reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-)chyba nikt za mną nie tensknił:tak:no trudno jakoś to przeżyje:-)
u nas też mam nadzieje wiosna nadchodzi pełną parą:tak:oby już została:tak:aż chce się żyć ,a te spacerki po parku przy śpiewie ptaków miodzio:-)odrazu samopoczucie lepsze!
Jedynie te przygotowania przedświąteczne są męczące,bo przy małym smyku wiadoma sprawa,że nie są takie jak by się chciało,ale wkońcu przy pomocy babci da się rade ze wszystkim:tak:babcia wpadnie Niki pobawić ,a ja wtym czasie szybko okna machne;)
Widze,że sporo dziewczynek robi dietke:tak:fajnie:-)a powiem wam,że ja swojej mam już po mału dosyć,ale walcze wytrwale i póki co daje rade:-)chce byś szczupła to pocierpie:)
Kochane a co u Moniq?coś jej tu nie widze?uczy się do egzaminu czy już po???
Aga km-poprosze o przesłanie mi 3 i 4-tego tygodnia dietki:-)musze się zaopatrzyć w potrzebne składniki.
Przepraszm ,że tak ogólnikowo napisałam,ale jakoś nie miałam weny ażeby cośik więcej naskrobać,dobrej nocy kochane :tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny:-)
Witam się tylko....bycze się u mamy i nie bardzo kiedy mam czas zasiąść do komputerka,tymbardziej że wieczorami mama go okupuje:sorry2:
Pogoda cudna...cieplutko w końcu,spędzamy z Nadusią większość czasu na spacerkach:tak:
Miłego weekendu kochane:-):-):-)

Dzień dobry Kobitki, melduję się z pracy. Dziś sobota i pewnie nie będę miała czasu by siedzieć na bb ale postaram się co jakiś czas zaglądać. Wczoraj miałąm bardzo przyjemny dzień w gościnach i goście potem u mnie byli ...także nie wypadało.
Ja z Damisiem byliśmy wczoraj u Agi i Zosi ( Bohaciefko nie bij...to był całkowity spontan:sorry2:)
Mieszkamy dość blisko siebie i teraz jakoś jak mamy okazję to wpadamy do siebie :tak:
Aguś znów dziękuję za miło spędzony czas :-)

A ja mam doła ... musiałam obciąć Damisiowi włosy na krótko :-:)-:)-(
chciałam go wczoraj ostrzyc bo już miał za długie i zaczęłam od boczków jak zwykle...jeden boczek poszedł bez problemu a przy drugim Młody się odwrócił do psa i zajechałam mu na środku głowy długością 9 mm :baffled: no i musiałam wyrównać . Buuu a ja tak kocham te jego włoski :-(
No teraz mam w domu żołnierzyka ... dobrze ,że włoski odrastają. Jednak i tak mi smutno :-(

Idę Was troszkę poczytać...póki nie mam klientów. Aaa i w wątku spotkaniowym trzeba odpowiedzieć :sorry2:

Witam.
Ale pustki,ale w końcu wekend;-).
Wiosna już zagościła na dobre,więc i nastrój lepszy:tak:.
Miłego wekendu.
Martuś co słychać???widzę cię łobuzie odezwij się:-(

hi hi hi hi hi :-D

no ja z tobą nie mogę.... :-D
jestem właśnie skończyłam kolację.
co u ciebie? co robiliście dzisiaj?

ha :-):-)lenimy się:tak:mieliśmy gości a jutro ten wyjazd do Wrocławia,szykuje się powoli....
a moje szykowanie wygląda tak że siedzę na GG i BB i zastanawiam się w co się ubrać:sorry2:

Ostatnia edycja:
Hallo!

Widzę, że tu w ogóle weekendowe pustki... no tak - pogoda dopisuje to wszyscy na spacerkach...! a ja znowu w pracy... buuuuu:baffled:...

Kasiu - daj znać jak było na spotkaniu:tak:! no i w co się ubrałaś:-D!!! zdjęcia jakieś wrzucisz:sorry2:???

reklama
Hejka:-)
Puuuussttooo:dry:

Marzena....bidulko...mimo wszystko miłej pracy:tak:

Kasia....ja też jestem ciekawa jak tam na spotkaniu:sorry2: no i fotki bym zobaczyła:tak:

Miłej niedzieli:-):-):-)

Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie:):):)

Do góry