reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hej kobity:-):-):-)
Weekend się skończył....wracać:tak::tak::tak:

Kubusiu...Wszystkiego Najlepszego z okazji Ukończenia 10 Miesiąca...Buzi od Nadusi:-)
mis-i-pociag-630x584.jpg

Aga...ciesze się że spotkanie się udało....nooo i czekam na fotki:-)

Mama Niki...zakupki prosze pokazać w odpowiednim wątku;-):tak:
Powodzenia z Nikolką u lekarza...na pewno to nic takiego,dzieciaczki się różnie rozwijają...będzie dobrze:tak::tak:

Miłego dzionka:-)

reklama
Hej.

Tikanis dla Kubusia wszystkiego naj naj naj.

2039_d.jpg

Fajnie,ze spotkanie się udało i czekamy na zdjęcia od Agi
Mama Niki powodzenia u lekarza.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny... witam Was bardzo "zasmutkowana"....

miałam mały wypadek i musze iść do fryzjera, po ratunek... z jednej strony fajnie, a z drugiej, znów będe musiała mieć grzywkę, a ja bardzo nie lubię....
u mnie nudy, sprzatanie wiosenne, praca i takie tam... nie mam na nic czasu, a jak mam wolną chwilę to jest to czas spaceru z Izą... jutro szwagierka wraca z urlopu z babcią, więc jutro mam babcię w domku, prawdopodobnie do środy... w czwartek szwagierka znów jedzie gdzieś, ale w sobote wraca... i od poniedziałku rutyna...

Wcześniej myślałam, że wiem, co to jest ból ząbkowania, teraz jest masakra... Izie idzie kieł i przedtrzonowiec razem- bardzo bolesne, bo to taki wyścig, który pierwszy...

wyobraźcie sobie, że jak coś robię to myślę co u Was, jak jestem na spacerze to też, u rodziców... a jak już mam wolną chwilunię, ot tak, wpaść i napisać choćby cześć, to leże dupą do góry i masakrycznie nie chce mi się nawet palcem kiwnąć... czysta obłuda...

aga, kasia gratuluje miłego spotkania...

tikanisku dużo radości dla Kubusia..
wiem, że kwiaty dla faceta to tak nie bardzo, ale jest tak pięknie teraz...
2454_2007-0116.JPG

edit:
kasia fajne zdjatka... tylko nie usuwaj zdjęcia, jak Ci cos napiszę:
la la la la... widziałam Twój pępek... la la la la...

Kasia....super fotki,a jaka fajna baby boomowa koszulka:szok::tak:No i nic ne mówię ale ja też widziałam pępek:-D;-):sorry2:
A tak wogóle to jak smakował obiadek w samochodzie???:-)

Tsarina...co za wypadek:szok::confused: Co się stało?
Biedna Izunia z tymi ząbkami...Nadii wychodzi jedynka górna (notabene już 2 miesiące:baffled:) i też ją boli,trze wszystkim czym popadnie...krzyk był wczoraj straszny wieczorem,skończyło sie p/bólowym:sorry2:

Zdjęcia super. Kasiu nagana-nie karmi się dziecka pod czas jazdy. (no chyba ,ze samochód stał)
Tsarina wybacz ale uśmiałam się do łez z Twojego wypadku.

reklama
Zdjęcia super. Kasiu nagana-nie karmi się dziecka pod czas jazdy. (no chyba ,ze samochód stał)
Tsarina wybacz ale uśmiałam się do łez z Twojego wypadku.

jaka nagana??!!!!!! - Dziewczyny - Super Niania przy Kasi wymięka!!! biedna Kasia cudowala jak tylko mogla... współczułam jej mocno tego pdowójnego sterea w aucie... na dodatek podwójne karmienie (Jola - SZACUN!!!)

Tsarina - biedna Iza... to się maleńka nacierpi z tymi ząbkami, a Wy razem z nią... zresztą łączę się w "bólu" również z Roxy i Nadią. Oby jak najszybciej się to wszystko skończyło.

Do góry