reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Damianka oraz dla Wiktorka

Wszystkiego najlepszego...
szczęścia i radości moc...
ciepłego słoneczka co dzień...
kolorowych snów co noc...

2572848.jpg

reklama
Witam.
Ale Nas dzisiaj słonko dopieściło ,cały dzień w krótkim rękawku chodziłam:tak:.
Moniq pochwaliła byś się ,wszystkie tu kciuki trzymałyśmy a Ty co...czekamy;-).
Confi no zdolniacha:tak:.
To może też pokażę swojego smyka jak śmiga:-).Film trochę kiepski i krótki ale co tam.
[video=youtube;wk5b-4hifI4]http://www.youtube.com/watch?v=wk5b-4hifI4[/video]

Confi,Kasia....gratulacje dla chłopaków:tak: Świetnie im idzie:tak::tak::-)
Musze się nauczyć fimiki wgrywać:zawstydzona/y::sorry2:

Co do Moniq...to rozumiem że gratulacje można składać:tak::-)

Roxy a masz konto na Youtube tam pod twoją nazwą zalogowania jest "Prześlij film"klikasz i dalej postępujesz jak ze zdjęciami:sorry2:mam nadzieję że rozumiesz jak napisałam...

Roxy a masz konto na Youtube tam pod twoją nazwą zalogowania jest "Prześlij film"klikasz i dalej postępujesz jak ze zdjęciami:sorry2:mam nadzieję że rozumiesz jak napisałam...
Właśnie nie mam konta:baffled: Będe musiała się tam w końcu zalogować:tak:
Zrozumiałam kochana...dzięki:-)
Myślałam że to bardziej skomplikowane jest:sorry2:
Pysto dzisiaj znów....weekend się zaczyna;-)

Aaaaaa dziewczyny....udanego spotkania jutro Wam życze:tak::-)
No i nie obgadujcie nas za bardzo:-D;-):-)

witam się wieczorkiem:-)
Wiktorku i Damianku wszystkiego dobrego dla was z okazji rozpoczęcia kolejnego miesiączka w waszym życiu,dużo zdrówka uśmiechów wrzasków chichów,aby dobry humor was nie opuszczał,aby żadna przeszkoda nie stawała wam na drodze jak dreptacie zuch chłopaki:tak:co by ząbki wychodziły bezboleśńie!moc buziaczków dla was o demnie i Nicol
Confi-filmik super,nieźle Damianek śmiga:tak:ja też nie jestem za tym aby w jaki kolwiek sposób naśladować piosenkarzy czy gwiazdy innego pokroju,bo wiadomo,że takich ludzi nie ma co naśladować:tak:a poprostu fryzurka mi się bardzo spodobała i najprościej fryzjerce było wytłumaczyć ,ze chcę taką fryzure jak ma Paula:-Dno i czuje się w niej wyśmienicie:tak:dokonałam pare poprawek swoimi nożyczkami i jest ok:-)
Unas pogoda też fajna ale jedynie ten wiatr nie potrzebny :no:
Wybrałam się dziś z Niki i moją mamą na drobne zakupki,jechałam żeby kupić sobie jakis bardzo lekki płaszczyk a wróciłam jedynie z bielizną i jedną tuniką ,a Niki dostała od babci nową kurteczke wiosenną i apaszki a no i kupiłam jej buciki ,także mała znów sie obłowiła:-)
Nam też jutro zapowiada się ciekawy dzionek jak m,wróci z pracy to jedziemy małą podrzucić do mojej mamy a my z m i jego kuzynem jedziemy na płatne łowisko na pstrągi,potem cośik przekąsić i na jakiś fajny filmik do kina:tak:uwielbiam kino a dawno nie byliśmy w kinie w Opolu,ale jutro nadrobimy:tak:
dziekuje za miłe opinie na temat fryzurki:tak:i za ciepłe słowa odnośnie badań Niki,w poniedziałek bede mieć już wszystkie wyniki,na pewno bedą dobre:tak:
miłego wieczorku kochane życze :tak:

Cześć!

