reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Kochane :-):-):-)

Ankzoc - czyżby udało nam się spotkać na śląsku???? Byłoby SUPER!!!:-):-):-)
Cieszę się, że wyniki wyszły "dobre" - no chyba, że coś dzisiaj bardziej szczegółowo opiszesz... Albo... poczekajmy jeszcze na diagnozę neurologa.

mamstud - właśnie... Ty mi kochana "wyparowałaś" :)zawstydzona/y:) podczas wczorajszego pisania - dużo zdróweczka życzę, oby wszystko co Cię "męczy" znikło i nie powracało już nigdy!!!
Jak Ania napisała, że "...choróbska kochają Twoją Rodzinkę", to... pomyślałam jeszcze o mmatysi - ojjj, macie się z tymi różnymi dolegliwościami...

mamo Niki - "gratuluję" mandatu - Kochana - teraz to jesteś Kierwowcą pełną gębą - życzę Ci miliony szczęśliwie przejechanych km:tak::-)!!!

barmanko - a mi coś parcie na słodkie zanika ;-):-D lek na tą dolegliwość - moje odbicie w witrynach sklepowych (a ostatnio było na tyle ciepło, że chodziłam bez płaszczyka):zawstydzona/y:

Mmatysiu - Kochana... trzeba będzie zarzucić temat spotkania u Ciebie na "wątku spotkaniowym"... No i czas spisać listę chętnych... bo szykuje Ci się pełna chata majówek i majówiątek;-):-D:-D:-D -
P.S. czekam na foteczki ;-):tak:

Kasico - szczęśliwej podróży i udanego pobytu u mamy. Święta na wsi to cudowne doświadczenie dla takiej malej istotki jak Sanka:-). No i .. Wszystkiego najlepszego na te nadchodzące Święta :***!!!

reklama
agakm- ciekawe co na to mamamatysia, bo wiesz dla nas to kawał drogi i raczej nie da rady obrobic sie w 1 dzień. A jesli chodzi o wyniki, nic więcej nie mogę powiedzieć, bo płyta jest u kuzynki, przywiezie mi na świeta , ale mówiła , ze odpalała i nie ma tam opisu, także, czekam na wiadomości od neurologa!

Witajcie...
Razem z Zosia dziękujemy za życzenia!!!!!
W końcu mam tydzień wolnego i od wczoraj szaleje z porządkami...nienawidzę sprzątać na raty :baffled:tzn mycie 1 okna w 1 dzień, sprzątanie 1 pomieszczenia w 1 dzień bo mi dni do świat nie starczy:baffled:.
Najgorsze ze moja S. pojechała do kuzynki do W-wy a M. właśnie od dziś do soboty nagrywa płytę w studio i zostałam sama:-( no nie całkiem...pomocnik Zofik :baffled:
Widzę ze temat roczków na tapecie. My mamy jeszcze 2 m-ce tez chciałam hucznie i z innymi dziećmi ale chyba odpuszczę sobie. Roczek zrobimy w domku nad jeziorem tylko najbliżsi i ewentualnie sąsiedzi zaprzyjaźnieni z innych domków na kawę i tort. Bez fanfarów.
Mamstud - zdróweczka życzę
Roxy - gratuluje sukcesów z nocnikiem...ja może po świętach kupie i spróbuje:tak:
Ankzoc- no nareszcie komplecik bez przerw w buziulce Mai:-D
Owco - trzymajcie się dzielnie i szybko wracajcie do domu
...
pomocnik wstał zmykam do obowiązków:-(

Witojcie Dziewoje :-)
Ja jestem w pracy i nie mam czasu na pisanie zbytnio. Przyjęłam właśnie sporą dostawę i mi się zejdzie..długo jeszcze.

Chciałam tylko złożyć naszej Dochtórce wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...szczęścia miłości, fajnego męża i ślicznego zdrowego dziecka życzyć Ci Moniq nie będę bo już to wszystko masz. Mogę życzyć Ci zdrowia i postępów w budowaniu wymarzonego domku. Mogę życzyć Ci prawdziwych przyjaciół i dobrych ludzi wokól Ciebie. Mogę życzyć Ci tego czego jeszcze nie masz a o czym marzysz.
Uściski ode mnie , Damisia i Marcina :tak:
2h6yo2e.jpg

Witam się z ranka.
Ledwo żyje.Przespałam dwie godziny.Nie wiem jak będzie wyglądała moja dzisiejsza egzystencja :baffled:.Czeka mnie jeszcze bieganina za krzesłami do kuchni i ciuszkami dla chłopców a M do 17 w pracy. Pierwszy raz nie mam ochoty na zakupy:szok:
Dobra przestaje smęcić bo sama się nakręcam:-(
Ankzoc oczywiście będzie nam bardzo miło was gościć.Przyjedź z M jak najbardziej przynajmniej mój nie będzie się nudził.No i wreszcie poznałabym moja urocza synową:rolleyes:.
Owco duzo zdrowia dla Wiktorka.Trzymajcie się cieplutko. Myślimy o Was:wink:
Dzień dobry Kochane :-):-):-)
Ankzoc - czyżby udało nam się spotkać na śląsku???? Byłoby SUPER!!!:-):-):-)
Cieszę się, że wyniki wyszły "dobre" - no chyba, że coś dzisiaj bardziej szczegółowo opiszesz... Albo... poczekajmy jeszcze na diagnozę neurologa.

