nina2003
Mama Julianka i Łucji
Witaja ja się witam - wieczorową porą...
lecę Was ponadrabiać - mam nadzieje, że nie poszłyście wszystkie spać ...
Nie nadrabiaj tylko pisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaja ja się witam - wieczorową porą...
lecę Was ponadrabiać - mam nadzieje, że nie poszłyście wszystkie spać ...
Faktycznie Joluś ,nie skojarzyłam ,teraz będę myśleć zawsze o Was w rocznicę
I tak was przebijam starzem![]()
A my wczoraj zakupiliśmy bidon z rurką (pomysł zapożyczony od naszej forumowej koleżanki - Ani, która prowadzi bloga Oli)
Myślałam że Lili nie załapie co trzeba z rurką robić, ale kilka razy pogryzła i za chwilę zaczęła ciągnąć. Fajny patent, możecie spróbować![]()
Dzien dobry...
U nas tez paskudna pogoda...caly czas pada...
A u nas straszna nocka....Amelka dostala w nocy goraczki 39.5, rano miala 40.2 ( a w pupie 40.5), caly czas placze a przy tym Ala widzi ze ja ja na rekach trzymam to tez ryczy...nosz normalnie nie mam sil...
Usnela teraz ...mam nadzieje ze jak sie obudzi to goraczka bedzie mniejsza....
Narazzie nic jej nie dawalam, tylko oklady na nozki i piciu...dobrze ze chociaz chce pic. No i przy tym zrobila mi rzadka kupke rano....sama nie wiem co to jest...
Ankzoc..kochana dziekuje za odpowiedz ...Ty jako jedyna zwrocilas uwage na mojego posta...Czasami to czuje sie niewidzialna...:-sorry2:...
Przemek ma porozmawiac z chrzestna Amelki..to jego siostra..Stwierdzil ze na czekolade to go stac...![]()
Kamilku,Filipku,Gabrysiu wszystkiego co najlepsze dla Was szkraby kochane.
Ankzoc oj współczuje Ci. Jak Ty w pracy funkcjonujesz? Zresztą widać po rajstopkach Majuni
Mamstud ja odetchnę, bo mój M to spał jak śpiFajnie, że Gaba śpi ładnie.Oby dużo przybrała.
Moniqsan dla Lili też wielu dodatkowych dekagramów życzę. I fajny pomysł z tym bidonem z rurką. To jest zwykły bidon czy takie jakieś dla dzieci specjalne?
Kasica jeszcze krócej... czekam na zdjęcia![]()
Witam.
U nas dzisiaj ładnie oby tak było na święta.
Moniq kubeczek fajny, muszę się za takim zobaczyć,jak Lili załapało o co chodzi to i może Fiś załapie;-).
Jolu przesyłam troszkę słonka w Waszą stronę;-)a o tym prezencie doczytałam, tylko,że ja jestem taką osobą że cieszę się z każdego prezentu, nawet tego nietrafionego,jak nie mi przyda się komuś innemu,i nigdy nie zwróciła bym nikomu uwagi za nie trafiony prezent za wstydu bo ja taka wstydliwa jestem
Jak Amelka???
A co do ciasta i @ to też słyszałm i wizyta u fryzjera i @ też ,ale Ja nie wierzę w te bzdury jak coś ma nie wyjś to nie wyjdzie i @ nie ma z tym nic wspólnego;-)
Ankzoc oj ta twoja główka i do tego jeszcze te nocki:-(nie dziwią mnie te rajtuzki Mai;-)
A już byłam dzisiaj u fryzjerka ,wymodelować się co by jutro na święconce w miarę wyglądać
mam nadzieję że wytrzymaplanuję jeszcze dzisiaj solarium ,ale nie wiem o której M wróci,no nic zobaczymy...ide szukać Fisia bo coś cicho u Wiktorii w pokoju.....
znalazł lalę i się bawi,ostatnia go zabierałam od kwiatka bo ziemię z niego wyjadał![]()
ja na chwile zaspokoić waszą ciekawość![]()
To ja w nowej jeszcze krótszej fryzurce na głowie i szczerze to ta mi się bardziej widzi ;-)
Zobacz załącznik 232208
A to Zbyszek karmi Sankę w oryginalny sposób
Zobacz załącznik 232209
Zapomniałabym Sanka dziś zrobiła samodzielnie krok![]()
Nie jestem szczęśliwa bo cierpię okropnie, nie dość, że choróbsko jeszcze nie odpuściło to jeszcze to....
Ja zaprosiłam gości do siebie ale tak, jak pisałam wczoraj nie mam zamiaru szaleć :-)
A propos radości po dostaniu @... Wczoraj zrobiłam M żarcik w ramach prima aprilis i napisałam mu sms, że w ciąży jestem.
Po pierwsze się ucieszył!
Po drugie obraził, gdy się zorientował, że go wkreciłam...
hihi ja zrobiłam identiko żarcik dla mno co mężowy odpowiedział mi
- a niby jak możesz być w ciąży?
nie wiedziałam czy się śmiać czy w łeb go palnąć![]()
Dobry wieczor....
A ja tam nic nie robie do swiat, nawet nie sprzatalam......
Caly czas czuwam nad dziewczynami....Niestey obie juz maja goraczke... W dzien nie obylo sie bez podania nurofenu Amelki gdyz goraczka dobila juz do 40.5 stopnia....po leku troszke spadla ale wieczorem znowu bylo ponad 39....no i za rada Moniq podalam znow nurofen i jestem teraz troszke w strachu bo pomimo leku goraczka nadal 39.7.....
Ala tez ma prawie 39 ale jej narazie nic nie dawalam...
Caly czas Amelka budzi sie z placzem...
A tu jeszcze swieta ida i nawet do lekarza nie bedzie mozna isc tylko od razu do szpitala...
Mam jednak caly czas taka nadzieje ze jutro bedzie lepiej..
A teraz siedze i przegladam sobie przepisy z tego blogu moje wypieki......no i nie moge powstrzymac slinianek....
A tak wogole to bedzie mi brakowac tego jajeczka z majonezem i salatki przy swiatecznym stole....aaaa no i szyneczki i schabu mojej mamy...:--
sorry2: