reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Joluś a podejrzewasz od czego ta gorączka???
Martuś ja chce twoje dania:tak:

jola, biedactwo ty :-:)-:)-( chyba to pierwsza taka poważna choroba u was, prawda? :-( mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala :tak:

Kasiu..no nie mam pojecia.....:confused:..zabki??? Ale dziewczynom wyszly juz nawet 4 trzonowe i nigdy nie mialam z nimi problemu....
Trzydniowka odpada bo Amelka juz ja przechodzila...

Moni...no wlasciwie to tak..oprocz tej trzydniowki u Amelki to nie mielismy takiej goraczki...:no:

No ja to wogole sie dzis tak zryczalam bo mowie Wam nie dawalam rady z dwoma ryczacymi szkrabami....a P byl w pracy....:-:)-(

Widzę, że sporo majówek w kwietniu ślubowało :-)

Jolu kilku lekarzy ostatnio mi mówiło, że przy ząbkach aż taka gorączka nie występuje! Raczej może być stan podgorączkowy, a nie coś takiego.... Wiem, że Ci ciężko bo wiem co to znaczy dwoje dzieci chorych na raz :-( Obserwuj je bez przerwy..... W razie czego dzwoń po lekarza i już, przecież musi ktos przyjechać!

Wesołego zająca
Co śmieje się bez końca,
Szczerbatego barana,
Co beczy do rana,
Radości bez liku,
Pisanek w koszyku
I mokrego ubrania
W dniu wielkiego lania! :)

_____$___$_____________$___$
____$_____$_____
______$_____$
____$______$____
_____$______$
___$_______$____
_____$_______$
___$________$___
____$________$
___$________$___
____$________$
___$_________$__
___$_________$
___$_________$__
___$_________$
____$________$__
___$________$
____$_________$_
__$_________$
____$_________$_
__$_________$
_____$________$_
__$________$
_____$________$_
__$________$
______$_______$_
__$_______$
______$_______$_
__$______$
_______$______$_
__$_____$
________$_____$_
__$_____$
_________$____$$
$$$____$
_________$$_____
___$$
_______$$_______
_____$$
______$_____
$$__$$_____$
_____$__________
________$
____$___________
_________$
____$ ________$$$$____
____$
$$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$
____$_______$___
__$______$
___
$$$$$_____$$$$$____$$$$$
_
$$$$__________$_________$$$$$
_____$______
$__$__$_____$
______$______$$_
$$_____$
_______$$_______
_____$$
_____$$$$$$$____
__$$$$$$$
_____$__$$$$$$$$
$$$$$$__$
_____$_____$$$$$
$$$_____$
_____$___$$$$$$$
$$$$$___$
______$______$$$
$______$
______$____$$___
_$$____$
_____$$___$_____
___$___$$
___$$__$$$$_____
___$$$$__$$
__$_____$_______
_____$_____$
__$____$________
______$____$
__$____$ ______________$_
___$
___$$$$$________
______$$$$$
_______$________
______$
________$_______
_____$
__$$$$$$$$______
____$$$$$$$$
_$________$$____
__$$________$
$_____________$$
_____________$
$___________$$__
$$___________$

$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

większość dzieci dobrze znosi tak wysoką gorączkę, ja po prostu mam złe doświadczenia z Andrzejkiem. Mam nakaz kategoryczny zbijać mu temperaturę już powyżej 37,5 stopnia ale to wyjątkowa sytuacja. Zastanawiam się co wywołuje taką gorączkę u dziewczynek. Może to tylko jakiś wirus? A może rota, co? Pisałaś, że wymiotowały, to by pasowało. Miały też biegunkę.... Podawaj im jakiś wasz odpowiednik Lakcidu i smectę, to z pewnością pomoże na brzuszkowe dolegliwości

Joluś, jejku, no bieactwa. Jak ty dajesz radę??!! Oby szybko minęło i było lepiej.
A czy to daje sie taka normalna smecte czy dla dzieci jest jaks inna??

Tak mi sie wydaje ze to jednak chyba przeziebienie....strasznie ma zapchany nosek i nie moze oddychac....Mierzylam przed chwilka tem i ma 39....

Martus dziekiuje...

Jola, nie zazdroszczę tego że jesteś sama :-( wiem co to znaczy - ja co dziennie (oprócz niedzieli) wieczorkami jestem sama w domku...
nie wiem jak twoje - wasze - dzieciaczki ale mój właśnie wieczorem jest nie do wytrzymania, chce żeby się nim zajmować, zabawiać... zwykła kąpiel, posmarowanie mazidłami i ubranie w piżamkę urasta do rangi Cudu Nad Wisła :zawstydzona/y:

reklama
Do góry