reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Moje dziecko śpi od 11 i nie myśli wstać:-).W ogóle od tygodnia ma taką jedną długą drzemkę w ciągu dnia,a Wasze dzieciaki ile razy śpią dziennie??

Roxy - współczuję Ci bardzo... Dobrze, że Nadii z nim nie było. No i dobrze, że się nic nie stało. Ufff.. a autko się wyklepie.
Moje autko od piatku unieruchomione (czekamy na części - niby dzisiaj mają przyjść)

Tsarina - buziak Ci wielki i za Różowego Kogucika i za Ala Bundy'ego

Lecę swojemu Pracusiowi zrobic spaghetti... Za oknem leje a On na budowie :baffled: (Teść go zawiózł... Na szczęście pod dachem nie zmoknie:-D;-))

Co do porządków - z tyłu domku mam już pomyte okna...został przód, i tradycyjne starcie kurzy, i pochowanie drobiazgów, które z dnia na dzień coraz bardziej trafiają w Jagodowe łapki (myślałam juz o podwieszanych szafkach i półkach wokół całego pokoju i kuchni:-D:-D:-D)

kasia1208- moja Maja ma 1 tak o 11, 12 róznie czasami godzinkę czasami 1,5

agakm- przesyłam trochę słonka, u nas gorąco

Nadia też ostatnio ma jedną drzemke...koło 11-12 i śpi z dwie godzinki....czasem na spacerku się kimnie:tak:
U nas też pada....poprosze promyk słonka:sorry2:

Zobacz załącznik 231317

kasia, roxy - proszę kochane tylko nie wiem, w której wersji wolicie?

sloneczko..jpg00025..jpg

Załączniki

• nowe_sloneczko..jpg
    nowe_sloneczko..jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 16
Ale mi się dzieżko dziś w temat wbić.... jakiś totalny brak weny :baffled:
Współczuje ze macie takie problemy 'czpeczkowe i bucikowe" u nas na szczęście nie ma z Tym problemu :tak: choć pewnie jak na razie :-)
Przez tą całą chorobę mojego Wicia zapomniałam się pochwalić, ze moja sis w końcu urodziła, niestety musieli wywołać poród, ale po 8 godzinach ( w tym 3 godzinkach ciągłego parcia ) urodziła zdrową córeczkę Julcie :-) Mała miała 3610 g i 51 cm. 19 kwietnia ( jak Wiktorek wyzdrowieje) lecimy do Norwegii ogladać naszego nowego członka rodziny :-D

A teraz tak z innej beczki jak Wasze pociechy choruja to chodzicie z nimi do pediatry czy lekarza rodzinnego???

Roxy dobrze ze nic powaznego sie nie stalo,a i prawda teraz to chyba sezon na stluczki.
Ankzoc ja jestem z malborka ale jak wrocimy do pl to bedziemy mieszkac w pruszczu gd a wy skad jestescie?moze na nastepne spotkanie sie zalapie:-)
Co do drzemek to Piotrek spi o 9 ok 20-30min i ok 14 2-2,5 godz a pozniej to o 20 juz dzie spac
A u nas pogoda koszmarna,taki byl prawie caly piekny marzec kupilam juz plaszczyk wiosenny a tu dzisiaj snieg pada:no:
Co do bucikow to my wlasnie niedlugo cos kupimy,mamy juz ale to wiecie bardziej tak aby byly bo maly jeszcze nie chcodzi tylko raczkuje i sam stoi a teraz to juz chce takie porzadne jak zacznie chodzic

reklama
u nas też pada, nawet jak uciec przed bajzlem nie ma, trzeba go sprzątnąć... ja mam trzy otwarte regały stojące, a Iza już szaleje... na regałach same książki, ale boję się, że ona te regały ściągnie na siebie...

a co do drzemek, to ok.11 do obiadku (to chyba jakis zegar wewnętrzny, albo fakt, ze obiadki są po 12), a potem to różnie, czasem od 15 do 17, a czasem od 17 pół godziny, marudzenie, kapiel, jeść i spać...

Do góry