reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witam się kochane w ten sobotni ranek:-)ja tylko na moment ,Niki śpi to musze zaraz biegiem sałatke sklecić,bo po12 wyjazd do Opola,m wpadł na pomysł,że na świeta chce mieć nowy telewizor to się nazywa przebłysk umysłu:-Di powiem wam,że jestem w ciężkim szoku bo wczoraj sprzedał swoją wielką miłość-motor krosowy:-)mnie to bardzo cieszy bo teraz będe spokojna bo m z żadną kontuzją mi do domku już nie wróci:tak:ale jakoś to tak do mnie nie dociera,on tak kochał ten motor,nawet na zamówienie go oklejał i widniała na motorze jego ksywa,jestem pełna podziwu że tak sam go sprzedał,ale sam widzi,że nie ma czasu na pogodzenie prowadzenia warsztatu ryb i jeszcze motorowych eskapad:tak:no i za cześć tej kwoty chce zakupic ten telwizor ,no i to mnie zdziwiło,ale ciekaw co zrobi z resztą kaski bo zostanie tego jeszcze sporo.A ja mam nadzieje,ze nowy właściciel motoru będzie cały i zdrowy,bo ta diabelska maszyna m miała niezłego kopa i zrywa a nowy właściciel jest młody no i oby rozsondek u niego brał góre:tak:
kochane przepraszam,ze nie pisze nic konkretnego ale jakoś z tego pośpiechu nie mam weny
Jolu-jak dziewczynki?spadła temperatura?mam nadzieje,ze tak!i jak noc wam minęła???ale się zmartwiłam jak przeczytałam wczorajsze posty:-(oby było u was dobrze i nic złego się nie działo no i oby bez szpitala się obeszło,najgorsze co może być jak takie małe serduszka cierpią i chorują,no ale jestem dobrej myśli na pewno już jest ok i gorączka spadła,a dziewczynki na pewno już szleją po domku:tak:dużó wytrwałości dla Ciebie,jestem pełna podziwu dla Ciebie,że sama sobie radzisz,ja też od rana do 19-20 jestem sama z Niki ,niby m ma prace obok domu ale co z tego,teraz taki był ruch wszyscy na gwałt opony zmieniali,że m wracał mi jak Niki już spała:no:no ale co zrobić takie życie,a ty wszystko masz razy2 ,a ja czasem przy jednej Niki wymiękałam.Wysyłam do was mnustwo ciepłych myśli i czekamy z niecierpliwością na wieści od was
Kasia-no to brawa i gratki dla Sanki:tak:nasza Niki też czasami przechodzi extramalne karmienie:-)ale takie zazwyczaj odbywa sie u mojem m jak jesteśmy w odwiedzinach,a fryzurka super i wieże ,że Ci wygodniej ,ja mając kiedyś podobną fryzurke do twojej potrafiłam co2 tyg,się obcinać bo mnie coś brało jak na karku mi coś tam wisiało i na uszy już włosy nachodziły,no ale miałam ten +że zawsze miałam to darmowo bo na praktyce czy potem w pracy a i bywało tak ,ze niejednokrotnie sama musiałam się obcinać czy poprawiać strzyżenie po mało zdolnej fryzjerce:-Dbył czasem ubaw,w domku to się zawsze śmiali ,ze mi nozyczki pochowają bo mnie za bardzo korci odnośnie własnych włosków:-D
Dziewczyny z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych-

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodzinnym oraz wesołego \\\"Alleluja\
__________________ .._..,._
________________.__.'…..…_)
_______________<_,)'…..-"e\
_________________/'...(……..\
____._.-----..,-'…………...(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/…………,/
______)…//…/____|…|\…\
______\…\\…\____|…|/…/
_______\…\\…\___|…|\../
________`" `"____
……vVVv..00()00……_
…..(___).`00.0´…_.(_)_…
…..~E~……..|…….(_)@(_)…
…….\|……….\|/……/.(_)…….
…..\\|///……\\|//..\|/..\\|//

*W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy :-)))

