reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nino blenderek Bosha jest git:-).Używam od dwóch lat(dostałam jak dowiedzieliśmy się o ciąży) i to był najlepszy zakup pod słońcem.fajnie,ze zakupy sie wam udały.Pić -pijemy;-)
Fotki kuchni wrzuce tylko mam problem...M chyba złamał mi rękę(przepraszam za bledy i ewentualne literowki)...znieczulam sie i czekam....

Hejka...czemu macie szare kółeczka? Jakbyście nie były zalogowane...?:confused:
Monia Marzeniu...lipa z tym blogiem:-:)baffled:
Lepiej poszperać samemu....
Jak ja mam być na diecie jak moj M. codziennie robi pyszne zapiekanki makaronowe? wczoraj zrobił najlepsza w życiu lasanie:-(

Jak ja sie ciesze ze juz po pracy...cały tydzien byłam w domu i dzis strasznie teskniłam za Zosia..kazałam M. wysyłac sobie jej fotki przez komórkę....a teraz siedze i szukam jak zmusic alkoholika na leczenie:baffled:

I dzis kupiłam bilety na kabaret Neo-Nówka - strasznie sie ciesze bo to nasze wyjscie po 3 latach...to nic ze idzie z nami szwagier....:-D

dziewczynki, mam na głowie zwykłego boba... zdjęcia wrzuce jutro, bo teraz za ciemno na zdjęcia z komórki...
fryzjerka wzieła tylko 25 zl, zamiast ponad 30, bo ponoć większość pracy sama zrobiłam... eh... no nic, jakoś to będzie...
mąż znów mi dokucza, ale jest lepiej niż rok temu (pamiętacie jak mu ogórkową gotowałam i po gazety biegałam? no to teraz nic nie muszę robić)

jutro przyjazd babci, więc się lekko szykuję...
kasia dobrze, że masz drugą opinię, zawsze to pewniej...
mmatysia zazdroszczę Ci tej kuchni, Twoje własne królestwo...

Jak ja mam być na diecie jak moj M. codziennie robi pyszne zapiekanki makaronowe? wczoraj zrobił najlepsza w życiu lasanie

a Tobie po co dieta??? ja pamiętam Twoje zdjęcie sprzed ciąży i po ciąży... po - była cię chyba połowa... więc po co Ci dieta??? ja bym się najadła!

reklama
MamoM. ojjjjjj...gdzieś wpychałaś łapki?
Tsarin - rok temu było bardzo dobrze bo pamiętam...czyli nie jest źle skoro jest lepiej:confused:

Do góry