reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Łooo matko!!! To idź spać mamomatysia.Tylko znieczul się dobrze wcześniej.

Uśpiłam moje dziecko na rękach. Wczoraj nie spał od połnocy do 3 i coś czuje, że dziś też będzie "fajnie".

jeszcze zapomniałam do Agi napisać, że dobrze, że sytuacja skończyła się tak,a nie gorzej i Zosia sama poradziła sobie z tym cholerstwem.

reklama
:-(Dziewczyny reka prawdopodobnie stłuczona (kosci cale)niestety zaczela puchnac,boli jak ch.......
Chciałam pomóc M wynieść stara lodówkę babci i w drzwiach przerzucil ja na moja strone zgniatając mi lewa dłoń.
Pożegnam sie z wami bo ciezko mi pisac.
Spijcie dobrze.

biedactwo... ale to już lepiej brzmi, niż to, że mąż złamał Ci ręke... wiadomo, że wypadek...

Hellou ja wpadam tylko na chwilkę złożyć życzenia Kubusiowi bo przez mojego syna sikawkę nie zdążyłam za dnia ..
100 lat Kubusiu, przede wszystkim przespanych nocek w końcu co byś swojej mamusi nie wykończył :-D

Mmatysia o rany bidulko, kuruj się...przyznam ze zmroziło mnie jak przeczytałam ,że M złamał Ci rękę
:zawstydzona/y:

My wróciliśmy z "shoppingu" i w koooońcu upolowałam coś dla siebie...jestem mega zadowolona :-):-):-)
jak zrobię fotki to wstawię do odpowiedniego działu. Damisiowi też się coś trafiło. Byłam także dziś w Bartku i mnie zamurowało jak zobaczyłam ceny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
czy na prawdę TYLKO te buty są najlepsze do nauki chodzenia? Bo mnie na to zwyczajnie nie stać, by wydać na buty dla dziecka z których ono za chwilkę wyrośnie 150 złotych :baffled::baffled::baffled:
Jakich firm buty jeszcze są polecane? :confused:

Nie mogę dziś siedzieć na bb bo jedzie do nas moja przyjaciółka , która jutro ma się zająć Damisiem...jednak przyjeżdża dziś...co by się butla Żubrówki nie zmarnowała :-D
Wypiję Wasze zdrowie ;-) i napisze jutro z pracy. Miłego wieczoru Mamuśki :tak::tak::tak:

Mmatysiu - o kurcze... to ładnie Cię Małżon urządził :baffled: - mam nadzieje, że ... jutro będzie z ręką wszystko o.k.

Nina - no to jednak w tym serniku jest ser

Tsarina - i tak czekam na fotkę Boba

Tsarina, Mmatysia - dobranoc

Confi - i coś Ty Babo narobiła...:-D Dzieć mi dopiero padł, Żubrówki w domu nie mam, a ja "chcicę" na % mam :baffled::wściekła/y:

Dziewczyny chyba się poryczę:-:)-:)-:)-(.....właśnie mój szef oznajmił mi ze mam z chłopakami iść na mecz piłki nożnej....bosze....nienawidzę piłki nożnej , do tego mecz o 20.00 skończy się po 22.00 no i gra Lechia Gdańsk z legia warszawa...może być grubo...po prostu super:baffled:

reklama
Matysia bidulko i po co pchasz ręce tam gdzie nie trzeba.Dobranoc kochana.
Nina to nasz odwieczny problem"czy w serniku jest ser":-D:-DMoniq pozdrawiam;-).
Tsarina i ja czekam na foto.Dobranoc.
Confi smacznego:-Dproszę dwie kolejki za Nasze zdrówko:tak:.
AgA o matko...a nie mają tam jakiegoś faceta co by Go wysłali....

Do góry