reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu a Ty niedługo 4000 będziesz obchodzić:)

M&M's napisz jakie menu ustaliłaś na przyjęciu.

Nino/ Ewelino. :-)
menu, 2 zupy do wyboru i 3 druge do wyboru. zupy to żurek w chlebie, rosół. drugie: zapiekana pierś kurczaka z mozzarellą i szpinakiem/ pstrąg z grila czy tam z rusztu, i już zapomniałam co, jakiaś duszona wołowinka chyba

do tego na przytsawkę, tależ bałtyckich ryb wędzonych i coś tam coś tam...

a na deser tort oczywiście i chyba lody z owocami i bitą śmietaną, wydają nam się dobre, bo to lekkie, a wiadomo że bedzie już wieczorem i po tym wszytskim, to wydaje nam się najlepsze.

i to w sumie tyle, nie wiem czy to dużo czy mało. jak na to że to nie typowe weselicho.

reklama
jolu kochana, ja przy takiej wysokiej gorączce - 40,5 stopnia - już bym chyba do szpitala jechała, mam okropne doświadczenia i bałabym się o drgawki :-( Spokojnej nocki życzę. Bosz żeby dziewczynkom nic nie było poważnego! Tak się o Was martwię! Przesyłam Wam milion pozytywnych myśli!

Boze Mamstud....normalnie teraz juz mam watpliwosci...jutro zostaje sama i jak ta goraczka nie przejdzie to co ja zrobie...
Dziekuje za dobre mysli...:blink:

m&m's menu brzmi smakowicie, szczególnie te rybki mnie kręcą :-)

Zazdroszczę Wam tego ślubu! Nam 26 kwietnia 2 lata "stuknie" :-) Sama nie wiem kiedy to minęło....

No i ciągle nie wiem w co się na ten Wasz ślub ubrać! :-):-):-)

Nino/ Ewelino. :-)
menu, 2 zupy do wyboru i 3 druge do wyboru. zupy to żurek w chlebie, rosół. drugie: zapiekana pierś kurczaka z mozzarellą i szpinakiem/ pstrąg z grila czy tam z rusztu, i już zapomniałam co, jakiaś duszona wołowinka chyba

do tego na przytsawkę, tależ bałtyckich ryb wędzonych i coś tam coś tam...

a na deser tort oczywiście i chyba lody z owocami i bitą śmietaną, wydają nam się dobre, bo to lekkie, a wiadomo że bedzie już wieczorem i po tym wszytskim, to wydaje nam się najlepsze.

i to w sumie tyle, nie wiem czy to dużo czy mało. jak na to że to nie typowe weselicho.

M&M's/Martusiu:-D super ... wędzone rybki mniam mniam, w ogóle i tradycyjnie i trochę inaczej, fajne.

Boze Mamstud....normalnie teraz juz mam watpliwosci...jutro zostaje sama i jak ta goraczka nie przejdzie to co ja zrobie...
Dziekuje za dobre mysli...:blink:

większość dzieci dobrze znosi tak wysoką gorączkę, ja po prostu mam złe doświadczenia z Andrzejkiem. Mam nakaz kategoryczny zbijać mu temperaturę już powyżej 37,5 stopnia ale to wyjątkowa sytuacja. Zastanawiam się co wywołuje taką gorączkę u dziewczynek. Może to tylko jakiś wirus? A może rota, co? Pisałaś, że wymiotowały, to by pasowało. Miały też biegunkę.... Podawaj im jakiś wasz odpowiednik Lakcidu i smectę, to z pewnością pomoże na brzuszkowe dolegliwości

reklama
Do góry