reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko musisz sobie zrobic test dukana .Faza uderzeniowa indywidualnie.FazaII przewaznie 5 dni protein potem 5 dni protein i warzyw. W kazdym razie P i P+W trwają tyle samo

reklama
a się nie będę wypowiadać bo ja o dietach nic nie wiem.

a co do monotoni w jedzeniu, to mi nie przeszkadza. Fakt że czasem zjadłabym coś bardziej pracochłonnego, ale zazwyczaj mi się po prostu odechciewa. Stoisz w kuchni nie wiadomo ile, potem jest jeszcze masa sprzątania. brrr odechciewa się.

Ale przez to gadanie o jedzeniu i monotoni to pomyślałma o mielonych które żadko robię bo mi się nie chce mielić mięsa (och może kupię sobie elektryczną maszynkę) bo ja bardzo lubię mielone, ale są dla mnie zbyt czasohłonne i mi się odechciewa.

edit:
matko wy to jesteście normlanie obcykane!! w tych dietach!! wow.

a co do monotoni w jedzeniu, to mi nie przeszkadza. Fakt że czasem zjadłabym coś bardziej pracochłonnego, ale zazwyczaj mi się po prostu odechciewa. Stoisz w kuchni nie wiadomo ile, potem jest jeszcze masa sprzątania. brrr odechciewa się.

no właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...

reklama
Marzenko w książce(wysłałam Ci) jest też to opisane tylko uproszczone. Test pokazuje ile wg Dukana powinnaś ważyć kiedy powinnaś wagę osiągnąć itp.
W każdym razie wierzę, że Ci się uda. Moja mama schudła od września do świąt BN 15 kg. Także można:) jak gdyby nie ten wzrok też bym nie przerwała, ale na razie poczekam chociaż aż skończę piersią karmić.

Do góry