reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie no może do 48 mi brakuję:-Di może bym chciała,ale zawsze jest ale ,boję się że nie damy rady:sorry2:wiem głupie ale to jest Polska rzeczywistość :dry:

hihi ja zrobiłam identiko żarcik dla m :sorry2: no co mężowy odpowiedział mi
- a niby jak możesz być w ciąży? :nerd:
nie wiedziałam czy się śmiać czy w łeb go palnąć :-D:-D:-D

ja też się po kuchni kręce :cool2:
sałątka warzywna zrobiona, składniki na druga pokrojone ale dziś nie kupiłam świeżej natki pietruszki więc jutro będę ją kończyć.. a teraz nagrzałam piekarnik i lece kręcić biszkopta..w między czasie popijam pifffko ;-):tak: mam nadzieje że biszkopt wyjdzie dobry :sorry2::cool2::-D

hi hi hi hi hi :-D :-D :-D ja też padłam Kasiu!!!

ja też się witam wieczorową porą,

solarium zamknęli bo święto...

no hej

święta... ciacha zrobione, ale idziemy do rodziców i teściów więc nic innego nie robię. Jutro jaja pomalować, poświęcić i na cmentarz, brata mojego odwiedzić.

A co u Was dziewczyny?

Aha ...to ile można mieć cesarek Mamstud? Trzy?

reklama
nina my już jaja pomalowaliśmy :-) Widzę, że święta objazdowe - takie też fajne :-)

W sumie to zbieram się spać, ból brzucha mnie powala... :-(

Do góry