reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Joluś a podejrzewasz od czego ta gorączka???
Martuś ja chce twoje dania:tak:

jola, biedactwo ty :-:)-:)-( chyba to pierwsza taka poważna choroba u was, prawda? :-( mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala :tak:

Kasiu..no nie mam pojecia.....:confused:..zabki??? Ale dziewczynom wyszly juz nawet 4 trzonowe i nigdy nie mialam z nimi problemu....
Trzydniowka odpada bo Amelka juz ja przechodzila...

Moni...no wlasciwie to tak..oprocz tej trzydniowki u Amelki to nie mielismy takiej goraczki...:no:

No ja to wogole sie dzis tak zryczalam bo mowie Wam nie dawalam rady z dwoma ryczacymi szkrabami....a P byl w pracy....:-:)-(

Widzę, że sporo majówek w kwietniu ślubowało :-)

Jolu kilku lekarzy ostatnio mi mówiło, że przy ząbkach aż taka gorączka nie występuje! Raczej może być stan podgorączkowy, a nie coś takiego.... Wiem, że Ci ciężko bo wiem co to znaczy dwoje dzieci chorych na raz :-( Obserwuj je bez przerwy..... W razie czego dzwoń po lekarza i już, przecież musi ktos przyjechać!

Wesołego zająca
Co śmieje się bez końca,
Szczerbatego barana,
Co beczy do rana,
Radości bez liku,
Pisanek w koszyku
I mokrego ubrania
W dniu wielkiego lania! :)

_____$___$_____________$___$
____$_____$_____
______$_____$
____$______$____
_____$______$
___$_______$____
_____$_______$
___$________$___
____$________$
___$________$___
____$________$
___$_________$__
___$_________$
___$_________$__
___$_________$
____$________$__
___$________$
____$_________$_
__$_________$
____$_________$_
__$_________$
_____$________$_
__$________$
_____$________$_
__$________$
______$_______$_
__$_______$
______$_______$_
__$______$
_______$______$_
__$_____$
________$_____$_
__$_____$
_________$____$$
$$$____$
_________$$_____
___$$
_______$$_______
_____$$
______$_____
$$__$$_____$
_____$__________
________$
____$___________
_________$
____$ ________$$$$____
____$
$$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$
____$_______$___
__$______$
___
$$$$$_____$$$$$____$$$$$
_
$$$$__________$_________$$$$$
_____$______
$__$__$_____$
______$______$$_
$$_____$
_______$$_______
_____$$
_____$$$$$$$____
__$$$$$$$
_____$__$$$$$$$$
$$$$$$__$
_____$_____$$$$$
$$$_____$
_____$___$$$$$$$
$$$$$___$
______$______$$$
$______$
______$____$$___
_$$____$
_____$$___$_____
___$___$$
___$$__$$$$_____
___$$$$__$$
__$_____$_______
_____$_____$
__$____$________
______$____$
__$____$ ______________$_
___$
___$$$$$________
______$$$$$
_______$________
______$
________$_______
_____$
__$$$$$$$$______
____$$$$$$$$
_$________$$____
__$$________$
$_____________$$
_____________$
$___________$$__
$$___________$

$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

większość dzieci dobrze znosi tak wysoką gorączkę, ja po prostu mam złe doświadczenia z Andrzejkiem. Mam nakaz kategoryczny zbijać mu temperaturę już powyżej 37,5 stopnia ale to wyjątkowa sytuacja. Zastanawiam się co wywołuje taką gorączkę u dziewczynek. Może to tylko jakiś wirus? A może rota, co? Pisałaś, że wymiotowały, to by pasowało. Miały też biegunkę.... Podawaj im jakiś wasz odpowiednik Lakcidu i smectę, to z pewnością pomoże na brzuszkowe dolegliwości

Joluś, jejku, no bieactwa. Jak ty dajesz radę??!! Oby szybko minęło i było lepiej.
A czy to daje sie taka normalna smecte czy dla dzieci jest jaks inna??

Tak mi sie wydaje ze to jednak chyba przeziebienie....strasznie ma zapchany nosek i nie moze oddychac....Mierzylam przed chwilka tem i ma 39....

Martus dziekiuje...

Jola, nie zazdroszczę tego że jesteś sama :-( wiem co to znaczy - ja co dziennie (oprócz niedzieli) wieczorkami jestem sama w domku...
nie wiem jak twoje - wasze - dzieciaczki ale mój właśnie wieczorem jest nie do wytrzymania, chce żeby się nim zajmować, zabawiać... zwykła kąpiel, posmarowanie mazidłami i ubranie w piżamkę urasta do rangi Cudu Nad Wisła :zawstydzona/y:

reklama
Do góry