Mmatysiu - Kochana... trzeba będzie zarzucić temat spotkania u Ciebie na "wątku spotkaniowym"... No i czas spisać listę chętnych... bo szykuje Ci się pełna chata majówek i majówiątek;-):-D:-D:-D -
P.S. czekam na foteczki ;-):tak:
Ja tez cieszyłabym się gdyby przyjechała Ania z Majeczką:-)
Co do chaty pełnej majóweczek i majówiątek to jestem za:tak::tak::tak:
A tu foteczki kuchni(jeszcze nie dopieszczona :

IMGP7678 [MiniFoto.jpgIMGP7679 [MiniFoto.jpgIMGP7676 [MiniFoto.jpgIMGP7681 [MiniFoto.jpgIMGP7680 [MiniFoto.jpg)

Dla Moniqsan:
Urodziny dzień pamiętny
Słać życzenia jestem chętny
By Ci życie pięknym było
By Ci czas upływał miło

Bądź wesoła każdy dzionek
Śpiewaj trele jak skowronek
Miej przyjaciół w każdym kątku
Zawsze miła bez wyjątku

Do tych życzeń chcę dołożyć
Szczęścia zdrowia pomyślności
Miłych dni spokojnych nocy
Chwil szczęśliwych Ci pomnożyć

Ankzoc no to będziesz jedna z mamuś do przenocowania:-)

Ostatnia edycja:
Aniu, z tymi czapkami to u mnie TO SAMO!!!!!:cool::cool:

AgA, podziwiam, ja jak już bym dorwała urlop to bym w życiu sprzątania nie ruszyła....:baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mmatysia, fajna kuchnia, widać że będzie jasno, przestronnie, śliczne kolorki!! no i ekspresik... hi hi hi hi:-):-):-):-):-)

a no wlaśnie:
MONIQ, wszytskiego naj naj naj, z okzaji urodzin!!! miłego dnia - tego szczególnego - i każdego następnego!!

Ostatnia edycja:
Witam.
Wiktorku szybko wracaj do zdrówka wszystkiego dobrego;-).
Matysia kuchnia fajna i ekspresik też:-)już nie mogę się doczekać tej kawy:tak:czekam na efekt końcowy kuchni,a i ja też na nocleg się piszę:-).
MONIQ
hmm...
Co by tu napisać...
Że jesteś ładna? - zbyt banalne...
Że jesteś super ? - oklepane...
Powiem jedno...
Wszystkiego Najlepszego;-)

Moniq - Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:-):-):-)!!!
Ja również życzę Ci szybkiej
i bezproblemowej budowy wymarzonego domku, błyskawicznej kariery, kolejnych pięknych, zdrowych i mądrych dzieciaczków oraz spełnienia wszelkich marzeń!!!
Buziaki od nas
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

2usudu9.jpg

24fid10.jpg

Mmatysia - piękna kuchnia!!! baaardzo mi się podoba :tak::-). Stonowane kolorki, przestrzeń i funkcjonalność - extra!!! A ja już wypatrzyłam kawkę dla siebie ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co się dzieje z Tsariną? Miała jechać na święta do teściów ale to chyba jeszcze nie teraz.

słońce Ty moje, dziękuje...

ja na święta zostaje w krk jednak, bo sie nieco porobiło... Teściowa nie przyjeżdża na ur Izy, ale dopiero na BN, więc Wielkąnoc spędzimy u moich rodziców, a BN w S-mierzu... w czerwcu dwa tyg w S-mierzu, a w sierpniu mieliśmy gdzieś jechać rodzinnie, ale nic z tego, bo $ ni ma.... ostatni weekend sierpnia to ślub mojej siostry i musimy im coś wypaśnego kupić...

mój Skarbuszek- pępuszek zamienił się w ms. Potworka... i nie wiem czemu????? Płacze, marudzi, zrzędzi, nie przesypia nam już nocek... nie jest to tak jak u niektórych, bo to są raptem dwie pobudki w nocy, ale na godz lub dłużej... a ja w nocy mam swoje zajęcia (nie męża!!!)- mam w cholore pracy! A przez dzień się nie da, bo Iza jest bardzo absorbująca... Teraz niby powinnam sprzątać, ale jak to zrobić? Iza je obiadek właśnie a ja do Was pisze, zaraz musze posprzątać to co nabrudziła... umyć dzidziołka i może spacer? ale jeszcze zaległe pranie, gary w zlewie, obiad, a święta na karku... niby są u mojej Mamci, ale ja nie potrafię iśc tak z pustymi rękami a z kupnym ciastem się nawet nie chce pokazywać... qwa...

Wszystkim zaległym solenizantom szczere i najcieplejsze życzenia, dużo radości i szczęścia, a tej nieco starszej Wszystkiego Dobrego w Dniu Osiemnastych Urodzin!

Do góry