reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witam się kochane w ten sobotni ranek:-)ja tylko na moment ,Niki śpi to musze zaraz biegiem sałatke sklecić,bo po12 wyjazd do Opola,m wpadł na pomysł,że na świeta chce mieć nowy telewizor to się nazywa przebłysk umysłu:-Di powiem wam,że jestem w ciężkim szoku bo wczoraj sprzedał swoją wielką miłość-motor krosowy:-)mnie to bardzo cieszy bo teraz będe spokojna bo m z żadną kontuzją mi do domku już nie wróci:tak:ale jakoś to tak do mnie nie dociera,on tak kochał ten motor,nawet na zamówienie go oklejał i widniała na motorze jego ksywa,jestem pełna podziwu że tak sam go sprzedał,ale sam widzi,że nie ma czasu na pogodzenie prowadzenia warsztatu ryb i jeszcze motorowych eskapad:tak:no i za cześć tej kwoty chce zakupic ten telwizor ,no i to mnie zdziwiło,ale ciekaw co zrobi z resztą kaski bo zostanie tego jeszcze sporo.A ja mam nadzieje,ze nowy właściciel motoru będzie cały i zdrowy,bo ta diabelska maszyna m miała niezłego kopa i zrywa a nowy właściciel jest młody no i oby rozsondek u niego brał góre:tak:
kochane przepraszam,ze nie pisze nic konkretnego ale jakoś z tego pośpiechu nie mam weny
Jolu-jak dziewczynki?spadła temperatura?mam nadzieje,ze tak!i jak noc wam minęła???ale się zmartwiłam jak przeczytałam wczorajsze posty:-(oby było u was dobrze i nic złego się nie działo no i oby bez szpitala się obeszło,najgorsze co może być jak takie małe serduszka cierpią i chorują,no ale jestem dobrej myśli na pewno już jest ok i gorączka spadła,a dziewczynki na pewno już szleją po domku:tak:dużó wytrwałości dla Ciebie,jestem pełna podziwu dla Ciebie,że sama sobie radzisz,ja też od rana do 19-20 jestem sama z Niki ,niby m ma prace obok domu ale co z tego,teraz taki był ruch wszyscy na gwałt opony zmieniali,że m wracał mi jak Niki już spała:no:no ale co zrobić takie życie,a ty wszystko masz razy2 ,a ja czasem przy jednej Niki wymiękałam.Wysyłam do was mnustwo ciepłych myśli i czekamy z niecierpliwością na wieści od was
Kasia-no to brawa i gratki dla Sanki:tak:nasza Niki też czasami przechodzi extramalne karmienie:-)ale takie zazwyczaj odbywa sie u mojem m jak jesteśmy w odwiedzinach,a fryzurka super i wieże ,że Ci wygodniej ,ja mając kiedyś podobną fryzurke do twojej potrafiłam co2 tyg,się obcinać bo mnie coś brało jak na karku mi coś tam wisiało i na uszy już włosy nachodziły,no ale miałam ten +że zawsze miałam to darmowo bo na praktyce czy potem w pracy a i bywało tak ,ze niejednokrotnie sama musiałam się obcinać czy poprawiać strzyżenie po mało zdolnej fryzjerce:-Dbył czasem ubaw,w domku to się zawsze śmiali ,ze mi nozyczki pochowają bo mnie za bardzo korci odnośnie własnych włosków:-D
Dziewczyny z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych-

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodzinnym oraz wesołego \\\"Alleluja\
__________________ .._..,._
________________.__.'…..…_)
_______________<_,)'…..-"e\
_________________/'...(……..\
____._.-----..,-'…………...(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/…………,/
______)…//…/____|…|\…\
______\…\\…\____|…|/…/
_______\…\\…\___|…|\../
________`" `"____
……vVVv..00()00……_
…..(___).`00.0´…_.(_)_…
…..~E~……..|…….(_)@(_)…
…….\|……….\|/……/.(_)…….
…..\\|///……\\|//..\|/..\\|//

*W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy :-)))

