reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

:-)chyba nikt za mną nie tensknił:tak:no trudno jakoś to przeżyje:-)
u nas też mam nadzieje wiosna nadchodzi pełną parą:tak:oby już została:tak:aż chce się żyć ,a te spacerki po parku przy śpiewie ptaków miodzio:-)odrazu samopoczucie lepsze!
Jedynie te przygotowania przedświąteczne są męczące,bo przy małym smyku wiadoma sprawa,że nie są takie jak by się chciało,ale wkońcu przy pomocy babci da się rade ze wszystkim:tak:babcia wpadnie Niki pobawić ,a ja wtym czasie szybko okna machne;)
Widze,że sporo dziewczynek robi dietke:tak:fajnie:-)a powiem wam,że ja swojej mam już po mału dosyć,ale walcze wytrwale i póki co daje rade:-)chce byś szczupła to pocierpie:)
Kochane a co u Moniq?coś jej tu nie widze?uczy się do egzaminu czy już po???
Aga km-poprosze o przesłanie mi 3 i 4-tego tygodnia dietki:-)musze się zaopatrzyć w potrzebne składniki.
Przepraszm ,że tak ogólnikowo napisałam,ale jakoś nie miałam weny ażeby cośik więcej naskrobać,dobrej nocy kochane :tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny:-)
Witam się tylko....bycze się u mamy i nie bardzo kiedy mam czas zasiąść do komputerka,tymbardziej że wieczorami mama go okupuje:sorry2:
Pogoda cudna...cieplutko w końcu,spędzamy z Nadusią większość czasu na spacerkach:tak:
Miłego weekendu kochane:-):-):-)

Dzień dobry Kobitki, melduję się z pracy. Dziś sobota i pewnie nie będę miała czasu by siedzieć na bb ale postaram się co jakiś czas zaglądać. Wczoraj miałąm bardzo przyjemny dzień w gościnach i goście potem u mnie byli ...także nie wypadało.
Ja z Damisiem byliśmy wczoraj u Agi i Zosi ( Bohaciefko nie bij...to był całkowity spontan:sorry2:)
Mieszkamy dość blisko siebie i teraz jakoś jak mamy okazję to wpadamy do siebie :tak:
Aguś znów dziękuję za miło spędzony czas :-)

A ja mam doła ... musiałam obciąć Damisiowi włosy na krótko :-:)-:)-(
chciałam go wczoraj ostrzyc bo już miał za długie i zaczęłam od boczków jak zwykle...jeden boczek poszedł bez problemu a przy drugim Młody się odwrócił do psa i zajechałam mu na środku głowy długością 9 mm :baffled: no i musiałam wyrównać . Buuu a ja tak kocham te jego włoski :-(
No teraz mam w domu żołnierzyka ... dobrze ,że włoski odrastają. Jednak i tak mi smutno :-(

Idę Was troszkę poczytać...póki nie mam klientów. Aaa i w wątku spotkaniowym trzeba odpowiedzieć :sorry2:

Witam.
Ale pustki,ale w końcu wekend;-).
Wiosna już zagościła na dobre,więc i nastrój lepszy:tak:.
Miłego wekendu.
Martuś co słychać???widzę cię łobuzie odezwij się:-(

hi hi hi hi hi :-D

no ja z tobą nie mogę.... :-D
jestem właśnie skończyłam kolację.
co u ciebie? co robiliście dzisiaj?

ha :-):-)lenimy się:tak:mieliśmy gości a jutro ten wyjazd do Wrocławia,szykuje się powoli....
a moje szykowanie wygląda tak że siedzę na GG i BB i zastanawiam się w co się ubrać:sorry2:

Ostatnia edycja:
Hallo!

Widzę, że tu w ogóle weekendowe pustki... no tak - pogoda dopisuje to wszyscy na spacerkach...! a ja znowu w pracy... buuuuu:baffled:...

Kasiu - daj znać jak było na spotkaniu:tak:! no i w co się ubrałaś:-D!!! zdjęcia jakieś wrzucisz:sorry2:???

reklama
Hejka:-)
Puuuussttooo:dry:

Marzena....bidulko...mimo wszystko miłej pracy:tak:

Kasia....ja też jestem ciekawa jak tam na spotkaniu:sorry2: no i fotki bym zobaczyła:tak:

Miłej niedzieli:-):-):-)

Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie:):):)

Do góry