mama Niki
Ewelina
witam się kochane w ten sobotni ranek:-)ja tylko na moment ,Niki śpi to musze zaraz biegiem sałatke sklecić,bo po12 wyjazd do Opola,m wpadł na pomysł,że na świeta chce mieć nowy telewizor to się nazywa przebłysk umysłui powiem wam,że jestem w ciężkim szoku bo wczoraj sprzedał swoją wielką miłość-motor krosowy:-)mnie to bardzo cieszy bo teraz będe spokojna bo m z żadną kontuzją mi do domku już nie wróciale jakoś to tak do mnie nie dociera,on tak kochał ten motor,nawet na zamówienie go oklejał i widniała na motorze jego ksywa,jestem pełna podziwu że tak sam go sprzedał,ale sam widzi,że nie ma czasu na pogodzenie prowadzenia warsztatu ryb i jeszcze motorowych eskapadno i za cześć tej kwoty chce zakupic ten telwizor ,no i to mnie zdziwiło,ale ciekaw co zrobi z resztą kaski bo zostanie tego jeszcze sporo.A ja mam nadzieje,ze nowy właściciel motoru będzie cały i zdrowy,bo ta diabelska maszyna m miała niezłego kopa i zrywa a nowy właściciel jest młody no i oby rozsondek u niego brał góre
kochane przepraszam,ze nie pisze nic konkretnego ale jakoś z tego pośpiechu nie mam weny
Jolu-jak dziewczynki?spadła temperatura?mam nadzieje,ze tak!i jak noc wam minęła???ale się zmartwiłam jak przeczytałam wczorajsze posty:-(oby było u was dobrze i nic złego się nie działo no i oby bez szpitala się obeszło,najgorsze co może być jak takie małe serduszka cierpią i chorują,no ale jestem dobrej myśli na pewno już jest ok i gorączka spadła,a dziewczynki na pewno już szleją po domkudużó wytrwałości dla Ciebie,jestem pełna podziwu dla Ciebie,że sama sobie radzisz,ja też od rana do 19-20 jestem sama z Niki ,niby m ma prace obok domu ale co z tego,teraz taki był ruch wszyscy na gwałt opony zmieniali,że m wracał mi jak Niki już spałano ale co zrobić takie życie,a ty wszystko masz razy2 ,a ja czasem przy jednej Niki wymiękałam.Wysyłam do was mnustwo ciepłych myśli i czekamy z niecierpliwością na wieści od was
Kasia-no to brawa i gratki dla Sankinasza Niki też czasami przechodzi extramalne karmienie:-)ale takie zazwyczaj odbywa sie u mojem m jak jesteśmy w odwiedzinach,a fryzurka super i wieże ,że Ci wygodniej ,ja mając kiedyś podobną fryzurke do twojej potrafiłam co2 tyg,się obcinać bo mnie coś brało jak na karku mi coś tam wisiało i na uszy już włosy nachodziły,no ale miałam ten +że zawsze miałam to darmowo bo na praktyce czy potem w pracy a i bywało tak ,ze niejednokrotnie sama musiałam się obcinać czy poprawiać strzyżenie po mało zdolnej fryzjercebył czasem ubaw,w domku to się zawsze śmiali ,ze mi nozyczki pochowają bo mnie za bardzo korci odnośnie własnych włosków
Dziewczyny z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych-
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodzinnym oraz wesołego \\\"Alleluja\
__________________ .._..,._
________________.__.'…..…_)
_______________<_,)'…..-"e\
_________________/'...(……..\
____._.-----..,-'…………...(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/…………,/
______)…//…/____|…|\…\
______\…\\…\____|…|/…/
_______\…\\…\___|…|\../
________`" `"____
……vVVv..00()00……_
…..(___).`00.0´…_.(_)_…
…..~E~……..|…….(_)@(_)…
…….\|……….\|/……/.(_)…….
…..\\|///……\\|//..\|/..\\|//
*W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy :-)))
No i uciekam bo obowiazki wzywająpa majóweczki
kochane przepraszam,ze nie pisze nic konkretnego ale jakoś z tego pośpiechu nie mam weny
Jolu-jak dziewczynki?spadła temperatura?mam nadzieje,ze tak!i jak noc wam minęła???ale się zmartwiłam jak przeczytałam wczorajsze posty:-(oby było u was dobrze i nic złego się nie działo no i oby bez szpitala się obeszło,najgorsze co może być jak takie małe serduszka cierpią i chorują,no ale jestem dobrej myśli na pewno już jest ok i gorączka spadła,a dziewczynki na pewno już szleją po domkudużó wytrwałości dla Ciebie,jestem pełna podziwu dla Ciebie,że sama sobie radzisz,ja też od rana do 19-20 jestem sama z Niki ,niby m ma prace obok domu ale co z tego,teraz taki był ruch wszyscy na gwałt opony zmieniali,że m wracał mi jak Niki już spałano ale co zrobić takie życie,a ty wszystko masz razy2 ,a ja czasem przy jednej Niki wymiękałam.Wysyłam do was mnustwo ciepłych myśli i czekamy z niecierpliwością na wieści od was
Kasia-no to brawa i gratki dla Sankinasza Niki też czasami przechodzi extramalne karmienie:-)ale takie zazwyczaj odbywa sie u mojem m jak jesteśmy w odwiedzinach,a fryzurka super i wieże ,że Ci wygodniej ,ja mając kiedyś podobną fryzurke do twojej potrafiłam co2 tyg,się obcinać bo mnie coś brało jak na karku mi coś tam wisiało i na uszy już włosy nachodziły,no ale miałam ten +że zawsze miałam to darmowo bo na praktyce czy potem w pracy a i bywało tak ,ze niejednokrotnie sama musiałam się obcinać czy poprawiać strzyżenie po mało zdolnej fryzjercebył czasem ubaw,w domku to się zawsze śmiali ,ze mi nozyczki pochowają bo mnie za bardzo korci odnośnie własnych włosków
Dziewczyny z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych-
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodzinnym oraz wesołego \\\"Alleluja\
__________________ .._..,._
________________.__.'…..…_)
_______________<_,)'…..-"e\
_________________/'...(……..\
____._.-----..,-'…………...(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/…………,/
______)…//…/____|…|\…\
______\…\\…\____|…|/…/
_______\…\\…\___|…|\../
________`" `"____