reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jolu, jak Amelka?? spadła temperatura???

"Groszek", to fajnie z tym fryzjerem. :-) ja też bym się wybrała, co prawda nic sobie na głowie zrobić nie mogę, tylko jakąś maskę odbudowującą, ale i tak przyjemnie.:-):-)

Mama Niki, ja też wierzę że wszytsko będzie dobrze, nie martw się na zapas. choć wiem jak to łatwo powiedzieć i że już człowiek chciałby mieć to z głowy.

Mamstud i to jest właściwe podejście:tak::tak::tak:. poodkurzać, jajko na twardo, sałatka i już. hi hi hi hi.:-D:-D:-D

kasiu, a mi solarium dzisiaj pewnei przepadnie!!! bo mój M, wybiera sie do sklepu jak sójka za morze, znaczy od 2 godzin "już wychodzi".:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

,ostatnia go zabierałam od kwiatka bo ziemię z niego wyjadał:dry:

Maja pierwsze co robi po wejściu do naszej sypialni to właśnie kieruje się do odnic z kwiatkami i zaczyna "obiadowanie" :baffled::baffled::baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jolu jak Amelia? Spadła temp.?A Twój M w pracy?

Dobrze że ja mam aż trzy kwiatki i stoją na segmencie, bo już mam dość odciągania od szuflad, a jeszcze jak by kwiatki były:)

Mamo Niki zapomniałam Ci kiedyś odpisać(skleroza nie boli) tak ja też Ewelina, chyba już więcej Ewelin nie ma:)

Ostatnia edycja:
ja na chwile zaspokoić waszą ciekawość :-p
To ja w nowej jeszcze krótszej fryzurce na głowie i szczerze to ta mi się bardziej widzi ;-)

SL272530.JPG

A to Zbyszek karmi Sankę w oryginalny sposób

SL272541.jpg

Zapomniałabym Sanka dziś zrobiła samodzielnie krok :tak:

Ostatnia edycja:
A ja dalej nic nie zrobilam czekam na kapuste i jajek mi zabraklo wiec przygotowana jestem jak trzeba.
Kasica gratulacje dla coreczki:)
Piotrek kwiatow nie rusza tylko strasznie lubi w lazience siedziec i do klozetu zagladac:)
Dziewczynki nie wiem czy zajrze tu do swiat dlatego z okazji nadchodzacych Swiat Wielkanocnych zycze wam duzo,duzo zdrowka wszelkiej pomyslnosci,smacznego jajka,mokrego dyngusa oraz niech nadchodzaca wiosna przyniesie wam mnostwo radosci oraz optymizmu:)
Dobra uciekam i milego wieczorku

Witaj Mamstud.
Co tu taka cisza.
Czekam z %:tak:.
Sanka Gratuluję pierwszych kroczków:-).
m&m s Ta praca-pozdrowienia dla M:-D.Co Wam to solarium tak szybko zamykają ,u nas do 21 i musiałam stać w kolejce taki dzisiaj ruch:shocked2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kasiu :-)

nie wiem co tu taka cisza, pewnie wszystkie w garach mieszają albo na miotłach śmigają :-)

odzyskałam laptopka :-) Popijam piffko, eh, gdyby nie to, że dostałam dziś pierwszy raz od porodu @ to byłabym szczęśliwa...

Do góry