reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
cholinder - a ten olej parafinowy to gdzie ja nabędę???

m&m's - pamiętam tą akcję!!! właśnie daltego o tym wspomniałam...

jak zrobić placek dunkana na słodko???
Olej parafinowy w aptece - jadalny na przeczyszczenie jest dobry więc uważaj z ilością.

Tak Monika sporo wymieniła a ja jeszczę wspomnę o omletach z różnymi dodatkami.

Marzenko wysłałam:)

Ostatnia edycja:
Monika - jutro rano prześlę...

omlety kurcze od stycznia uskuteczniam... i dupa... już się nie mogę doczekać jak będę mogła warywa jeść... no a ile w końcu I faza trwa? bo ja czytałam, że od 7 do 10 dni, a potem faza II znowu od 7 do 10 i ewentualny powrót do fazy I...

reklama
Monika - jutro rano prześlę...

omlety kurcze od stycznia uskuteczniam... i dupa... już się nie mogę doczekać jak będę mogła warywa jeść... no a ile w końcu I faza trwa? bo ja czytałam, że od 7 do 10 dni, a potem faza II znowu od 7 do 10 i ewentualny powrót do fazy I...

Faza I od 1 do 10 dni. Powyżej 5 jak masz około 20 kg do zrzucenia i najlepiej pod kontrolą lekarza. Potem druga faza tzw naprzemienna wybierasz sobie cykl najbardziej popularny to 5/5 czyli pięć dni protein i 5 dni protein z warzywami

Do góry