M
Marzena80
Gość
Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie
nudzi mi się w pracy... ale ciiiiiii.... zresztą zaraz będzie długa przerwa - to mi się nudzić przestanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa.....Marzena widze że nowe suwaczki sie pojawiły-ładnie
:-d:-d:-d;-)nudzi mi się w pracy... Ale ciiiiiii.... Zresztą zaraz będzie długa przerwa - to mi się nudzić przestanie...
obiecałam cioci (siostra mojej mamy) że przygotuję dla niej całą dietę Dukana (zasady, fazy, przepisy)
staram się jej pisać prostym językiem, co by szybko zatrybiła ;-) biedna ma w tym roku wesele chrześniaka swojego i "na gwałt" czegoś szuka.. poza tym chyba im jeszcze wpadnie kolejne wesele - chrześniak jej męża ;-) No i córka w tym roku ma 18-tkę :-)to jak już przygotujesz to wyślij i mi!!! nie chce mi się czytać tego co dziewczyny mi przysłały... za dużo... chciałabym - tak ładnie krok po kroku i nie za dużo...
i nowy avatar widzę... gdzieś ostatnio dość podobny widziałam i też o nim m yślałam, ale mnie uprzedziłaś
witajcie Kobity...
spotkanie babyboomowe bylo suuuper:-):-):-):-):-):-):-):-):-)!!! wiecej Wam dzisiaj nie napiszę ... bo padam :---(- jutro z Kasią napiszemy Wam coś wiecej (jak będziecie grzeczne rzecz jasna ;-))
buziole
jak zwał tak zwał - ważne by było skuteczne ;-)to się ładnie zwie szantaż :-) ;-)