reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga- no właśnie nareszcie pozbyłysmy się tej dziury :-D

mamamatysia- wiesz, ja też miałam cieżką nockę, więc wiem co czujesz a ja jeszcze gnije w robocie i mam totalnego lenia! Kurcze co do tego spotkania, to bardzo bym chciała w zasadzie całą polskę bysmy musieli przejechać no ale jak to ma być w czerwcu, to zapewne będzie piekna pogoda i można sobie zrobić przy okazji miły odpoczynek :-) No wiesz nie chciałabym robić Ci problemu, chyba, ze znajdziesz nam jakiś fajne miejsce na przenocowanie:-) Powiedziałm do męża, ze poznalibyśmy naszego zięciunia hahah, usmiał się i mówi a zdjęcie masz jakies :-D:-D:-D
Piękna kuchnia, taka czysta i gustowan i oczywiście eksperes ;-)najważniejsze urządzenie w kuchni!

m&ms- kurcze, normalnie jak jade z nią w wózku to mam takiego nerwa na te latające czapki, ze szok, do tego wszytskiego ściaga buty! Normalnie diabeł mały :baffled:

MONIQSAN-KOCHANA
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
W DNIU URODZIN,
SAMYCH RADOSNYCH DNI
MNÓSTWO UŚMIECHU NA TWARZY
SPEŁNIENIA MARZEŃ
I POCIECHY Z LILI
ŻYCZĄ ANIA I MAJA

reklama
a i chciałam tylko w temacie Roczków dodać, że my będziemy mieć grilla u moich rodzicow w ogrodzie... Kiełbasa, karkowka, skrzydełka, nóżki kuraków, szaszłyczki, papryczki, cebulki i morze ketchupu i musztardy rosyjskiej! Tort ofkorz zrobię sama... ale raczej klasyczny

Witajcie kochane!!!
Dziękuje Aga za przekazanie informacji, a Wam za życzenia powrotu do zdrowia :tak: przyda się na pewno... wiec tak szybko... wyszliśmy na przepustkę jutro mamy się stawić na kontrole, długo lekarze zastanawiali się czy nas puścić bo mały miał straszna duszność w poniedziałek ale na szczęście ładnie zareagował na leki i pomału wracamy do zdrówka. Niestety leżeliśmy na sali z chłopcem który miał rota wirusa :wściekła/y::baffled: wiec to chyba zaważyło o naszym wyjściu na przepustkę, bo Wiktorkowi niewiele sie poprawiło od poniedziałku, mam nadzieje że mały tego nie załapie ..... Robimy 8 razy dziennie inhalacje i mysle ze będzie wszystko dobrze... Powiem Wam ze w życiu takie strachu sie nie najadłam jak patrzałam jak moje dziecko sie dusi i w jeden sekundzie robi sine i zaraz blade na buźce i przestaje oddychac .... :sad: to było okropne... do tej pory(nawet w nocy) sprawdzam co chwile czy oddycha czy wszystko jest dobrze..... od kilku dni prawie wogle nie sypiam jakoś boje sie zasnac ....
Przepraszam Was bardzo ale nie nadrobie zaległości nie jestem w stanie, pragnę złożyć spóźnione jak i te aktualne życzenia dla maluszkow, oraz dla Moniq z okazji urodzin.
Postaram sie jeszcze później zajżeć, miłego dnia :-)

m&ms- kurcze, normalnie jak jade z nią w wózku to mam takiego nerwa na te latające czapki, ze szok, do tego wszytskiego ściaga buty! Normalnie diabeł mały :baffled:

no wlaśnie!!!!!!! u nas DOKŁADNIE TAK SAMO!!!!!!!!!!!

Owca, bardzo współczuje strasznych przeżyć!! dobrze że już jest lepiej!

owca- jeny kochana jak przeczytałam Twojego posta to, aż mi ciarki przeszły, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić tego co czułaś i czujesz. Strasznie Ci współczuję. Biedny Wiktorek, mam nadzieję, ze szybko wróci do zdrówka! Może na razie dla własnego spokoju bierz go na noc do łóżka! Będziesz miała kontrole i spokojniejszą noc

m&ms- czy to jakis syndrom majek?

tsarina- wiesz u nas na początku był pomysł zrobienia na działce ale jednak zrezygnowaliśmy i będziemy kisić się w domu!

Ostatnia edycja:
Owca najważniejsze że powoli wszystko wraca do normy ,oby jak najszybciej.
Filipowi nic nie przeszkadza,aby był tylko na dworze,ale to w końcu facet:-Da miał być Majką:shocked2::-D

Witam dziekuje dziewczynki za przywitanie:)
Jeny ale wy sie rozpisalyscie nie nadazam za wami,fajnie ze planujecie spotkanie i macie taka mozliwosc,ja niestety jestem z pomorza ale widze ze i kilka mam rowniez:)
Owco wspolczuje ale ciesze sie ze z synkiem juz lepiej zycze duzo,duzo zdrowka:)
Aga k fajnie w tym samym dniu nasze maluszki beda obchodzic roczek,rowniez pozdrowienia dla coreczki:)
Co do roczku to niestety u nas nie bezie nikogo z rodziny,moze zaprosimy znajomych z dziecmi wiec nie bedzie tak hucznie ale fajnie ze macie taka mozliwosc w koncu to roczek:) ale ciesze sie bo 19 kwietnia bedzie na tydzien w pl wiec dobre i to.
Dziewczyny duzo zdrowka dla was i dzieciaczkow
Moniq wzystkiego najlepszego z okazji urodzin,STO LAT STO LAT!!!!!
sprobuje czesciej zagladac bo troche ciezko wejsc w temat:)

Owca - cieszę się, że już jest lepiej:happy2:. Trzymam kciuki za to aby rota nie przyczepił się do Wicia. Kurcze... nieciekawie z tym szpitalem wyszło. Ja wiem, że w domku jest lepiej, ale w przypadku tych duszności obecność lekarza pewnie bardziej by Cię uspokoiła.
Trzymam za Was kciuki - za siłę, za szybki powrót do zdrówka... i obyś już nigdy więcej nie musiała przeżywać tej traumy.
Ankzoc dobrze Ci podpowiada - może wspolne spanie z Wiciem byłoby dla Ciebie "wygodniejsze" i pewniejsze.

Ankzoc, M&m's - dopisuję Jagę do wymienionych problemów (czapeczki, buciki) - jeżeli bucik jest na rzepie - to od razu ściaga go i pcha do buzi, a czapeczka bez sznureczków nie utrzyma sie na jej głowce 30 sekund:wściekła/y:!

gasiorek- a skąd jesteś dokładnie? My już zaliczyłyśmy spotkanie mam majowych z pomorza

agakm- ja nie wiem kurcze, co z tymi naszymi dziewczynkami!!! babska wstrętne hahaha ale powiem Ci, ze tak jej nie drażnia buty na sznurówki, jak na rzepy!

reklama

Ankzoc, M&m's - dopisuję Jagę do wymienionych problemów (czapeczki, buciki) - jeżeli bucik jest na rzepie - to od razu ściaga go i pcha do buzi, a czapeczka bez sznureczków nie utrzyma sie na jej głowce 30 sekund:wściekła/y:!

U mnie jak Maja ma zawiązna czapkę, to po prostu próbuje urwać sobie głowę, razem z czapką! :baffled::baffled::baffled:
Buty , wszytsko jedno na rzepy czy sznurówki= rozżażone węglę!:cool::cool::cool:

Do góry