reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hejka, ja też się gdzieś tu pałętam ;-)
młody zrobił pobudkę już o 6.30 :baffled::baffled: tata odsypia tydzień - tym bardziej że dziś wyjątkowo idzie do pracy :dry: a ja nie mam planów na samotną niedziele :nerd:
znaczy się trochę narobiłam sobie pracy :szok: obiecałam cioci (siostra mojej mamy) że przygotuję dla niej całą dietę Dukana (zasady, fazy, przepisy) :sorry2: i teraz ślęczę przed komputerem i przeszukuje strony:cool: echhh takie są skutki jak się papla za dużo :zawstydzona/y:

obiecałam cioci (siostra mojej mamy) że przygotuję dla niej całą dietę Dukana (zasady, fazy, przepisy) :sorry2:

to jak już przygotujesz to wyślij i mi:tak:!!! nie chce mi się czytać tego co dziewczyny mi przysłały... za dużo:baffled:... chciałabym - tak ładnie krok po kroku i nie za dużo:tak:...

i nowy avatar widzę... gdzieś ostatnio dość podobny widziałam i też o nim myślałam, ale mnie uprzedziłaś:-p

to jak już przygotujesz to wyślij i mi:tak:!!! nie chce mi się czytać tego co dziewczyny mi przysłały... za dużo:baffled:... chciałabym - tak ładnie krok po kroku i nie za dużo:tak:...

i nowy avatar widzę... gdzieś ostatnio dość podobny widziałam i też o nim m yślałam, ale mnie uprzedziłaś:-p
staram się jej pisać prostym językiem, co by szybko zatrybiła ;-) biedna ma w tym roku wesele chrześniaka swojego i "na gwałt" czegoś szuka.. poza tym chyba im jeszcze wpadnie kolejne wesele - chrześniak jej męża ;-) No i córka w tym roku ma 18-tkę :tak::-)
najbardziej mnie drażnią pisanie przepisów wrrr
ja czekam na dietkę od Agi ;-):tak: po Wielkanocy chyba coś już zacznę :tak: Miałam zacząć od 1-ego kwietnia, ale przypomniało mi się że przecież są święta :-D:-D
(tą Dukana się boję ze względu na wadę oczu - a pamiętam co Ninie się przydarzyło :-:)-()

a avatorek znaleziony gdzieś na stronie ;-) hmmm nie wiem jak z Dukana przeszłam na avatory :zawstydzona/y::sorry2:

no ja też muszę poczytać sobię dietę Agi - jak już będzie dostępna:-p...
ale bym frytki zjadła:tak:...
wczoraj byliśmy w centrum handlowym i Sławek poszedł do KFC... kurcze, ale mi ślinka ciekła:tak:... oczywiście On tam nie chciał iść, żeby mi smaka nie robić, ale wiem, że uwielbia grandera, więc dlaczego ma sobie go nie zjeść:sorry2:... i powiedziałam mu, żeby sobie poszedł, a ja Młodą nakarmię w tym czasie... ale mi się chciało takiego fast fooda... ale byłam silna!!!

noo najgorsze właśnie te zachcianki fast foodowe :zawstydzona/y::sorry2:

a ja się zdrzemnęłam godzinkę :-) tatunio zajął się synkiem a ja mogłam myknąć pod kołderkę ;-) idę wszamać jakieś śniadanko i szykujemy sie na spacerek.

reklama
witam się jak zwykle ostatnia,no to mnie minęło fajne spotkanie bb,kurde przez to moje ostatnie roztargnienie zapomniałam o spotkaniu,czy to było to we Wrocławiu???Aga-pisz jutro koniecznie jak było!!!!a jak macie jakieś fotki to prosze o wklejenie:tak:
Weekend i po weekendzie,wczoraj byłam na zakupach z m,jak zwykle Niki obłowiła się najwięcej ,ale ja też sobie wreszcie coś kupiłam.Adziś jak zwykle zostałysmy jak zwykle same ,m wolał ryby niż niedziele ze swoimi kobietkami:-(
Ale dziś byłam dumna z Niki:tak:może to się wyda śmieszne ,dziś pierwszy raz posadziłam ją na nocniczeki i odrazu zrobiła siusiu i potem kupke:-Dciekawe czy tak odrazu załapała czy kwestia przypadku,zobaczymy co będzie jak jutro ją wysadze
Jutro musze z Niki jechać do lekarki której nieznam,pierwszy raz jedziemy moja lekarka dała nam skierowanie,troszke nas niepokoi bo Niki nie rwie się do wstawania i nie bardzo chce stać na wyprostowanych nóżkach ,więc może warto to sprawdzić,zapewne wszystko ok ,ale lepiej mieć całkowitą pewność,no i t niebedzie mi suszyć głowy bo ją to dopiero martwi.A ja widze ,że Niki to mały leniuszek i podejrzewam,że jej się nie chce.
dobrej nocy kochane uciekam bo już was zaczynam przynudzać:-D

Do góry