reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu a Ty niedługo 4000 będziesz obchodzić:)

M&M's napisz jakie menu ustaliłaś na przyjęciu.

Nino/ Ewelino. :-)
menu, 2 zupy do wyboru i 3 druge do wyboru. zupy to żurek w chlebie, rosół. drugie: zapiekana pierś kurczaka z mozzarellą i szpinakiem/ pstrąg z grila czy tam z rusztu, i już zapomniałam co, jakiaś duszona wołowinka chyba

do tego na przytsawkę, tależ bałtyckich ryb wędzonych i coś tam coś tam...

a na deser tort oczywiście i chyba lody z owocami i bitą śmietaną, wydają nam się dobre, bo to lekkie, a wiadomo że bedzie już wieczorem i po tym wszytskim, to wydaje nam się najlepsze.

i to w sumie tyle, nie wiem czy to dużo czy mało. jak na to że to nie typowe weselicho.

reklama
jolu kochana, ja przy takiej wysokiej gorączce - 40,5 stopnia - już bym chyba do szpitala jechała, mam okropne doświadczenia i bałabym się o drgawki :-( Spokojnej nocki życzę. Bosz żeby dziewczynkom nic nie było poważnego! Tak się o Was martwię! Przesyłam Wam milion pozytywnych myśli!

Boze Mamstud....normalnie teraz juz mam watpliwosci...jutro zostaje sama i jak ta goraczka nie przejdzie to co ja zrobie...
Dziekuje za dobre mysli...:blink:

m&m's menu brzmi smakowicie, szczególnie te rybki mnie kręcą :-)

Zazdroszczę Wam tego ślubu! Nam 26 kwietnia 2 lata "stuknie" :-) Sama nie wiem kiedy to minęło....

No i ciągle nie wiem w co się na ten Wasz ślub ubrać! :-):-):-)

Nino/ Ewelino. :-)
menu, 2 zupy do wyboru i 3 druge do wyboru. zupy to żurek w chlebie, rosół. drugie: zapiekana pierś kurczaka z mozzarellą i szpinakiem/ pstrąg z grila czy tam z rusztu, i już zapomniałam co, jakiaś duszona wołowinka chyba

do tego na przytsawkę, tależ bałtyckich ryb wędzonych i coś tam coś tam...

a na deser tort oczywiście i chyba lody z owocami i bitą śmietaną, wydają nam się dobre, bo to lekkie, a wiadomo że bedzie już wieczorem i po tym wszytskim, to wydaje nam się najlepsze.

i to w sumie tyle, nie wiem czy to dużo czy mało. jak na to że to nie typowe weselicho.

M&M's/Martusiu:-D super ... wędzone rybki mniam mniam, w ogóle i tradycyjnie i trochę inaczej, fajne.

Boze Mamstud....normalnie teraz juz mam watpliwosci...jutro zostaje sama i jak ta goraczka nie przejdzie to co ja zrobie...
Dziekuje za dobre mysli...:blink:

większość dzieci dobrze znosi tak wysoką gorączkę, ja po prostu mam złe doświadczenia z Andrzejkiem. Mam nakaz kategoryczny zbijać mu temperaturę już powyżej 37,5 stopnia ale to wyjątkowa sytuacja. Zastanawiam się co wywołuje taką gorączkę u dziewczynek. Może to tylko jakiś wirus? A może rota, co? Pisałaś, że wymiotowały, to by pasowało. Miały też biegunkę.... Podawaj im jakiś wasz odpowiednik Lakcidu i smectę, to z pewnością pomoże na brzuszkowe dolegliwości

reklama
Do góry