłaś się oswajać z myślą o drugim dziecku, a tak ogólnie chciałabyś?? Śliczny torcik!
jola466- jeny kochana strasznie Ci współczuję , mam nadzieję, że już będzie dobrze i mój mąż kazał przekazać że "wujek Tomek je pozdrawia" ;-)
A urodzinkami się nie przejmuj najważniejsze, że będziecie razem :-)
owca121- strasznie mi przykro z powodu problemów zdrowotnych Wiktorka, mam nadzieję, że to nie jest astma! Trzymam kciuki i daj znać
tsarina- no proszę jaka Izulka spryciulka ;-)U nas też nie ma problemów z jedzeniem
A faktycznie jedzienie z maminego takerzyka jest o wiele smaczniejsze
monika1977- oj kochana życzę dużo zdróweczka, mam nadzieję, że nic poważnego Tomusiowi nie będzie
kasica212- gratuluję takich cudownych wiadmości, wyobrażam sobie Twoją radość :-)
agakm- dziękuję kochana za pamięć....... buziaczek. Oj kochana mam nadzieję, że nie dopadnie cię żadne choróbsko, dużo zdróweczka życzę
okruszek- brawo dla Tymusia :-) Dobrze , że teściowa wzięła sobie do serca Twoje słowa i skończyła te uwagi. Co do wózeczka ja kupiłam ten espiro! Jestem super zadowolona a mała użytkowniczka jeszcze bardziej
mamamatysia- o kurcze kochana ten mój zięciunio ma naprawdę kosmiczne pomysły! Mam nadzieję, że wszytsko będzie ok, a co ci powiedzieli na pogotowiu co zalecili?
kasia1208- gratuluję 4 tysięczniaka :-)
uffffffffffff nadrobiłam