reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Jolu, jak Amelka?? spadła temperatura???

"Groszek", to fajnie z tym fryzjerem. :-) ja też bym się wybrała, co prawda nic sobie na głowie zrobić nie mogę, tylko jakąś maskę odbudowującą, ale i tak przyjemnie.:-):-)

Mama Niki, ja też wierzę że wszytsko będzie dobrze, nie martw się na zapas. choć wiem jak to łatwo powiedzieć i że już człowiek chciałby mieć to z głowy.

Mamstud i to jest właściwe podejście:tak::tak::tak:. poodkurzać, jajko na twardo, sałatka i już. hi hi hi hi.:-D:-D:-D

kasiu, a mi solarium dzisiaj pewnei przepadnie!!! bo mój M, wybiera sie do sklepu jak sójka za morze, znaczy od 2 godzin "już wychodzi".:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

,ostatnia go zabierałam od kwiatka bo ziemię z niego wyjadał:dry:

Maja pierwsze co robi po wejściu do naszej sypialni to właśnie kieruje się do odnic z kwiatkami i zaczyna "obiadowanie" :baffled::baffled::baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jolu jak Amelia? Spadła temp.?A Twój M w pracy?

Dobrze że ja mam aż trzy kwiatki i stoją na segmencie, bo już mam dość odciągania od szuflad, a jeszcze jak by kwiatki były:)

Mamo Niki zapomniałam Ci kiedyś odpisać(skleroza nie boli) tak ja też Ewelina, chyba już więcej Ewelin nie ma:)

Ostatnia edycja:
ja na chwile zaspokoić waszą ciekawość :-p
To ja w nowej jeszcze krótszej fryzurce na głowie i szczerze to ta mi się bardziej widzi ;-)

SL272530.JPG

A to Zbyszek karmi Sankę w oryginalny sposób

SL272541.jpg

Zapomniałabym Sanka dziś zrobiła samodzielnie krok :tak:

Ostatnia edycja:
A ja dalej nic nie zrobilam czekam na kapuste i jajek mi zabraklo wiec przygotowana jestem jak trzeba.
Kasica gratulacje dla coreczki:)
Piotrek kwiatow nie rusza tylko strasznie lubi w lazience siedziec i do klozetu zagladac:)
Dziewczynki nie wiem czy zajrze tu do swiat dlatego z okazji nadchodzacych Swiat Wielkanocnych zycze wam duzo,duzo zdrowka wszelkiej pomyslnosci,smacznego jajka,mokrego dyngusa oraz niech nadchodzaca wiosna przyniesie wam mnostwo radosci oraz optymizmu:)
Dobra uciekam i milego wieczorku

Witaj Mamstud.
Co tu taka cisza.
Czekam z %:tak:.
Sanka Gratuluję pierwszych kroczków:-).
m&m s Ta praca-pozdrowienia dla M:-D.Co Wam to solarium tak szybko zamykają ,u nas do 21 i musiałam stać w kolejce taki dzisiaj ruch:shocked2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kasiu :-)

nie wiem co tu taka cisza, pewnie wszystkie w garach mieszają albo na miotłach śmigają :-)

odzyskałam laptopka :-) Popijam piffko, eh, gdyby nie to, że dostałam dziś pierwszy raz od porodu @ to byłabym szczęśliwa...

Do góry