reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja tez wlasnie ide... Dobranocka...
Bede starala sie zagladac! Pozdrawiam... Dziekuje za mila pogawedke przed polnaca
Bede starala sie zagladac! Pozdrawiam... Dziekuje za mila pogawedke przed polnaca
Dziewczyny
Ponieważ jestem padnięta (spałam dziś w nocy od 1:30 do 4 - musiałam wykorzystać jak najwięcej czasu na ostatnią naukę) to nie napiszę za dużo.
Ale
Chciałam wam BAAAAARDZZZZOOOO podziękować za pamięć o mnie i za te kciuki.
Jesteście normalnie przekochane!!!!
Autentycznie zakręciła mi się łza w oku jak to przeczytałam.
Agakm - już Ci mówiłam - kochana jesteś
A teraz zmykam do łóżka, bo muszę wstać jutro o 5, spakować się i około 6 ruszyć do Gdańska
To pisałam ja - dochtórka!
Ponieważ jestem padnięta (spałam dziś w nocy od 1:30 do 4 - musiałam wykorzystać jak najwięcej czasu na ostatnią naukę) to nie napiszę za dużo.
Ale
Chciałam wam BAAAAARDZZZZOOOO podziękować za pamięć o mnie i za te kciuki.
Jesteście normalnie przekochane!!!!
Autentycznie zakręciła mi się łza w oku jak to przeczytałam.
Agakm - już Ci mówiłam - kochana jesteś
A teraz zmykam do łóżka, bo muszę wstać jutro o 5, spakować się i około 6 ruszyć do Gdańska
M
Marzena80
Gość
to pisałam ja - dochtórka! :-d
gratulacje!!!
wszystkiego najlepszego dla xaviera!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasica212
Sanka & Samka
uwielbiam takie historieuwielbia załatwiać sprawy w Naszych urzędach,dlatego u Nas zajmuję się tym M ,ja mam za mało cierpliwości
no cóz ja dlatego właśnie je załatwiam bo nie mam cierpliwości, jak sie krzyknie to zaraz ruszą tyłki
Gratulacje!!!!! ;-):-)
Witam dziewczynki :-)
Wszystkiego najlepszego dla Martalis i Xsawka
Za oknem pogoda do bani :--(
Miłego dnia
Dziewczynki z pomorza udanego spotkania, czekamy na relacje i mamy nadzieje, że uszy nas nie będą za bardzo piec ;-)
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Moniqsan, gratulacje!!
Martalis, wszystkiego dobrego dla Xaverka
Maryeniak, całuski dla Olivera
Martalis, wszystkiego dobrego dla Xaverka
Maryeniak, całuski dla Olivera
mama Niki
Ewelina
Witam się kochane z samego ranachoć na moment wpadam bo potem mnie nie będzie,no i jutro też.
Same dobre wieści z ranaMoniq-moje gratulacje!!!wiedziałam ,że ty zdolniacha jesteś i zdasz śpiewającono to już wiem za co wieczorkiem będe toast wznosić
Wszystkiego dobrego dla XavErka!!!!dużo uśmiechów na buźce samych radosnych chwil i wszystkiego naj naj
a teraz musze już uciekać bo drobne sprzątanko czekamiłego weekendu kochane spędźcie go miło i przyjemnie
Same dobre wieści z ranaMoniq-moje gratulacje!!!wiedziałam ,że ty zdolniacha jesteś i zdasz śpiewającono to już wiem za co wieczorkiem będe toast wznosić
Wszystkiego dobrego dla XavErka!!!!dużo uśmiechów na buźce samych radosnych chwil i wszystkiego naj naj
a teraz musze już uciekać bo drobne sprzątanko czekamiłego weekendu kochane spędźcie go miło i przyjemnie
tsarina
MamaPower!
moniq gratulacje
Xavierze... dużo buziaków na kolejny miesiąc
Xavierze... dużo buziaków na kolejny miesiąc
reklama
czesc dziewczyny :-) witam sie po dluuugiej nieobecnosci... :-( u nas wszystko oki. szykujemy sie na roczek i zdecydowalismy z moim E ze w tym dniu chcielibysmy wziasc slub. jeszcze nie wiem jak to sie ulozy, bo mam dosc skomplikowana sytuacje. DIana bardzo ladnie juz chodzi przy meblach za raczke, ale na takie postepy jak Damian i Filip jeszcze musimy poczekac. oprocz tego zaczelam podawac Dianie mleko modyfikowane i powoli zaczynamy sie zegnac z cysiem :-) niestety nawet to nie pomoglo na przespanie nocek :-( bardzo Wam zazdroszcze tego spotkania u Confi, super sprawa. no i fajnie ze zebralyscie nawe spora grupke na spotkanie:-) pewnie Jagodka jest troszke zazdrosna ze tyle panienek u niego bedzie :-)
Poki co musze konczyc bo idziemy na wyprzedarz do nexta :-) mam nadzieje ze nas tam nie zdepcza :-) i odezwe sie pozniej:-) pozdrawiam
Poki co musze konczyc bo idziemy na wyprzedarz do nexta :-) mam nadzieje ze nas tam nie zdepcza :-) i odezwe sie pozniej:-) pozdrawiam