reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Jej na prawdę współczuje Ci kochana tego, że musisz sama chorymi dziewczynkami się opiekować. A jak w nocy śpią?

Widzę, że sporo majówek w kwietniu ślubowało :-)

Jolu kilku lekarzy ostatnio mi mówiło, że przy ząbkach aż taka gorączka nie występuje! Raczej może być stan podgorączkowy, a nie coś takiego.... Wiem, że Ci ciężko bo wiem co to znaczy dwoje dzieci chorych na raz :-( Obserwuj je bez przerwy..... W razie czego dzwoń po lekarza i już, przecież musi ktos przyjechać!

Ewelinko...wlasnie stwierdzilam ze Amelka dzis bedzie spac w lezaczku tu u nas... w lozku sie nie zmiesci a tak przy najmniej bede miala ja pod reka ....
Ala narazie spi...u niej jest taka lzejsza goraczka...

Mamstud..no wlasnie tez mi sie tak zdaje ze przy zabkach by nie bylo az takiej goraczki....
na sama mysl tego ze bede musiala dzwonic po szpitalach juz mam palpitacje serca.....bo jak P jest w domku to ok ale samej mi jest ciezko.....nawet jesli bede musiala isc do szpitala tak jak ostatnim razem jak amelia miala te trzydniowke...

A my tez mamy rocznice w kwietniu....tylko ze my 6sta....pobralismy sie 24.04.2004...:tak:

reklama
Barmanko gotowałam. Wkładam do zimnej wody, doprowadzam do zagotowania i wyłączam bo już są ugotowane na twardo. Gaba jest na nie uczulona...

jolu smecta dla dzieci jest taka sama, tylko daje się połowę saszetki. Dobrej nocy Wam życzę, daj rano znać co z dziewczynkami!

kasiu małżeństwem jesteśmy prawie dwa lata, ale razem prawie pięć, więc nie czuj się aż taka stara :-)

Idę spać kochane, dobranoc :-)

Jola, nie zazdroszczę tego że jesteś sama :-( wiem co to znaczy - ja co dziennie (oprócz niedzieli) wieczorkami jestem sama w domku...
nie wiem jak twoje - wasze - dzieciaczki ale mój właśnie wieczorem jest nie do wytrzymania, chce żeby się nim zajmować, zabawiać... zwykła kąpiel, posmarowanie mazidłami i ubranie w piżamkę urasta do rangi Cudu Nad Wisła :zawstydzona/y:

Moni...no to u nas potrzeba dwoch Cudow nad Wisla...:baffled:.....naszczescie P jutro i pojutrze pracuje do 17stej wiec wieczorkiem jest ze mna ale dziewczyny zaczynaja byc nie dozniesienia tak juz przed 16sta...:baffled::baffled:
Tzn jak sie z nim lezy wyglupia trzyma narekach ( dwie na raz) to jest ok....

Kasiu...to bedziesz obchodzic swoja rocznice w roczek moich dziewczyn....:-)

Mamstud....dobranoc kochana...:-)

Moni...no to u nas potrzeba dwoch Cudow nad Wisla...:baffled:.....naszczescie P jutro i pojutrze pracuje do 17stej wiec wieczorkiem jest ze mna ale dziewczyny zaczynaja byc nie dozniesienia tak juz przed 16sta...:baffled::baffled:
Tzn jak sie z nim lezy wyglupia trzyma narekach ( dwie na raz) to jest ok....

Kasiu...to bedziesz obchodzic swoja rocznice w roczek moich dziewczyn....:-)

Mamstud....dobranoc kochana...:-)

Mój Julek od ponad tygodnia ciągle każe się prowadzać za rączki, całymi dniami.

Tak:-D

O Kasiu to tym tropem idąc ja z M dwa lata po ślubie, a razem 9 ... czyli co wygrywam stażem?:-D

Dobranoc Mamstud

To Amelia nie śpi?

Ja 5 przed slubem i 6 po czyli 11......:-):-)

Ninko...nib spi chwilke a za chwile budzi sie z placzem....
Teraz spia u siebie ale Amelka w lezaczku bo jak sie obudzi i sie ja bujnie to usypia znowu....:sorry2:

Dobrze ze moje dziewczyny jeszcze nie kaza sie prowadzac..bo nie wyobrazam sobie jak zrobie to z dwoma.....pewnie naucze je prowadzac sie na wzajem :-)))))

ja też się żegnam - mężowy wrócił z pracy - dziś Good Friday, alkoholu się nie sprzedaję więc restaurację są wcześniej pozamykane :tak::tak:

mamstud, dzięki za odpowiedź :tak:

reklama
a ja się witam - wieczorową porą...

lecę Was ponadrabiać - mam nadzieje, że nie poszłyście wszystkie spać ...

Do góry