No i uciekam bo obowiazki wzywają:no:pa majóweczki

reklama
Wesołych Świąt Dziewczyny:-):-):-)
kurczakzajacd3my.jpg

Witajcie:-)

Tak na szybciutko bo biegniemy z Naduśką jajeczka święcić;-)

Kasica....super fryzurka,do twarzy Ci w niej:tak:
Gratulacje dla Roksanki za pierwsze kroczki:tak::-)

Moniqsan...Liliance gratuluje umiejętności picia ze słomki:tak::-)
Moja mała ma kubeczek ze słomką ale traktuje go jako zabawke do gryzienia,nie chce z niego pić,zresztą tak samo jak z niekapka:baffled:

Jolu...zdróweczka dla dziewczynek:tak: Mam nadzieje że poradzisz sobie z temperaturą i nic się złego nie rozwinie:tak:
Chociaż ja już bym przy takiej gorączce była u lekarza:sorry2:
Podziwiam Cię Jolu jak dajesz sobie radę sama z dziewczynkami...i Ty jeszcze piszesz że jesteś złą mamą:szok: Nic podobnego:no:
Co do prezentu od chrzestnej to fakt nie wykazała się...ale ja nie potrafiłabym komuś powiedzieć że nie podoba mi się prezent,taka już jestem,podobnie jak Kasia:tak:

Wybaczcie kobietki że nie do wszystkich ale niestety nie dam dziś rady...całuje Was na te Święta...Buuuzzziiiii:-)

Witajcie Kochane Majóweczki, piszę do Was już z Warszawy:-)
wpadłam na chwilkę by złożyć życzenia naszym Maluszkom Gabie, Kamliowi i Filipkowi...100 lat Robaczki :tak::tak::tak:

2h4yicy.jpg

oraz Wam Mamuśki...

1zu35c.jpg

do zobaczenia po świętach :tak::tak::tak:

Wielkanocnych pyszności, ducha pełnego radości,
Wiosny w sercach – mimo pogody,
Pisanek wielkiej urody,
Dyngusa do suchej nitki,
Bazi wierzbowej kitki
Od kłopotów oddech głęboki
I czasu, by spojrzeć w obłoki
życzą Natasza i Marzena

bckgrdsrv.aspx

Pisanki skradły słońcu kilka złotych promieni.
Teraz ich jasny blask, Wasz dom rozpromieni.

6gf02g.gif

Zdrowych, radosnych i spokojnych
Świąt Wielkanocnych życzą
barmanka z Marcelkiem :-):-)

Kochane Babeczki

Niechaj wielkanocne życzenie, pełne nadziei i miłości, przyniesie sercu zadowolenie - dzisiaj i w przyszłości.

Wszystkiego najlepszego na ten świąteczny czas życzą:
Aga, Marczo i Jagodzia:-)

2r2813s.jpg
jkhkpy.gif

Wszystkiego najlepszego dla Nicolki i mamy Niki (Ewelinki) na kolejną miesięcznicę - buziaki od nas :***

w7iero.jpg

reklama
Barmanka,Agakm,Roxy,ankzoc-dziękuje za pamięć i życzenia dla Nicol to bardzo miło z waszej strony:tak:
Czy ktoś wie jak u Joli???-och dziś dzień taki zabiegany,ale jakoś był czaS BY myślami być z nimi,mam nadzieje ,że dziewczynki już zdrowe i była to tylko jakaś chwilowa niedyspozycja:tak:
Niby zrobiliśmy sobie dziś nowy zakup,jakoś dziwnie bo mnie aż tak bardzo nie cieszy:baffled:Niby święta ,ale jakoś mnie już nie cieszą,a szkoda bo bardzo byłam happy-bo przecież to pierwsza Wielkanoc Nicol,najgorsze jest jak ktoś Ci odbiera radość :-( ok nie psuje wam świątecznego nastroju i dobrego humoru:-)ide się czymś zająć bo i tak na razie nie zasne
Ach no i zapomniałabym-Owco jak u was?czy już wszystko w porządku???jak Wiciu?dużo zdrówka dla was:tak:

Do góry