reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Wszystkiego najlepszego dla Damianka i Wiktorka :-) :-D

Monig kciuki zaciśnięte :tak:;-)

Z oczkiem dziś troszke lepiej, ale na 13 jestem umówiona na spacer ze znajomą to później pewnie będzie to samo co wczoraj :baffled: i bądź tu człowieku mądry:sorry2: - przecież nie zamknę się w czterech ścianach :no::no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wiktorku, Damianku... dużo radości w dniu Waszego kolejnego miesiąca!
zdjecie0886-630x472.jpg

Dziewczynki, wiosna pelna parą więc bardzo często z Izą Mirką jeżdzimy na spacery, spacerki, spaceruchy, spacerzyska i zwał jak zwał... dziś mąż zabiera nas do kina, na seans dla rodziców z dziećmi! Nieco się martwię, bo Iza bardzo zywa bywa ostatnio, ale to raczej wyjście dla mnie, bo ja kocham kino... mąż mnie zaskakuje.,, szkoda tylko, że nie wiem, na jaki film idziemy, potem idziemy na kawe/piwo z moimi znajomymi z roku, z Izą oczywiście... Oj, nie wiem, co mu odbiło, może to, że ostatnio kupiłam mu wzmacniacz do gitary, tarcze i umbo... We wtorek po świętach idziemy na Rękawke ... więc tarcza mu sie przyda, bo będzie walczył... oj, dzieje się dzieje...

moniq trzymam kciuki!
mamaNiki ładnie...

Tsarina - trzymam kciuki za ten seans kinowy - mam nadzieje, że Iza bedzie tak zainteresowana wszystkim dookoła, ze... nie w głowie będą jej harce;-):tak:

a co do tej Imprezy... to jak już wrócicie z Rękawka - zapraszam na zlot do Grodźca i Kliczkowa. Piękne zamki z super Rycerstwami :tak::-).

Damianku,Wiktorku Wszystkie co najlepsze dla was małe łobuziaki:-)
Jak już Aga pisała u Nas 20 stopni:tak:młody poszedł spać jak tylko wstanie to wybywamy do wieczora, także miłego i słonecznego dnia;-).
Moniq kciuki zaciśnięte,musi być dobrze:tak:.

koniec obrego dnia...
właśnie otrzymałam potwierdzenie wysłania przesyłki przez kuriera, że jedzie do mnie mikrofon i jeszcze mam zapłacić 269 zł! a ja zamówiłam wzmacniacz i dokonałam przedpłaty! dzwonie i nic, dzwobine do chlopa, który prowadzi sklep a tam cisza! Pieer...dole!

dwa, nasz właściciel mieszkania oznajmił nam, że na nasz koszt bedzie naprawiał piecyk! Pamietacie jak czekałam na tych flachowców! Do tej pory nic! A teraz to! Znów pieer...dole....! Jak nam każe zapłacić to się wyprowadzamy!

Najlepsze życzenia dla Damianka i Wiktorka...chłopaki żeby Wam się lekko szło przez życie, zawsze uśmiechniętych buziek i dużo zdrówka
dla Damianka
v5ej4w.jpg

dla Wiktorka
16496f.jpg

I kciukasy zaciśnięte za Moniq

czesc

WSZYSTKIEGO DOBREGO NA KOLEJNY MIESIAC DLA WAS KOCHANE RYBKI:

Krzysia
Marii
Izy
Damianka
Wiktora

piszecie ze u was 20 stopni..u mnie niestety deszcz

ja ostatnio sie nie pokazuje na BB ,bo nie mam czasu , wyjezdzamy jutro na urlop na swieta wielkanocne do Polski,wracamy za 2 tyg

trzeba sie spakowac kupic co nieco

takze dluga droga przed nami ale tym razem jedziemy w nocy ,ze wzgledu na Xavka zeby sobie

spal a nie marudzil tak jak w dzien.

mysle ze nie bedziemy mieli niespodzianki na trasie,ostatnio odkrecily nam sie sruby w kole....dobrze ze M

zjechal na warsztat i

dokrecili,bo by moglo sie zle skonczyc.

przepraszam ze dzis tak o sobie ale niemam czasu.

odezwe sie jak bede na miejscu.

milego dnia zycze !

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAMIANA I WIKTORA!!!

MONIQ- TRZYMAM KCIUKI!!!

Maratlis - udanego wyjazdu:tak:!!!

MamaNiki - fajna fryzurka:tak:!!!

Aga to Wy zamieszkaliście ze sobą dopiero po ślubie:shocked2:(chyba bardzo mało takich par znam),to wierzę że na początku mogło być ciężko.
Kasiu - ja też z tych co dopiero po ślubie zamieszkali razem:-D... I to o zgrozo - poszliśmy mieszkać do teściów:szok::szok::szok:!!! Mieliśmy oszczędzać kasę na kupno, ale po kilku miesiącach wyprowadzaliśmy się z wielkim hukiem:tak::tak::tak::tak::tak:! Na szczęście Sławek nie okazał się maminsynkiem i stanął za mną murem:tak::tak::tak::tak::tak:. On z mamą nie rozmawiał jakieś pół roku, a ja z nią 3 lata:szok:. Teraz jest w miarę o.k. Zresztą znowu tam mieszkaliśmy w czasie remontu:szok::szok::szok:. Ale każdy wiedział, że to chwilowe i jakoś żyliśmy... Nie mniej jednak - jak dla mnie to po ślubie zmieniło się - ale na lepsze! a po urodzeniu dziecka - na jeszcze lepsze i mam nadzieję, że nic się nie zmieni:tak::tak::tak::tak::tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie, dziękujemy pięknie za życzenia :tak::tak::tak:
Roxy kochana, Damiś skończył 10 miesięcy ;-)

Wiecie....a ja mieszkam już 6 lat bez ślubu,hihi jak weżmiemy go kiedyś to będziemy mieli niezły staż przedmałżeński:-D:-D:tak:
Nic mnie już w P nie zdziwi;-)
My też bez ślubu ale coraz częściej przebąkujemy o tym by się w końcu chajtnąć...zobaczymy jak to wyjdzie ;-)

m&m's , Barmanka my z M też mamy osobne konta i nie wyobrażam sobie by było inaczej. Oboje lubimy niezależność i własne konto nam ją zapewnia. Jednak nigdy nie byłoby tak jak pisała Barmanka ze gdyby któremuś z nas zabrakło kasy to ta druga osoba by nie dołożyła...szok . Co to za związek??? Jak byłam na macierzyńskim to M płacił za wszystkie przyjemności, internet i dodatkowe dopłaty do rachunków. Wiadomo. Jednak nigdy nie będę chciała wspólnego konta. ;-)

MamaNiki, do twarzy Ci w tej fryzurze. Nie jestem zwolenniczką naśladowania znanych osób w kwestii fryzury czy ubioru jednak Tobie się udało dopasować fryzurę do urody, bardzo ładnie wyglądasz :tak::tak::tak:

a co do Moniq...to ja już wiem ,ale zostawię jej ten obowiązek powiadomienia Was :-p:-p:-p

reklama
ale tu pusto...pewnie to ta pogoda...a ja się kiszę w pracy echhh :dry:

pokażę Wam jak mój synulek uczcił 10 miesięcy :-)

[video=youtube;4LiiuOgBLIc]http://www.youtube.com/watch?v=4LiiuOgBLIc[/video]

Do góry