Zazdroszczę niektórym z Was dobrego nastroju. Też bym tak chciała....
Dziś mąż mnie zdołował i ojciec mnie zdołował, a na samym końcu sama siebie załamałam!
Zaczynam się zastanawiać, czy z moimi hormonami wszystko OK. Jestem strasznie płaczliwa i zazwyczaj z byle "gówna" ryczę.
Nie będę Was zanudzać co się dziś działo, bo poza złożeniem wniosku o warunki zabudowy i dotarciem kremu Vichy od streetcom'u, to nic pozytywnego nie działo się.

Mamy z nad morza
- zajebiaszczo macie z tym spotkaniem, aż mnie skręca z zazdrości i jednocześnie złości, że Wa-wa tak kiepsko logistycznie to wszystko ustawiła.

Confi i Kasia - WOW! Tyle tylko mogę powiedzieć. Normalnie szacun dla młodych panów!

mama Niki odważne cięcie, ja to zawsze myślałam o jakiejś wystrzałowej fryzurze, ale na myśleniu się kończy :dry: Najkrótsze włosy miałam "na pieczarkę/pazia" Ostatnio częściej o tym myślę, bo zaczynam się czuć naprawdę jak "mamuśka".

Tsarina Czytałam też posta o kinie... Zaczęłam szukać czegoś w Wa-wie. Narazie nie zgłębiłam dokładnie wszystkich ofert, ale jutro nadrobię i chyba skorzystam. Bardzo brakuje mi kina, zwłaszcza jak widzę reklamy nowych filmów w TV. Gdzieś rzuciła mi się w oczy cena "10zł". Z tym, że muszę to dokładnie przeczytać, ale byłoby dość tanio.....

Pogoda u nas też fajowa. Wczoraj mamunia z Julą wybrała się na spacerek. Dołączyła do nas moja koleżanka ze szpitala (ta co ma chłopca o dzień młodszego), więc chciałam zdjęć porobić.... No i chęciach koniec. W domu z Julą tak się "napstrykałyśmy", że na spacer baterii zabrakło :-D Mam nadzieję, że jutro będę bardziej zaradna. Jutro też spacerujemy we czwóreczkę.

Idę pisać do koleżanek maile w sprawie tego kremu ze streetcom'u. Muszę te raporty napisać...
Mamy, które uczestniczą w streetcomie. Pisałyście już raporty? Trochę mnie przeraża takie zagłębianie się w szczegóły, czy przychodzi to Wam z łatwością? Ja dopiero pierwszy raz coś od nich dostałam.

Słonko witaj:-)brakuja tu ciebie częściej:tak:.
Co do streetcomu to pisz dużo i często to sukces następnej paczki,trzeba czasem lać wodę ale co tam:-p.Ja niestety dostałam tylko jedną paczkę ,gdyż nie mam drukarki i nie wysłałam do nich zgody na przetwarzanie danych,a szkoda bo chciała bym od nich dostać coś jeszcze:-(.

reklama
Słonko witaj:-)brakuja tu ciebie częściej:tak:.
Co do streetcomu to pisz dużo i często to sukces następnej paczki,trzeba czasem lać wodę ale co tam:-p.Ja niestety dostałam tylko jedną paczkę ,gdyż nie mam drukarki i nie wysłałam do nich zgody na przetwarzanie danych,a szkoda bo chciała bym od nich dostać coś jeszcze:-(.
Ja tej zgody też nie wysłałam jeszcze. A czy to jest warunek dalszego uczestnictwa? Myślałam, że już mnie nie uwzględniają ze względu na tą zgodę, a tu niespodzianka...
Tym razem mam podawać koleżankom namiar na "ukryty link", żeby tam zaglądały i podawały moje dane.

Do góry