No i uciekam bo obowiazki wzywają:no:pa majóweczki

reklama
Wesołych Świąt Dziewczyny:-):-):-)
kurczakzajacd3my.jpg

Witajcie:-)

Tak na szybciutko bo biegniemy z Naduśką jajeczka święcić;-)

Kasica....super fryzurka,do twarzy Ci w niej:tak:
Gratulacje dla Roksanki za pierwsze kroczki:tak::-)

Moniqsan...Liliance gratuluje umiejętności picia ze słomki:tak::-)
Moja mała ma kubeczek ze słomką ale traktuje go jako zabawke do gryzienia,nie chce z niego pić,zresztą tak samo jak z niekapka:baffled:

Jolu...zdróweczka dla dziewczynek:tak: Mam nadzieje że poradzisz sobie z temperaturą i nic się złego nie rozwinie:tak:
Chociaż ja już bym przy takiej gorączce była u lekarza:sorry2:
Podziwiam Cię Jolu jak dajesz sobie radę sama z dziewczynkami...i Ty jeszcze piszesz że jesteś złą mamą:szok: Nic podobnego:no:
Co do prezentu od chrzestnej to fakt nie wykazała się...ale ja nie potrafiłabym komuś powiedzieć że nie podoba mi się prezent,taka już jestem,podobnie jak Kasia:tak:

Wybaczcie kobietki że nie do wszystkich ale niestety nie dam dziś rady...całuje Was na te Święta...Buuuzzziiiii:-)

Witajcie Kochane Majóweczki, piszę do Was już z Warszawy:-)
wpadłam na chwilkę by złożyć życzenia naszym Maluszkom Gabie, Kamliowi i Filipkowi...100 lat Robaczki :tak::tak::tak:

2h4yicy.jpg

oraz Wam Mamuśki...

1zu35c.jpg

do zobaczenia po świętach :tak::tak::tak:

Wielkanocnych pyszności, ducha pełnego radości,
Wiosny w sercach – mimo pogody,
Pisanek wielkiej urody,
Dyngusa do suchej nitki,
Bazi wierzbowej kitki
Od kłopotów oddech głęboki
I czasu, by spojrzeć w obłoki
życzą Natasza i Marzena

bckgrdsrv.aspx

Pisanki skradły słońcu kilka złotych promieni.
Teraz ich jasny blask, Wasz dom rozpromieni.

6gf02g.gif

Zdrowych, radosnych i spokojnych
Świąt Wielkanocnych życzą
barmanka z Marcelkiem :-):-)

Kochane Babeczki

Niechaj wielkanocne życzenie, pełne nadziei i miłości, przyniesie sercu zadowolenie - dzisiaj i w przyszłości.

Wszystkiego najlepszego na ten świąteczny czas życzą:
Aga, Marczo i Jagodzia:-)

2r2813s.jpg
jkhkpy.gif

Wszystkiego najlepszego dla Nicolki i mamy Niki (Ewelinki) na kolejną miesięcznicę - buziaki od nas :***

w7iero.jpg

reklama
Barmanka,Agakm,Roxy,ankzoc-dziękuje za pamięć i życzenia dla Nicol to bardzo miło z waszej strony:tak:
Czy ktoś wie jak u Joli???-och dziś dzień taki zabiegany,ale jakoś był czaS BY myślami być z nimi,mam nadzieje ,że dziewczynki już zdrowe i była to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja:tak:
Niby zrobiliśmy sobie dziś nowy zakup,jakoś dziwnie bo mnie aż tak bardzo nie cieszy:baffled:Niby święta ,ale jakoś mnie już nie cieszą,a szkoda bo bardzo byłam happy-bo przecież to pierwsza Wielkanoc Nicol,najgorsze jest jak ktoś Ci odbiera radość :-( ok nie psuje wam świątecznego nastroju i dobrego humoru:-)ide się czymś zająć bo i tak na razie nie zasne
Ach no i zapomniałabym-Owco jak u was?czy już wszystko w porządku???jak Wiciu?dużo zdrówka dla was:tak:

Do góry