reklama
A że dostałaś @ to nie jesteś szczęśliwa,Ja co miesiąc jestem
Ja się goszczę u teściowej ,to mam labę:-)
Nie jestem szczęśliwa bo cierpię okropnie, nie dość, że choróbsko jeszcze nie odpuściło to jeszcze to....
Ja zaprosiłam gości do siebie ale tak, jak pisałam wczoraj nie mam zamiaru szaleć :-)
A propos radości po dostaniu @... Wczoraj zrobiłam M żarcik w ramach prima aprilis i napisałam mu sms, że w ciąży jestem.
Po pierwsze się ucieszył!
Po drugie obraził, gdy się zorientował, że go wkreciłam...
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hihi ja zrobiłam identiko żarcik dla m no co mężowy odpowiedział miA propos radości po dostaniu @... Wczoraj zrobiłam M żarcik w ramach prima aprilis i napisałam mu sms, że w ciąży jestem.
Po pierwsze się ucieszył!
Po drugie obraził, gdy się zorientował, że go wkreciłam...
- a niby jak możesz być w ciąży?
nie wiedziałam czy się śmiać czy w łeb go palnąć
ja też się po kuchni kręce
sałątka warzywna zrobiona, składniki na druga pokrojone ale dziś nie kupiłam świeżej natki pietruszki więc jutro będę ją kończyć.. a teraz nagrzałam piekarnik i lece kręcić biszkopta..w między czasie popijam pifffko ;-) mam nadzieje że biszkopt wyjdzie dobry
Wiesz, myślimy o tym, bardzo chcieliśmy mieć więcej dzieci. Powstrzymuje nas kilka spraw. Po pierwsze miałam dwie cesarki i nigdy nie wiadomo czy nie będzie komplikacji. Na macicy są zrosty, od zewnątrz zrobił mi się bliznowiec, kolejny poród też musiałby się tak zakończyć...
Też myślałam o takim żarcie ale M zajarzył by a nic innego do głowy mi nie wpadło.No to kochana teraz do dzieła,uszczęśliw M.
Po drugie wygoda.... Okropna jestem, co?
Ale gdyby "się trafiło" to jakoś bym to zdzierżyła :-) Nie biorę już tabletek antydzieciowych więc kto wie? :-)
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
padłamhihi ja zrobiłam identiko żarcik dla m no co mężowy odpowiedział mi
- a niby jak możesz być w ciąży?
nie wiedziałam czy się śmiać czy w łeb go palnąć
dziś nie kupiłam świeżej natki pietruszki
Barmanko może to jakiś światowy deficyt natki pietruszki?! Dziś 3 sklepy obeszłam i nie dostałam tegoż :-)
Witaj, fajnie, że zajrzałaś w ferworze przygotowań :-)
Ja mam plan obarczyć jutro Ema dziećmi i zrobić wszystko jutro :-)
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Trzymam kciuki za "Tego kto wie";-):-)Wiesz, myślimy o tym, bardzo chcieliśmy mieć więcej dzieci. Powstrzymuje nas kilka spraw. Po pierwsze miałam dwie cesarki i nigdy nie wiadomo czy nie będzie komplikacji. Na macicy są zrosty, od zewnątrz zrobił mi się bliznowiec, kolejny poród też musiałby się tak zakończyć...
Po drugie wygoda.... Okropna jestem, co?
Ale gdyby "się trafiło" to jakoś bym to zdzierżyła :-) Nie biorę już tabletek antydzieciowych więc kto wie? :-)
Trzymam kciuki za "Tego kto wie";-):-)
taaa :-) A Ty co? Już pasujesz w produkcji dzieciaków? :-)
reklama